Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עודף שמן- לנסר 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי מצובישי לנסר 2007 ובטיפול האחרון (שוב) מילאו לי יותר מידי שמן מנוע- כסנטימטר מעל לסמן העליון במדיד.

אני רוצה לדעת מה המשמעות של זה: לנסות לשאוב את השמן העודף\ לרוקן קצת את המיכל, או להשאר עם זה עד לטיפול הבא ולקוות שבפעם הבאה המוסכניק ישמע לי כשאני אגיד לו "לא יותר מ-2.5 ליטר!

תודה לעוזרים.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אני יכול לשאוב את השמן מהמיכל דרך החור שממלאים ממנו את השמן?

אני צריך להחליף גם את המסנן שוב?

פורסם

אין צורך להחליף מסנן.

אתה בהחלט יכול לשאוב את עודף השמן דריך צינורית מדיד השמן, סבון של משאבת ידיים ולחבר אליו צינור סיליקון לאקווריום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אפשר בבקשה הסבר מדוע עודף שמן גורם לנזק?

Note: accidental overfilling oil into your engine can cause problems too. As the crankshaft rotates it will churn the oil, causing aeration and eventually sustained foam may form. This can lead to overheated motor oil, oxidation and a loss of oil pressure. Spongy aerated oil is hard to pump. It starves the engine and critical lubricated surfaces.

פורסם

אני חושב שכדאי להתרחק ממוסכים כאילו (כפי שפותח השרשור מציין - זו אינה הפעם הראשונה שממלאים יותר מדיי שמן).

דברים כאילו שחוזרים על עצמם (במידה וזה באותו מוסך, וגם במידה ולא) - מעידים משהו על רצינות הטיפול.

alfa 156 2.5.

פורסם

המוסך הקודם היה מורשה של מצובישי (בעפולה).

המוסך הנוכחי גם די רציני. דיברתי איתו היום וינקזו לי את השמן העודף ביום שישי .

• תוכן חדש...