Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לקנייה עד 10000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברצוני לרכוש רכב שני פשוט שישמש בעיקר בית עבודה וחוזר חלילה (50 ק"מ נסיעה ליום) הסכום שעומד לרשותי הוא עד 10000 ש"ח רציתי לקבל המלצות. אחת ההמלצות שחשבתי מחברים היא סוזוקי סוויפט אבל מחירה קצת יקר מידי.

מה לגבי אולי KIA פרייד האם הרכב אמין? אשמח לקבל המלצות בכלל

תודה שרון

פורסם

בכזה סכום הייתי בודק שרייד,ספייס,ואקסנט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שרייד 97 ידנית. עושה תעבודה שלה בלי תלונות. אם מתאים לך שלח ה"פ.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

האם השרייד אבל חסכונית בדלק מבדיקה שעשיתי היא ככה ככה משהו באזור 1 ל- 8 אם אני לא טועה זה לגבי האוטומט לא בטוח לגבי גיר ידני.

מה לגבי פורד פיאסטה האם אמין? חסכוני ? לא יקר מבחינת החלקים שלו?

פורסם

1-8 בעיר או בין עירוני?

הפיסאטה לא רעה היו פה כמה אנשים היו בעלים של כזאת אני זוכר והיו מרוצים סך הכול.

כדי לקבל הערכה של צריכות דלק הייתי מציע לך לבדוק באתר KML.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי נסיון עם קיה ספיה 95. ב3 שנים הייתה איתו בעיה רצינית רק פעם אחת ונגמרה בתיקון זול. אוכל דלק 1 ל10 כמו כל משפחתית. הוא על 760 אלף ק"מ כרגע ועובד אחלה. :)

פורסם

לא יודע איך מחשבים אז נעזר בחכמי הפורום. נסעתי בערך 320 ק"מ על 18.5 ליטר בדיוק. נסיעה שכוללת פקקים ארוכים ומעיקים. אולי ככה תוכל ללמוד לגבי הצריכה של הרכב.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

ליטר 1 ל 17.297 ק"מ. יפה לך.

s_talmy, אתה יכול ללכת גם על סוזוקי בלנו. צריכה 1 ל 10 -+ וגודל משפחתי יחסית.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני הייתי ממליץ לך כן ללכת על פיאט מהסיבה שהמנועים בפיאט מחזיקים שנים וזה בגלל שהאיטלקים דאגו שתמיד יהיה לחץ שמן

גבוה במנועים שלהם כמובן שאם אתה מחפש גיר אוטומט אז אין מצב לפיאט במקרה של אוטומט לך דווקה על משהו יפני אמיתי

אולי סופר לנסר או קולט ואו דיאטסו ,אפילו הייתי ממליץ לך לעלות קצת בסכום ולנסות לקנות סיריון (זה רכב עמיד במיוחד עם אפס תקלות)

ועכשיו קצת פרסומת למי שמחפש רכבים עד סכום של 10000 שקלים מומלץ מאוד לבדוק באתר

junks.co.il

פורסם

0 תקלות בשום רכב לא יהיה בטח לא בתקציב כזה,מה גם שסריון אוטומטית עם מנוע אלף לא ממש מומלצת,היא חלשה ואם אני זוכר נכון דיברו פה פעם על ראש מנוע שמצריך החלפה לעיתים קרובות יחסית.

פורסם

ואו,חתיכת מציאה.

אבל אני חושב שבשביל רכב עבודה חזור מיותר לקנות משפחתית.

מצטרף להמלצה על השרייד,שנתון96-97 ועוד ישאר לך לתיקונים. אם אני לא טועה 1-14 בבינעירוני.

פורסם

לא הבנתי מה כול כך מיוחד במזדה הזאת שהיא כזאת מציאה?

פורסם

בנסיעות של 50 ק"מ ביום ההפרש בין מזדה 323 לשרייד הוא זניח.

ההפרש בתיקונים בין רכב X שמור עם נתונים טובים לרכב Y מוזנח יכול להיות כואב לכיס.

שרייד אכן רכב חיסכוני מאוד, אני לא יודע מאיפה הבחור רשם 1:8.

גם קיה פרייד שמורה יכולה להספיק - מודבר ברכב שחולק הרבה רכיבים עם מזדה 121.

בקיצור - אל תינעל על דגם מסויים, תחפש רכב כמה שיותר שמור, מאוד רצוי ידני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...