Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ממשיכים להתלבט והפעם:

הונדה סיביק 2002, מנוע 1600, גיר אוטומטי,147,500 ק"מ, יד שנייה, 30,000 ש"ח

או

רנו מגאן 2008, מנוע 1600, גיר אוטומטי, 100,000 ק"מ, יד ראשונה, כ-40,000 ש"ח, מסוכנות שנותנת 3 שנות אחריות.

מה דעתכם?

פורסם

מניסיון האישי של כמה חברים שלי, להתרחק כמו מאש מרנו מגאן, כמו שהם אומרים שהרכב אומנם מפנק, אבל עושה בעיות מפה להודעה חדשה.

זה מה שהם אומרים.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

מה הדרישות שלך מהרכב?

אני אישית הייתי מעדיף בכל מיקרה את מגאן + אחריות.

רכב יותר חדש, יותר נוח והרבה יותר בטיחותי.

בנוסף, אם אתה בעל משפחה, הוא יותר מרווח + בגאז' ענק.

הפרש של 6 שנים הוא גדול מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תקרא את התגובה הזו -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3153765&postcount=251

הסיוויק תהיה רכב הרבה יותר מהנה לנהיגה מבחינת תאוצה מעמידה והתנהגות על הכביש.

המגאן תיקח אותו בכל השאר, רוב הסיכויים שמבחינת אמינות אתה לא תראה כל כך הרבה צרות מהרכב אם בכלל אבל אני עוד לא יכול לקבוע את זה מנסיון - דבר איתי עוד שנתיים שלוש.

חוץ מזה - הסיוויק הינו רכב שנמצא 6 שנים אחורה על הכביש - כמה ידרש ממך להשקיע על יישור קו?

במגאן אתה כבר תקבל אותה עם 6 שנים קדימה, אחרי יישור קו ואחרי תוספות.

רק שתדע שזה רכב נטול "שמחת חיים" במובן של זריזות ולהרבה אנשים זה מאוד חסר. אם אתה קונה לא מקרסו - לפחות תדאג שאתה קונה את הדגם המאובזר יותר כי הוא הרבה יותר מפנק.

אני באופן אישי מאוד נהנה מהמגאן - היא נוחה שזה לא יאמן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...