Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

הרכב באחריות עד סוף אוגוסט 2012. בימים האחרונים נתקלתי בתופעה מוזרה, שהופיעה כשהרכב עמד ללא הנעה במשך יום אחד לפחות, וגם כאשר הרכב לא מונע במשך כמה שעות-מספיק שהרכב מושאר בחנייה ואני הולך לעבוד, וחוזר אחרי 8 שעות.

תהליך ההנעה אצלי (באופן רגיל)-סיבוב מפתח חצי סוויץ', המתנה לביצוע הבדיקות ע"י מחשב הרכב וכיבוי הנורות הרלוונטיות (כרית אוויר ומערכת בקרת יציבות) , ולאחר מכן להשלים סיבוב סוויץ' מלא. כל התהליך לוקח פחות מ2 שניות.

מה שקורה בימים האחרונים-כשאני מסובב את המפתח בסוויץ' סיבוב מלא, נשמעים כמה "קליקים" מאזור המנוע אך המנוע לא מתחיל לפעול. המנוע מתחיל לעבוד אחרי כמה שניות-ועולה לטורים של 1000 (בהתנעה רגילה הטורים מתייצבים על 700 במשך כמה שניות).

אציין כי התקלה מופיעה גם בכל מזג אוויר-בין אם ההתנעה מתבצעת ב7 בבוקר (כשעדיין קר) או כאשר אני מתניע במזג אוויר יותר חם.

אינני יודע אם אני צריך לחשוש בנידון, אולי זה קביל כשהרכב עומד לא מונע, אך בכל זאת.. :?

אשמח להכוונה בנושא.

תודה-מתן.

• תוכן חדש...