Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 122 או אסטרה 140? מבחן של וואללה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מסכים עם זה שהגולף איכותית מאוד מבפנים אבל משעממת, אני מסתכל על הדשבורד ואני מפהק.

אתה מגיע לדש בורד?

אני מפהק מלהסתכל מבחוץ ואם זאת GTI ואני פותח את הדלת, אני מקיא מהריפודים ככה שלדש בורד קצת קשה להגיע! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזל שאני נוסע כל-כך מהר שאתה לא מספיק להגיע אלי ולהקיא ;-)

לגופו של דש-בורד, אחת הגדולות של מסך המגע (של VW ואולי בכלל, לא בדקתי), היא התאמת הכפתורים לנושא. אמנם אני לא יודע אם ה- 122 מגיעה תמיד עם מסך מגע, אבל בכתבה הוא הופיע, ומאוד נוח שכאשר אתה עובר, למשל, מדיבורית לרדיו, או מרדיו ל- SD או CD, הכפתורים משתנים לפי הצורך, ולכן אין צורך ב- 50 כפתורים על הדש, כמו בפוקוס או באסטרה, ואין צורך בכמה צגים נפרדים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אתה מגיע לדש בורד?

אני מפהק מלהסתכל מבחוץ ואם זאת GTI ואני פותח את הדלת, אני מקיא מהריפודים ככה שלדש בורד קצת קשה להגיע! :wink:

זו כבר גזענות לשמה, אתה פגעת עכשיו בכל האומה הסקוטית!:). אין לי מושג מה חשבו המעצבים כאשר הם התאימו ריפוד שכזה, אך זה כנראה נקרא להתפרע בסגנון פולקסווגן.

פורסם

אין לי מושג מה חשבו המעצבים כאשר הם התאימו ריפוד שכזה, אך זה כנראה נקרא להתפרע בסגנון פולקסווגן.

לא להתפרע ולא חדשנות, מדובר בהומאג' דבילי ומיותר לחלוטין למה שכבר לפני 40 שנה היה מכוער והיום הוא גם מכוער וגם מיושן וארכעי.

הנה הסאלון של GTI MK:

6269.jpg

פורסם

אני מבין שכשאתה צופה בפורנו בעירום אתה ממלמל תוך כדי "מסך מגע...מסך מגע..." :twisted:

פורסם

עיצוב זה ענייון סובייקטיבי. אז מין הראוי מי שקנה גולף לא יאהב עיצוב של קיה ולהיפך (לרוב).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מן הראוי?! אולי מובן, אבל למה דווקא ראוי?

מכל מקום - מישהו מתישהו צריך להפסיק את ניפוח המיתוס של עיצוב הפנים המעולה של VW ואיכות הפנים הנהדרת שלהם. העיצוב שבלוני, והאיכות לא שורדת את מבחן השנים (בשביל זה צריך להוסיף כסף ולקנות אודי, אם מתעקשים על VAG). הנדסת אנוש במובן של קלות תפעול מיידית היא עדיין בעיקר נחלת היפנים ובעיקר אלה שלא מתיימרים להיות פרימיום. היתר - בעיקר עניין של הרגל (אני חושב שאמרו את זה פה לפניי).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כי תראה לי מישהו מאותם חובבי גולף אומר שהעיצוב הפנימי של הקיה פורטה לדוגמא יפה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא הבנת למה התכוונתי. אני יודע היטב שלא אמצא חובב גולף שיודה שהפורטה יפה מהיצירה המתומחרת ביתר שלו חיצונית, פנימית, איכותית לא פחות ובאופן כללי דיל הרבה יותר טוב.

זה עדיין לא עושה את זה ראוי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני יודע היטב שלא אמצא חובב גולף שיודה שהפורטה יפה מהיצירה המתומחרת ביתר שלו חיצונית, פנימית, איכותית לא פחות ובאופן כללי דיל הרבה יותר טוב..

שששש, אתה תעיר את כל קבוצת התמיכה של VW שבאופן תמוהה כולם קוראים לעצמם אייל, יכול להיות שזה קשור לזה:

smiths.jpg

פורסם

זה עדיין לא עושה את זה ראוי.

עכשיו הבנתי למה התכוונת ואני מסכים איתך, לא ניסחתי את זה טוב. אולי מין הצפוי (;

ZOOM-ZOOM

פורסם

שאפו גבה תיתורת להומור. אבל עיצוב, בין פנים בין חוץ, הוא ענין של טעם. אני דווקא מתחבר לעיצוב הסולידי, השקט והמאוד מוצק למראה של VW. מאידך מרבית היפניות נראות כאילו בחרו להן בכוונה את הפלסטיק הכי זול למראה ולמגע וכל נסיונות הספק להגיד להם שזה אולי נראה טוב על רדיוטייפ משנות השבעים של המאה הקודמת, אבל פחות על לוח שעונים מודרני ובכלל זה יעלה להם אותו דבר, נתקלו בנחרת בוז של היצרן מהמזרח.

פורסם

שמע, קטונתי מלקבוע זה יפה וזה לא, זה סולידי וזה מכוער אבל ברור לחלוטין שראש מחלקת המעצבים של הדש של הגולף הוא ממש לא מוכשר או ממש פחדן, בכל מקרה, לא רואים פה איזה עיצוב שבכלל אפשר להגיב עליו מעבר ל"נו...שויין".

בא ניקח רכב אחר, מקבוצה אחרת לגמרי,סיטרואן C3 פיקאסו שעליו אני גם במקרה נוהג.

עלות של פחות מ 100K ש"ח ותראה איזה עבודת עיצוב נחמדה יוצאת בתמונה המצורפת (שוב, על טעם ועל ריח ועדיין, ניתן לראות שמישהוא ניסה משהוא פה).

מה הבעיה לעשות עיצוב נחמד גם לגולף?

אבל ברור שזה לא עניין של יכולת, או שלא רוצים, או שמפחדים מהמנהלים או שמפחדים מ"לשנות סוס מנצח".

כמה הערות בנוגע ללוח השעונים:

1. להפתעתי הרבה, הצלחתי לספור בו 4 סוגי פלסטיק שונים (3 רכים) ו 3 סוגי אריג, הכל באותו דש כבר מרמת הבסיס.

2. בין צמד היציאות המרכזיות של המיזוג ובין לוח השעונים בטח אתם שמים לב שיש דלת, ממנה מתרומם מסך טאצ שכולל GPS ודיבורית BT (לצערי הרכבים מיובאים לארץ ללא האופציה הזאת).

3. מתגי השליטה על המערכת+הרדיו+קרוז-קונטרול נמצאים מאחורי ההגה.

citroen-c3-picasso-16-vti-2010-385_2.jpg

פורסם

גולף יפה, גולף בטיחותית הכל טובה ויפה.

אבל וואלה שנים שהם לא מחדשים שם כלום, הדגמים חיצונית די מזכירים אחד את השני.,

וכמו שאמרו פה משעמם.

• תוכן חדש...