Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

די חרשתי על האתר שלהם לפני כמה זמן אז הפעם אולי אני אחדש לכם משהו :wink::

אתה יודע אולי מה המתח יציאות שלו ?

0.9Vrms . הדגמים שתומכים ב- balanced זה 2V או 4V (תלוי בג'מפר)

תודה רבה! אכן שכחתי לקחת את עניין ייצוב המתח בחשבון ופשוט רציתי להדליק אותו דרך ממסר.
ב Datasheet שלהם הם כותבים:

USB powered OR 5 ~24Vdc input via terminal block connector (Max 150mA @5V)
כמו כן, ה Isolator הוא מוצר די חדש והשתמשו ב MiniDSP ברכב גם לפניו. ה Isolator הוא בהחלט רכיב שימושי בהתקנה ברכב, גם בגלל השהיית ה remote, אבל לפי דעתי לא הכרחי.

ד"א, אתה מתכוון להיעזר ב REW בזמן הכיוון? אם כן, אז גם לגבי זה נשמח לשמוע בעתיד :wink:

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דניס - ממסר עם השהייה יש לי זו לא בעיה.

דבר אחד אני לא מבין - מה מתח העבודה המקסימלי שהוא יכול לקבל? לא הUSB אלא חיבור החשמל שלו - אני צריך לבדוק את זה שוב כי זה משהו בסיסי מאוד ששחכתי לברר :?

אם הוא מסוגל לעמוד במתח יותר גבוה מ15V אז אני מתאר לעצמי שאין לי בעיה (כל עוד האלטרנטור תקין)

לגבי כיווני אקולייזר אוטומטי - אני לא אוהב להשתמש באופציות שכאלו בד"כ

לא - אני הולך לקנפג אותו בבית קודם כל לדרישות המינימליות שלי ואח"כ אני עוד הולך לתת לרמקולים להפתח במשך חודש עד שלושה חודשים לפחות לפני שאני בכלל נוגע באקולייזר.

הדבר היחיד שאני אעשה בהתחלה זה בכלל לבדוק איזה LPADים מתאימים לי בין כל הרכיבים - טוב, זה כבר לשרשיר אחר.

או קיי - עובר על הדאטא-שיט! :)

תומך עד 24V - אין לי כאן בעיה, במידה ותהיה, אקנה את האיזולטור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איכסה פיכסה!

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא חושב שהוא יעמוד באותו הסטנדרט עם הביט1 - לא מבחינת מספר הDACים שיש בביט1 וגם לא מבחינת האיכות שלהם.

אבל הוא מקבל ביקורות טובות מאוד ויש לו ממשק משתמש נוח וידידותי וברור עד מאוד.

מבחינת הגמישות שלו - בשביל רכב, זה מעל ומעבר בעיניי.

איך הוא יהיה בפועל? יש לנו עוד הרבה מאוד זמן עד אז.

Pioneer TS-X150

פורסם

במחיר כזה.. ועוד בלי אותו ISOLATOR..

לא שווה כבר לרכוש מכשיר נוסף כמו ה BIT1 /H700 מיד שניה ?

המחירים ברצפה היום. מה גם שיש לך המון ניסיון עם האודיסון..

...CASKA for life

פורסם

אדי, הכל טוב ויפה

אבל היית חייב להראות לנו את היד שלך??

הרסת לי את היום

:D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

701 לא כי צריך להתקין את קונסולת השליטה שלו ולא בא לי להשקיע בזה כי זה לא יהיה פשוט במגאן.

ביט1 אני בהחלט שקלתי לרכוש כי את הDRC במגאן יש לי איפה להטמיע ובקלות יתרה - אבל הביט1 יתפוס לי מקום לא רצוי בפלטות על גב המושב האחורי וגם אני לא זקוק לכל כך הרבה יציאות.

חשבתי אם כבר לקנות ביט10 אבל את זה אני צריך לרכוש חדש וזה לא משתלם לי ושוב אני נתקל בגודל הפיסי של הפרוססור עצמו שאין לי בו צורך וגם לו - יש יותר מידי יציאות בשבילי.

אני צריך סה"כ זוג יציאות לסאב וזוג יציאות לסט הקדמי - זו מערכת שתהיה ברכב שאני בקושי נוסע בו אבל אני לא רואה סיבה להתפשר על פחות מזה.

הHU הוא רווד-רובר להזכירך - הביט1 לא יתן לי כאן שום דבר שהMDSP לא יתן.

אבל הMDSP הוא בגודל של חפיסת סיגריות ולכן גם מתאים לי בומבה לפלטות במושב האחורי.

שני מגברים, ממסר, MDSP וזהו!

אליקו - כמו שאמרתי - איכסה! איכסה פיכסה! :) נכון לבן כמו גפילטאע?

Pioneer TS-X150

פורסם

האמת שצעצוע כזה כבר מזמן מסומן אצלי כמחליף ל 786 הותיק.

מעניין לדעת כמה הוא עצמאי בלי תוספות ועזרים.

אז מה עכשיו, חודשיים? לא יכולת לחכות עם הפרסום?!

מתחדשת*

פורסם
האמת שצעצוע כזה כבר מזמן מסומן אצלי כמחליף ל 786 הותיק.

מעניין לדעת כמה הוא עצמאי בלי תוספות ועזרים.

אז מה עכשיו, חודשיים? לא יכולת לחכות עם הפרסום?!

עד כמה הוא עצמאי?

אתה יכול לקחת כל סמארטפון או כל נגן MP3 ולחבר אותו ולקבל יכולות מלאות של DSP.

אתה יכול להביא גם את הMINIDIGI ולקחת כל מקור אודיו שיש לו יציאה אופטית... נו שויין, אתה כבר מבין.

למה לחכות עם הפרסום ולגלות שיש דברים שחברי פורום יכולים לתקן אותי בהם בזמן שאני עוד יכול לעשות שינויים? בשביל זה יש פורום, בשביל זה אתה כוסס ציפורניים :-P

חג שמח לכולם!

Pioneer TS-X150

פורסם

שיישרפו לך הגבות מהנרות!

אגב, איך אתה שולט על עוצמת האות שיוצאת ממנו למגברים?

מתחדשת*

פורסם

תודה

:-P

אפרופו החלטתי שהISOLATOR יוזמן במשמרת לילה הקרובה :?

אם תביט בתמונה של הפלאגין אתה תראה שרגע לפני כל דרגת יציאה יש לך יכולת לשלוט בהנחתה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...