Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל חברי הפורום .

קרה לי מקרה בפעם הראשונה בחיים שלי , הייתי לפני מעבר של פסי רכבת והתנועה זרמה , פתאום איזה אידיוט החליט להשתלב מהנתיב הימני לשמאלי שזהו כיוון הנסיעה שלי , ויצר מצב שאני עומד על פסי הרכבת ופתאום התחיל ה הבהוב של האורות האדומים ואני על הפסי רכבת , איכשהו הצלחתי לצאת מהמצב הזה כולי בלחץ בגלל האידיוט שתקע תתנועה , עכשיו השאלה אם המצלמה צילמה אותי כי כבר הייתי על הפסי רכבת ועברתי לפני זה כרגיל באור ירוק , הבעיה שההוא תקע תתנועה וגרם לי לעמידה על הפסי רכבת ? זה קרה בלילה ולא היה פלאש , אני מכיר תפלאשים ותחוזק שלהם כאילו נוחת מטוס , אבל לא היה , כל מקרה יש סיכוי שצולמתי ?

תודה רבה .

פורסם

יש במקום מצלמה?

יש פקח של הרכבת?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...