Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

מעניין כמה מהיר יהיה השלב הזה!

מי שיודע - דמכם בראשכם, תגלו ויהיה לכם פולני צמוד ליום שלם! אתם לא רוצים את זה... ת-א-מ-י-נ-ו לי! :-P:-P:-P

או קיי - הזוכה המאושר יזכה בחבילת קונדומים פג תוקף! (בערך לפני שמונה שנים לדעתי או אפילו יותר :-D )

על מה מדובר? איזה מכשיר? איזה מוצר?

האם זה בלנדר?

האם זה יכול להתערבב בתוך בלנדר?

boreg.JPG

ScreenHunter_002.gif

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אה... לא

:-P

לדעתי זה צריך להיות מהיר מאוד - אלא אם כן אף אחד מהוותיקים או מהמנהלים לא מחוברים כרגע אבל בכל מקרה זה לא צריך להיות קשה במיוחד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ת'אמת, לא נעים לסיים את השירשור בזמן כלכך מינימלי (למרות הפרס המובטח), אבל נראה לי שאני יודע.. :-o.

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

פורסם

קונקטור 2 פינים?

רוצה גם מק"ט?

במקרה נפלת על מישהו שמתעסק כל היום בדברים האלה.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

נו... אז תגידו!

בכל מקרה ברגע שיתגלה במה מדובר - יהיה אפשר להרחיב דיבור טכני למי שיהיה מעוניין בפרטים.

Pioneer TS-X150

פורסם

מזל-טוב!

אתה זוכה בחתיכות גומי ספוגות בשמן דגים שכבר העלו קורי עכביש! :-P:-P:-P

אכן מדובר בminidsp in a box revB

עוד מעט אני אעלה תמונות נוספות.

כל מי שרוצה להתעניין ולשאול אני תיכף ארחיב.

Pioneer TS-X150

פורסם

סליחה על ההקצפה - תגובת הרחבה - MINIDSP

וובכן אכן מדובר בMINIDSP בגרסא השניה של הפרוססור שלהם שמכיל שתי כניסות וארבע יציאות.

כלומר זוג RCA נכנס, שני זוגות יוצאים.

יש להם גם לוח עם 4 כניסות ו8 יציאות, בנוסף אפשר להוסיף לזה ממיר דיגיטלי אנלוגי שלהם ולקבל כבר יכולות דומות לביט1 בעצם במחצית המחיר.

העלות של הפרוססור היתה 125 דולר

העלות של התוכנה שתיכף ארחיב עליה עלתה 10 דולר

העלות של המשלוח 40 דולר

סה"כ 680 אבל המכס קרעו אותי ב320 שקלים! :evil:

מה שהופך את החבילה לעלות של 1000 שקלים.

-------------

הDSP הזה יותקן ברכב החדש של אשתי - המגאן 2008 כאשר המטרה שלו היא:

זוג יציאות 1 הולך למונובלוק ויחסום את הסאב בבנד-פאס, יעשה לו TC, איזון עוצמות וכיוון פאזה.

זוג יציאות 2 הולך למגבר שירים סט פסיבי שאני בונה בימים אלו (כרגע לא מגלה, לא הגברה ולא רמקולים ולא קרוס) ויחסום אותו בבנד פאס מלמטה עד למעלה כאשר בין הרכיבים החיתוך יהיה ע"י קרוס פסיבי בבניה אישית. מעבר לכך יהיו כיווני עוצמות לכל אלמנט, פאזה, TC, לכל אלמנט יש אקולייזר פרמטרי שישה ערוצים עם Q משתנה לכל אחד ואחד מהם.

------ היכולות של הDSP

היכולות של הDSP תלויים באופן ישיר בפלאגין שבחרתם להשתמש בו.

אני בחרתי בפלאגין שנקרא 4way advanced כאשר ההתלבטות היתה בינו לבין ה4way הרגיל - למה?

כי לרגיל יש אקולייזר גרפי 31 ערוצים בשליש אוקטבה - מה הבעיה כאן? הוא גורף לכל ארבעת הערוצים ואני לא מעוניין בכך.

לפלאגין המתקדם יש אקולייזר שישה ערוצים עם Q משתנה גורף לכל ארבעת הערוצים - אבל אחרי זה אם תביטו בתמונה של התוכנה אתם תראו שיש התפצלות ל4 ולכל ערוץ יש גם אקולייזר שכזה משלו וזה אומר שיש לי 30 ערוצים בפועל!

אם אתם מביטים בתמונה של הפלאגין אתם תראו את השרשרת הבאה

INPUT GAIN - קביעת סף רגישות כניסה לפרוססור כולו.

EQ פרמטרי - זה האקולייזר שישה ערוצים הגורף (אני מאמין שכאן אני אגע רק בתחום שלא ישפיע על הסאב וופר ואנצל אותו יותר בשביל הקצה העליון של הטוויטרים)

קרוס אובר - 4WAY - חייב לציין - קרוס אובר פשוט מדהים, גם יודע לעבוד בבאטרסוורט', גם יודע לעבוד בלינקוויץ וגם יודע לעבוד בשיטת בסל. בנד פאס מלא לכל ערוץ בנפרד.

ובסופו של דבר לכל זוג ערוצים אתם רואים את הדבר הבא -

TC, GAIN והיפוך פאזה אבל בתוך כל זוג ערוצים אתם יכולים לשלוט בTC ובגיין לכל ערוץ בנפרד!

הפרוססור בגודל של חפיסת סיגריות ולא צריכה להיות בעיה גדולה לקבע אותו בתא המטען.

הדבר היחיד שצריך לעשות זה לחבר אותו אחרי ממסר שמחובר לרימוט כי אין לו רגל רימוט - הוא לא מיועד לאודיו לרכב במקור.

אפרופו - את הכוונים אפשר לעשות כשהיציאות כבויות בפרוססור או כשהוא לא מחובר בכלל ברכב (ספק כוח ביתי).

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

Pioneer TS-X150

פורסם

תתחדש. איך ניתן לרכוש את זה? מה לגבי ה ISOLATOR באמת? עיינתי בדף שלהם, וראיתי שיש גרסאות BALANCED לשימוש עם 12 VOLT, האם זה לא עדיף למי שמתכוון להישתמש בזה ברכב?

פורסם
תתחדש :mm_yeah:

אתה הולך לחבר אותו בלי ה Isolator שלהם?

מחכה כבר לשמוע את ההתרשמות שלך מהמכשיר.

תודה רבה! אכן שכחתי לקחת את עניין ייצוב המתח בחשבון ופשוט רציתי להדליק אותו דרך ממסר.

אני אזמין את הISOLATOR במהלך החודש הבא!

המערכת תותקן ככל הנראה רק בעוד חודשיים ולא לפני אז יש לי מספיק זמן לתכנן ולחשוב.

הISOLATOR בהחלט נחוץ כאן והוא חמק מעיניי - יוזמן ממש בקרוב, איזה מרגיז זה עכשיו לשלם עוד פעם משלוח יא אלוהים!

חנוכה שמח!

לגבי הבאלאנסד אני תמיד מתבלבל בין איזון היציאות לבין איזון מתחי כניסה ואני אף פעם לא זוכר מה המשמעות של זה אז לא הזמנתי אותו.

הISOLATOR יעשה את הטריק טוב יותר לדעתי והוא גם מסנן מרעשי אלטרנטור ולכן, יוזמן.

ולגבי איך ניתן לרכוש את זה - http://www.minidsp.com הרשמה חינם, חשבון בPAYPAL ואתה מסודר.

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה על הפרס הנדיב, תמיד רציתי קונדום old school :-P.

תתחדש על הרכש החדש, בהחלט יהיה מעניין לשמוע חוות דעת מקומית על המכשיר,

אתה יודע אולי מה המתח יציאות שלו ?

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

פורסם

קודם כל תתחדש - מדובר בקונדום XL אני מקווה שזה יתאים לך

:-P:-D

לגבי מתח היציאות - אמממ לא, לא ביררתי - גם לא איכפת לי במיוחד :-P

הHU הוא ROADROVER ואני בכל מקרה לא שומע בעוצמות גבוהות במיוחד וגם לא אשתי - המיניDSP צריך לדעתי לעשות את העבודה ויותר מזה לא נדרש מהמערכת הזאת.

הדגש הושם כאן על הגברה ראויה ועל רמקולים ראויים שיחשפו לקראת התקנת המערכת.

הבחירות שלי כאן הן מאוד מושכלות ומצד שני אני רואה שלא עשיתי מספיק שיעורי בית לגבי הפרוססור ואני שמח שבחרתי להעלות אותו כאן לדיון ולסקירה.

אפרופו - אני בשלב מסויים חשבתי להדליק אותו דרך הCARPC אבל אז נזכרתי... זה לא הרכב הנכון :-D

אני כזה פולני :-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...