Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי השבוע גולף 2011,

ויש לי כמה שאלות,

1) יש לי BT במערכת כי ששחקתי בהגדרות ראיתי משהו Bluetooth Audio

אבל לא הצלחתי למצוא את זה דרך האייפון.

2) מה זה TP במערכת ?

3) יש לי גולף 1.6 רגילה (DSG) למה לפעמים אני עוזב את הגז האוטו מקבל מין מכה כזאת במנוע ?

תודה לעונים !

אחח.. גולף

פורסם
קניתי השבוע גולף 2011,

ויש לי כמה שאלות,

1) יש לי BT במערכת כי ששחקתי בהגדרות ראיתי משהו Bluetooth Audio

אבל לא הצלחתי למצוא את זה דרך האייפון.

2) מה זה TP במערכת ?

3) יש לי גולף 1.6 רגילה (DSG) למה לפעמים אני עוזב את הגז האוטו מקבל מין מכה כזאת במנוע ?

תודה לעונים !

שלום רב ותתחדש על האוטו החדש, מובטחת לך הנאה מלאה!

אף כי הפונקציה מופיעה על צג מערכת השמע, אם לא הזמנת מראש, קיימת אפשרות להתקין מודול מקורי של בלוטוס המאפשר קבלה והוצאת שיחות דרך הלחצנים בהגה, חיוג דרך צג מערכת השמע ועוד.

TP היא אפשרות שלא קיימת בישראל ברשת הרדיו המקומית. זו אפשרות לקבלת התראות תחבורה, קיים בחלק מארצות אירופה. נטרל את האופציה אם לחצת עליה בטעות.

כל ההסברים אודות הרכב שלך מופיעים בספר הרכב בעברית שקיבלת. ניתן להזמין גם בשפות אחרות אם עולה הצורך.

אם נדרשים לך הסברים נוספים ו/או אתה מתעניין ברכישה והתקנה של אבזור, אנא קבע פגישה עם יועץ שירות באמצעות הטלפון 6522* ונשמח לסייע לך.

אבי וייזל, ע' מנכ"ל

קבוצת פליקס

פורסם
שלום רב ותתחדש על האוטו החדש, מובטחת לך הנאה מלאה!

אף כי הפונקציה מופיעה על צג מערכת השמע, אם לא הזמנת מראש, קיימת אפשרות להתקין מודול מקורי של בלוטוס המאפשר קבלה והוצאת שיחות דרך הלחצנים בהגה, חיוג דרך צג מערכת השמע ועוד.

TP היא אפשרות שלא קיימת בישראל ברשת הרדיו המקומית. זו אפשרות לקבלת התראות תחבורה, קיים בחלק מארצות אירופה. נטרל את האופציה אם לחצת עליה בטעות.

כל ההסברים אודות הרכב שלך מופיעים בספר הרכב בעברית שקיבלת. ניתן להזמין גם בשפות אחרות אם עולה הצורך.

אם נדרשים לך הסברים נוספים ו/או אתה מתעניין ברכישה והתקנה של אבזור, אנא קבע פגישה עם יועץ שירות באמצעות הטלפון 6522* ונשמח לסייע לך.

אבי וייזל, ע' מנכ"ל

קבוצת פליקס

תודה על התשובה,

עוד שאלה בדיוק היום נפל לי החלק של האורות, הוא עובד אבל הוא משוחרר.

חשבתי על להזמין חלק חדש באייבי,

אבל אין לי פנסי ערפל קדמיים זה יתאים ?

http://www.ebay.com/itm/VW-GOLF-JETTA-MK5-MK6-PASSAT-B6-EURO-SWITCH-SILVER-/190623876998?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AVolkswagen%7CModel%3AGolf&vxp=mtr&hash=item2c62118786#ht_4800wt_1396

אחח.. גולף

פורסם

חלקים מסוג זה מזמינים לפי מק"ט ייצרן ולא לפי תיאור של המוכר שכותב שהחלק מתאים לדגמים כאלה ואחרים.

בדוק את המק"ט במחסן של הייבואן או את המק"ט על החלק שהתפרק.

איזה כייף לי :)

פורסם
הרכב בתקופת האחריות?

תיכנס למוסך 6522* ונשמח לסייע.

בברכה,

אבי וייזל, ע' מנכ"ל

קבוצת פליקס

כן, התקנת פנסי ערפל מורידה אחריות ?

אחח.. גולף

פורסם
קניתי השבוע גולף 2011

בדיוק היום נפל לי החלק של האורות, הוא עובד אבל הוא משוחרר.

חשבתי על להזמין חלק חדש באייבי, אבל אין לי פנסי ערפל קדמיים זה יתאים ?

קצת לא מסתדר לי שהחלק הזה התפרק לך תוך פחות משבוע, אין מצב. אתה רוצה להתקין פנסי ערפל, תשאל שאלה ישירה, אל תביא לנו סיפורים מההפטרה.

והדפיקה בגיר עם עזיבת הגז, זה ברוח הימים האחרונים גם?

:shock:

עריכה: עכשיו מצאתי שרשור שפתחת עם שאלה ישירה בנושא.

פורסם
קצת לא מסתדר לי שהחלק הזה התפרק לך תוך פחות משבוע, אין מצב. אתה רוצה להתקין פנסי ערפל, תשאל שאלה ישירה, אל תביא לנו סיפורים מההפטרה.

והדפיקה בגיר עם עזיבת הגז, זה ברוח הימים האחרונים גם?

:shock:

עריכה: עכשיו מצאתי שרשור שפתחת עם שאלה ישירה בנושא.

תתפלא אבל זה קרה, אין לי מה לספר לכם סיפורים..

אחח.. גולף

• תוכן חדש...