Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכיר GTI דור 6 אפורה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ד"א, אני בהחלט מסכים עם הקביעה שלך שהגולף בשורת הסיכום מנצחת את המגאן אבל אם 2 הרכבים היו חונים אצלי בחניה וממש "במקרה" התעוררת ביום שישי ב-4 לפנות בוקר עם חשק להתגרזנות, לא הייתי חושב פעמיים באיזה רכב לבחור ...

זה לא בדיוק מה שאמרתי. עובדה שהייתי מוכן לשלם 200K על מגאן RS, במקום על GTI, והייתי מחזיק אותה בדיוק שנה עד שהייתי צריך רכב עם 5ד' ופחות רעש מפלט בתא הנוסעים, כך שלגבי 4 בבוקר כנראה היינו בוחרים אותו דבר. אלא שכעת, עם תינוקת (שבאמת מעירה אותי ב- 4 בבוקר :-) ) וילד בן 4, היא פחות רלבנטית, ויצטרכו לעבור אי אלו שנים עד ששוב היא תהיה רלבנטית עבורי. אני עדין חושב שזו היתה שטות מצד רנו לפספס כך שני קונים, אבל זה כבר עניין שלהם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פה בדיוק קבור הכלב. כשאני בוחר לעצמי רכב ספורט הדבר היחיד שמעניין אותי זה שלדה והגה, אחרת הייתי קונה טויוטה קורולה וסוגר את הסיפור. אבל יש אנשים שבשביל לבחור רכב ספורט מלטפים את הדשבורד ודופקים עליו כדי לראות אם הוא עשוי מהחומרים הנכונים. לדעתי להגיד שבחרתי לקנות רכב ספורט X במקום רכב ספורט Y כי הוא "משפחתי" יותר זה מגוחך.

זה בדיוק כמו לעשות מבחן דרכים לג'יפ (אני מדבר על ג'יפ שטח אמיתי ולא כל הצעצועים שמוכרים היום) על המדרכות בצפון ת"א.

בשורה תחתונה כל אחד עושה עם הכסף שלו מה שהוא רוצה ולכן לבוא ולהגיד שרכב X יותר טוב מרכב Y זה פשוט טעות כי לכל אחד יש סטנדרטים שונים וכל אחד מחפש מאפיינים שונים ברכב שלו.

ד"א, אני בהחלט מסכים עם הקביעה שלך שהגולף בשורת הסיכום מנצחת את המגאן אבל אם 2 הרכבים היו חונים אצלי בחניה וממש "במקרה" התעוררת ביום שישי ב-4 לפנות בוקר עם חשק להתגרזנות, לא הייתי חושב פעמיים באיזה רכב לבחור ...

וכשהיית מתעורר לא במקרה וצריך לאכול את הפקקים של איילון בבוקר, גם לא היית חושב פעמיים. בעוד שמאוד - מאוד - הייתי רוצה את המגאן, במצב הארצישראלי של מעט כבישים, מאוד צפופים, שלא לדבר על ההוויה היום יומית של מי שגר בגוש דן, זו לא הבחירה הנכונה. מילא אם המגאן הייתה משהו באמת מיוחד כמו S2000, שהיית מתרגש ממנו בנסיעה מנהלתית - אבל במפתיע, דווקא הGTI עושה את זה יותר טוב. כן, עד שאתה מתגרזן, הGTI היא פשוט אוטו יותר מעניין עם תחושות יותר מיוחדות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תראה, אני נוסע יום יום במאזדה MX5 שאנשים מכנים אותה "קרש גיהוץ" מבחינת נוחות.

אחרי שנסעתי על קליאו עם הנמכה של 60 מ"מ בשבילי המאזדה מרגישה כמו מרצדס.

אני גם אוכל כל יום פקקים, בורות וכו', אבל אתה יודע מה? לא הייתי מחליף אותה בשביל שום הון שבעולם (ואם הייתה נמכרת מיאטה עם DSG או כל "תירוץ עלוב לגיר אוטומט" שתרצה גם לא הייתי מחליף). תקרא לי מיושן אבל אני "אוהב נהיגה" מהדור הישן, אני רוצה להיות כמה שיותר מעורב, ובמחינתי הסרת האקט של החלפת הילוכים הוא בהחלט ניתוק של חלק מהרגש.

זה ברור לי שיש טובות יותר, מרגשות יותר, חזקות יותר, מדויקות יותר אבל כרגע החבילה הזו מתאימה לי כמו כפפה ליד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אלעד, אין לך ילדים.. נכון?

ובשביל הפרוטוקול, גם עבור 220K הייתי מעדיף CUP על GTI. בעולם נטול בוסטרים וביגבו כמובן.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
אלעד, אין לך ילדים.. נכון?

ובשביל הפרוטוקול, גם עבור 220K הייתי מעדיף CUP על GTI. בעולם נטול בוסטרים וביגבו כמובן.

אומרים בוגאבו. ;-)

פורסם

איפה בדיוק הילדים יכנסו במיאטה? אפילו התא מטען לא יכיל אותם ...

בגלל העניין הזה בדיוק (ילדים) הרכב הבא שלי יהיה כנראה פריוס, אם אני יורד מספורטיביות אז אני יורד עד הסוף (בדיוק כמו שעשיתי עם ה-I10). אני לא מאמין ברכב משפחתי-ספורטיבי בדיוק כמו שאני לא מאמין במושג ג'יפ-עירוני.

פורסם
האם כבודו סוכן ביטוח?

בקיצור, חייבים לשמור על חוש ההומור :).

ממש לא!!

אני מוכר איטלקיות שובבות.

מגאן ספורט לא נמכרת ב200 אלף.

או שקרסו קיבלו שכל וירדו מהעץ?

בפועל היא נמכרת גם בפחות מ200K עם כישורי המיקוח של ממוצעים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
תראה, אני נוסע יום יום במאזדה MX5 שאנשים מכנים אותה "קרש גיהוץ" מבחינת נוחות.

אחרי שנסעתי על קליאו עם הנמכה של 60 מ"מ בשבילי המאזדה מרגישה כמו מרצדס.

אני גם אוכל כל יום פקקים, בורות וכו', אבל אתה יודע מה? לא הייתי מחליף אותה בשביל שום הון שבעולם (ואם הייתה נמכרת מיאטה עם DSG או כל "תירוץ עלוב לגיר אוטומט" שתרצה גם לא הייתי מחליף). תקרא לי מיושן אבל אני "אוהב נהיגה" מהדור הישן, אני רוצה להיות כמה שיותר מעורב, ובמחינתי הסרת האקט של החלפת הילוכים הוא בהחלט ניתוק של חלק מהרגש.

זה ברור לי שיש טובות יותר, מרגשות יותר, חזקות יותר, מדויקות יותר אבל כרגע החבילה הזו מתאימה לי כמו כפפה ליד.

את זה אני מבין, אבל אין שום דבר מיוחד או מרגש במגאן RS בנסיעה מנהלתית. כלום. מנוע חסר כריזמה, פנים קצת ספורטיבי אבל בסופו של דבר מעוצב בהשראת מיניוואנים - כמו כל רנו וכל היתר די פשוט. הGTI לפחות מתאמצת לגרום לך להרגיש שאתה במכונית שונה (הסאונד, תא הנוסעים, תחושת ההיגוי המזוייפת).

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

רועי, את זה אפשר להגיד כמעט על כל רכב.

גם המיאטה שלי בנסיעה יומיומית היא סתם רכב קטן, צפוף, לא שימושי ולא נח (לפחות יש ריפודי עור, מערכת של BOSE ומושבים מחוממים).

יותר מזה אני אגיד לך שההגה שלה בנסיעות בינעירוניות ארוכות דיי מעייף עקב העודף אינפורמציה שהוא שולח לך.

אני לא אומר שאבזור/פינוק זה דבר רע, אני אף פעם לא אתנגד שברכב שלי יהיו כל מיני שטויות, פשוט זה לא צריך להגיע על חשבון תקשורת או התנהגות.

פורסם

רק אני לא מבין מה מגאן עושה בת'רד שמדבר על צבע של גולף GTI ?

הסיכוי שמישהו שהיתה לו גולף GTI, יעבור למשהו מתוצרת רנו הוא דיי נמוך.

מספיק להתיישב בסלון הצרפתי ולהרגיש את החוסר הקפדה ואפילו לא בא לך להניע את הרכב.

אני מאוד מוקיר ומכבד את אייל ידידי (BAR72) אבל אני לא חושב שהוא נהג שינצל לא את ה GTI וגם לא את המגאן לפי תיאוריו השונים ולא ברור לי למה בכלל הוא חיפש מגאן מלבד הרצון לגוון קצת. מכיוון שהוא נוהג להחליף רכבים תכופות ייתכן שהיה נתקל במחסום רציני בנסיון למכור מגאן RS בת שנה-שנתיים שהיה מוציא לו את כל הטעם הטוב...

סתם הערת אגב : כשאני קונה רכב אני קונה את מה שטוב לי , לא מחפש לעשות רושם על אנשים בפורומים וככה כולם צריכים לעשות. עם זאת, לא חסרים כאן אנשים שקנו רכבים מתוצרת היצרן עם סמל המעויין , מצטערים על כך אבל לא מודים בכך. ניתן לפגוש אותם מסתלבטים על הרכב שלהם עצמם במפגשים פנים מול פנים ולא מאחורי מקלדות איפה שהכל מתועד :)

אני נגד הגישה של אם לא ספורטיבי "הארדקור", אז עדיף איזו גרוטאה כמו i10 שלא לדבר על פריוס. סמל הבורגנות, השעמום, הבנאליות.

ראשית, כי אף אחד מאיתנו לא נוהג בספורטיבי הארדקור או משהו שקרוב לזה.

עם כל הכבוד לרכבים שלנו , GTI, RS, מאזדה מיאטה. אלו סה"כ פלטפורמות משפחתיות מושחזות ולא מכוניות ספורט הארדקור.

דווקא אם אתה איש משפחה, כשיש לך רכבים כמו GTI DSG 5DOORS, אימפרזה STI מחומשת דלתות או סדאן,לאונים למיניהן וכו' , אין תירוצים גם לאיש המשפחה חובב הספורטיביות.

אצל לא מעט אנשים כאן המעבר למשפחה התבטא במעבר לספורטיבית מחומשת דלתות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל תעשה את כביש מצדה עם GTI שלך,ואז על רנו קאפ,למכולת אוו לבית ספר הGTI יותר נעימה.

איך חבר עם שירוקו 2L אמר לי אחרי שבת,הרנו זה מכונה,השירוקו היתה צעצוע.

פורסם
אייל תעשה את כביש מצדה עם GTI שלך,ואז על רנו קאפ,למכולת אוו לבית ספר הGTI יותר נעימה.

איך חבר עם שירוקו 2L אמר לי אחרי שבת,הרנו זה מכונה,השירוקו היתה צעצוע.

דווקא הרנו נעימה מאוד בנסיעה למכולת או לבית ספר, סתם משעממת אחושרמוטה. ואם אתה צריך להגיע עד כביש מצדה בשביל להנות מהרכישה האחרונה שלך, אז או שאתה נורא אוהב לנהוג או שמשהו אצלך דפוק.

פורסם

מי שקרא את שכתבתי בעבר, יודע שחסר לי גיר ידני מידי פעם. על ה- RS נהגתי כמובן בגיר ידני משום שאין להם בכל אופציה אחרת, וזה קסם לי באותו רגע. הידית החליקה יפה ונעים למקומה בכל פעם. בנוסף, שאון המנוע נוכח מאוד בתא הנוסעים, ואם לא מסיעים שם ילדים זה נעים מאוד ;-) לפחות היה נעים באותו רגע. לכן, באותו רגע גם היתה הזדמנות רכישה, אימפולסיבית אמנם, אבל הזדמנות, שקרסו בשחצנותם לא היטיבו לנצל. זכותם.

פורסם

מסכים עם רועי ידידי,

כמו כן ,מכיוון שחייבים להודות שאני (וכל אחד אחר) נמצאים יותר במכולת מאשר בכביש מצדה,

יותר בנסיעה על כבישים רגילים מאשר בכבישי נהיגה עם זאת מתגרזן לא פעם כשהכבישים פתוחים וכשאני נמצא באיזור עם כבישי נהיגה או עם פוטנציאל לכך,עיקולים הדוקים וכו'...

לא התנסיתי מספיק במגאן הזו כדי לחוות דיעה מגובשת, אבל אני מאוד מרוצה ממה שיש לי.

על המסלול דווקא מאוד נהניתי מהGTI, למרות שאני מעריך שעם רכב עם בסיס גלגלים קטן יותר כמו הקליאו, הייתי מוציא זמנים טובים יותר. אבל שוב, על המסלול כמה אנחנו נמצאים? פעמיים בשנה בערך?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...