Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, לאחר שלא הצלחתי לקבל תשובות בהודעה אחרת שפירסמתי, חפרתי את הפורום ועוד מספר פורומים והגעתי ל-4 רכבים שמצויינים בכותרת - טיוטה אוריס, פולקסוואגן גולף, הונדה אקורד ומאזדה 6.

האוריס והגולף הם רכבים שתפורים עליי יותר מאחר והם קצת יותר קטנים מהמאזדה, קיבלתי חו"ד ממש טובות על שניהן והכיוון נוטה יותר לטיוטה ומצד שני האקורד וה-6 יותר גדולות אבל הנסיעה בהן הרבה יותר מפנקת, מראה יותר מרשים. בקיצור הפוקוס עדיין לא מושלם.

לא נהגתי באף אחר מהרכבים אבל ב-6 ובאקורד ישבתי כנוסע וההרגשה ממש מפנקת.

הדרישות בתכלס הן שלא יהיה עגלה, שיהיה בו איבזור מפנק, כמובן אמינות ולמרות שזה מתנגש עם הרכבים שציינתי שהטיפולים לא יהיו שחיטה (כן, אני יודע שבפולקסוואגן בכל טיפול צריך למכור איזה כליה או שאר איברים אבל שמעתי רק דברים טובים על הגולף עצמו)

אז מה דעתכם על הרביעייה? מה היתרונות/חסרונות, ניסיון ומידע שיש לכם על הרכבים?

התקציב באיזור ה-90 שהעדפות היא כמובן לשנתון כמה שיותר גבוה

עלו עוד מספר רכבים שדווקא - אוקטביה (מכיר מהשירות הצבאי) - יש לו כוח אבל הפחד ששחטו אותה (מניסיון) ופאביה - מראה מגניב אבל לא מצאתי יותר מדי מידע/חוות דעת עליה.

פורסם

מה הקשר בין בירה לנשר בין הרכבים האלו?

אולי בין ה6 ל אקורד יש קשר

אולי בין האוריס ולגולף יש קשר (השאלה איזה נפח הגולף ואיזו רמת אבזור).

בגורף יפניות יהיו זולות יותר לתחזוקה וצפי אמינות יותר גבוה.

לפי שמועות בלבד אני הבנתי שחלפים להונדה הם יקרים יותר משאר המותגים היפניים - בין אם זה נכון או לא - תבדוק.

יש לך שם שתי מכוניות שנותנות לך תחושה הרבה יותר מאסיבית, רכה ומפנקת על הכביש

ושתי מכוניות שנותנות לך תחזוקה יותר שפוייה (גם רישוי, גם ביטוחים).

מה מדבר אליך יותר זה עניין שלך להחליט.

הגולף תהיה נקודת האמצע לדעתי בין השלוש האחרות - הייתי אומר לך לחפש פוקוס 2 ליטר.

אבל אתה זה אתה, אני זה אני.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה הקשר בין בירה לנשר בין הרכבים האלו? מסכים איתך! בגלל זה אני כולי בתסביך, אני מעדיף רכב יחסית קטן (בדרך כלל זה אני ואולי עוד בנאדם אחד באוטו, לא סובל שהאוטו "עמוס") אבל הנסיעה ב-6 ובאקורד ממש הלהיבה אותי עם הנוחות המרשימה, האיבזור, הנוחות והמרווח וגם בפוזה שיש להן.

אולי בין ה6 ל אקורד יש קשר

אולי בין האוריס ולגולף יש קשר (השאלה איזה נפח הגולף ואיזו רמת אבזור).

בגורף יפניות יהיו זולות יותר לתחזוקה וצפי אמינות יותר גבוה.

לפי שמועות בלבד אני הבנתי שחלפים להונדה הם יקרים יותר משאר המותגים היפניים - בין אם זה נכון או לא - תבדוק.

יש לך שם שתי מכוניות שנותנות לך תחושה הרבה יותר מאסיבית, רכה ומפנקת על הכביש

ושתי מכוניות שנותנות לך תחזוקה יותר שפוייה (גם רישוי, גם ביטוחים).

אני מודע לכך שבגלל שמדובר בטיוטה, פולקסוואגן והונדה המחירים קופצים בהכל אבל על איכות משלמים, השאלה איזה רכב ייתן לי יותר מכולם

מה מדבר אליך יותר זה עניין שלך להחליט.

הגולף תהיה נקודת האמצע לדעתי בין השלוש האחרות - הייתי אומר לך לחפש פוקוס 2 ליטר. חשבתי על הפוקוס, הסטנדרטיות פשוט משעממות, ריקות הן באיבזור ובעיקר בכוח (כמה סבלנו מהם) והפוקוס 2 ליטר נדירות בסוכנויות הרכב, ציינתי את זה בהודעה הקודמת ואני אציין זאת שוב פה, אני מתכוון לעשות טרייד-אין

אבל אתה זה אתה, אני זה אני.

התגובות מסומנות באדום

אולי אני טועה אבל זה מה שאני הבנתי מחוות הדעת שקראתי, אני באמת צריך את עזרתכם בהגעה להחלטה

גולף (1.6) - רכב פגז, נוח, אמין, מהיר וזריז - עלות הרכב ביחס לשנה, טיפולים וביטוח בשמיים

אוריס - קורולה בלי תחת, אמינות של טיוטה - שוק לא ברור, אין יותר מדי מידע (או שאולי לא חיפשתי במקומות הנכונים)

אקורד - וואו, איזה כוח, איזה פינוק - רכב "מנהלים" ואני עוד לא כזה (חח), גדול, ביטוח = מכירת כליה

6 - ראה אקורד רק עם טיפה פחות כוח (ככה הרגשתי) - ביטוח יותר שפוי

פורסם

מה דעתך לנסות אוונסיס? ממליץ בחום, בעלים של אחת.

כוח? לא יחסר לך - לדעתי החזקה בקטגוריה של 2 ליטר בשנתון.

ההבדל בין האקורד וה6 זה ששני הרכבים האלו הם קרוזרים - זה רכבים שנועדו לשיוט בנוחות ובשקט מופתי במהירות השיוט שלהן.

שני הרכבים האחרים הם משפחתיות קומפקטיות בעוד שאחת נותנת לך אמינות מופתית וצריכת דלק שפויה השנייה נותנת לך נוחות גדולה ומראה סקסי יותר על הכביש.

בגדול אם אתה מתלונן על מחירי ביטוח כנראה שגם צריכת דלק חשובה לך מאוד ואני מאמין שגם האמינות מאוד חשובה לך ולכן, אוריס.

אתה נראה לי בדיוק הטיפוס ששם בסדר העדיפויות שלו אמינות וכלכלה על פני נוחות ולשלם על זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה דעתך לנסות אוונסיס? ממליץ בחום, בעלים של אחת.

כוח? לא יחסר לך - לדעתי החזקה בקטגוריה של 2 ליטר בשנתון.

ההבדל בין האקורד וה6 זה ששני הרכבים האלו הם קרוזרים - זה רכבים שנועדו לשיוט בנוחות ובשקט מופתי במהירות השיוט שלהן.

שני הרכבים האחרים הם משפחתיות קומפקטיות בעוד שאחת נותנת לך אמינות מופתית וצריכת דלק שפויה השנייה נותנת לך נוחות גדולה ומראה סקסי יותר על הכביש.

בגדול אם אתה מתלונן על מחירי ביטוח כנראה שגם צריכת דלק חשובה לך מאוד ואני מאמין שגם האמינות מאוד חשובה לך ולכן, אוריס.

אתה נראה לי בדיוק הטיפוס ששם בסדר העדיפויות שלו אמינות וכלכלה על פני נוחות ולשלם על זה.

לאחר בחינה מחודשת כנראה ואני ארד מרכב "גדול" כך שנשארתי עם גולף , אוריס, פאביה שדי מטפטפים לי עלייה אבל ממה שיצא לי לראות האיבזור הפנימי די ירוד.

השאלה היא מה יתאים יותר לדרישות: פאביה 1.2 טורבו / 1.4 או גולף 1.6 או אוריס 1.6, אם אפשר לקבל גם פירוט על כל אחת זה ממש יעזור!!

פורסם

לך על האקורד ! אם אתה יכול, מניסיון אישי רכב מדהים.

אם אתה יורד אז גולף 1.4 TSI ואתה גם יכול לשקול את אופל (עולה מעט פחות מהגולף) גרמניה טובה ומעולה לא פחות.

יש שירשור כאן לגביה.

קובי

:-)

פורסם

כל הרכבים שאמרת הם רכבים מדהימים חוץ מהאוריס, אני פשוט לא מכיר את הרכב.

אני מתחסד לפולקסוואגן, אומנם הרכב יקר לתחזוקה, וגם לא מזמן פתחתי שרשור זועם שנמאס לי מהרכב ובא לי למכור אותו, אבל ירדתי מזה מהר, התשלום של הרכב עם כל הכסף שהולך, ודווקא אחריי שבדקתי אני בעצם לא מבזבז כ"כ הרבה עליו.

הרכב מצויין, הרבה אנשים וגם מוסכניקים מעדיפים את הגולף על הפאסאט, כולם אומרים שאף רכב לא נוסע כמו גולף.

הרכב מדהים ומעולה, אם אתה רוצה אני יכול לפרט לך בפרטי על העלויות של הרכב שלי וביטוחים וכדומה.

הרכב אצלי הוא גולף פלוס 07

אבל העלויות שלו כמעט זהות לגולף הרגילה.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם
כל הרכבים שאמרת הם רכבים מדהימים חוץ מהאוריס, אני פשוט לא מכיר את הרכב.

אני מתחסד לפולקסוואגן, אומנם הרכב יקר לתחזוקה, וגם לא מזמן פתחתי שרשור זועם שנמאס לי מהרכב ובא לי למכור אותו, אבל ירדתי מזה מהר, התשלום של הרכב עם כל הכסף שהולך, ודווקא אחריי שבדקתי אני בעצם לא מבזבז כ"כ הרבה עליו.

הרכב מצויין, הרבה אנשים וגם מוסכניקים מעדיפים את הגולף על הפאסאט, כולם אומרים שאף רכב לא נוסע כמו גולף.

הרכב מדהים ומעולה, אם אתה רוצה אני יכול לפרט לך בפרטי על העלויות של הרכב שלי וביטוחים וכדומה.

הרכב אצלי הוא גולף פלוס 07

אבל העלויות שלו כמעט זהות לגולף הרגילה.

אחי, אם תוכל לסייע לי בפרטי העלויות זה יעזור מאוד!!!

רציתי גם לקבל כוונה לגבי הדבר הבא - התייעצתי היום עם חבר שבעבר הייתה ברשותו גולף (מודל 02), סתם דיברנו והוא אמר לי משהו שמצד אחד עשה סדר ודי גרם להינעל על משהו מסויים אבל מצד שני עירער מאוד - הוא המליץ על פולו 1.2 TSI שממה שהבנתי ממנו ורפרוף קל באינטרנט מדובר במנוע קטן וחסכוני בעל 105 כ"ס (כמו המאזדה) אבל מצד שני נראה פחות מאובזר ומבחינת עלות 2010 זהה לגולף 2009 1.4 / 1.6 שלהבנתי עם 85 כ"ס - בקיצור הדברים לא מתחברים לי, מבקש את עזרתכם להסדיר את הדבר הזה, אם זה כמו מה שנשמע, עדיף 1.2 טורבו שמצד אחד חוסך בדלק ומצד שני יש כוח

על האוריס עד כה לא הצלחתי לאסוף מידע ברור (חוות דעת מאנשים מהארץ)

פורסם

מאחר ואני מתכוון לבצע טרייד אין על האוטו שלי (לא יכול להישאר ללא אוטו) נתקלתי בבעיה מול סוכנויות הרכב, לא מצאתי בשום סוכנות פאביה 1.2 TSI ופולו 1.2 TSI.

המחיר של האוריס בשמיים וגם בשנתונים יחסית נמוכים למה שאני מחפש

הוצע לי מאזדה 2 וסוויפט, מה דעתכם עליהן מבחינת צריכת דלק, כוח, אמינות???

אם אני "מתפשר" על הפולו או הפאביה 1400, עד כמה יש שוני בניהם מבחינת הנתונים שציינתי ובניהם לבין ה-1.2 TSI??

אני מודע לכך שאני יצית פה אש כשאני אגיד שהמראה של האוטו הוא מרכיב חשוב מאוד הן חיצונית והן באיבזור אבל ברגע שאתה שם 80-90 אלף שקל, גם על זה אתה חושב, כמובן שזה בא אחרי האמינות, הכוח ושמירת הערך.

אני מתכוון ללכת כבר בחמישי או שישי לסיבוב בסוכנויות אבל אני מעדיף להגיע ממוקד (כמו שהייתי עד כה על הפולו) ולא להתפזר שם עם כול מיני רכבים.

חשוב לציין כי קנייה מהניילונים היא גם אופציה אבל מכיוון שאני לא מכיר את הפרוצדורה VS מחיר, היתרונות מול החסרונות של רכישה מהחברה, כרגע זה עוד לא פרקטי.

פורסם

שבת שלום!

אחרי שהפכתי לא מעט סוכנויות רכב ולא מצאתי לא פאביה 1.2, לא פולו 1.2 ואוריס אחת שהשנתון שלה נמוך מבחינתי החלטתי שככה"נ אני ימשיך "במסורת" ואלך על קנייה דרך סוכנות ליסינג/השכרה.

הוצע לי מאזדה 2 הדגם הסטנדרטי (אקטיב) 2010 במחיר סבבה (למרות שבטרייד אין תמיד עוקצים אותנו, הלקוחות) אשמח לקבל חוות דעת על הרכב ועד כמה יש הבדל בכוח ובזריזות של הרכב בהשוואה למאזדה 3.

כרגע לצערי אני יורד מעניין הפולו עקב המחירים המופרזים שמשלמים על טיפולים (גם שמעתי על זלילה נוראית של שמן).

בקיצור ולעניין

שמעתי וקראתי על מס' תלונות על המאזדה:

1. רעידות בעמידה במקום

2. אין נורת מד דלק

3. רעשים בנסיעה בכביש מהיר

4. אין לו בקרת אקלים

האם הדברים נכונים / משמעותיים?? כמובן מה אתם יכולים לספר לי על הרכב

הרכב אמור להגיע לסוכנות רק בראשון כך שטרם ביצעתי עליו נסיעת מבחן

תודה ושבת שלום

• תוכן חדש...