Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משחטות למרצדס, איפה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה יש משחטות (פירוקיות) למכוניות מרצדס, במיוחד של שנות ה-80 למיניהם, אם מישהו יודע זה יעזור לי מאוד ! תודה לכל מי שיעזור

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם
איפה יש משחטות (פירוקיות) למכוניות מרצדס, במיוחד של שנות ה-80 למיניהם, אם מישהו יודע זה יעזור לי מאוד ! תודה לכל מי שיעזור

נסה בפורום רכבי אספנות

המומחים לשנתונים האלה נמצאים שם

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

כעיקרון אני צריך פס קישוט לדלת של האוטו, מה אפשר לעשות ? (חוץ מלהזמין מהחברה כמובן!)

פורסם
כעיקרון אני צריך פס קישוט לדלת של האוטו, מה אפשר לעשות ? (חוץ מלהזמין מהחברה כמובן!)

ב-Ebay סביר להניח שתמצא, ובמחיר הגיוני.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ב EBAY המשלוח לערוץ עולה 50 יורו, זה כבר לא מחיר הגיוני

יש הצעות אחרות ?

פורסם

דרך אב, משחטות זה מחוץ לקו הירוק , פירוקיות זה תוך הקו הירוק...

ההבדל ביניהם הוא שבסוג הראשון זה מכוניות גנובות :twisted:

ואם כבר מדברים על הקו הירוק, הרכב שלך נפוץ שם במיוחד, קשה לראות הרבה מרצדסים שנת 80 מסתובבות פה.... :p

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בכיף אני יסע מעבר לקו הירוק, אבל תגידו לי מקום מסויים, אין לי ז*ן להתחיל לחפש שם!

פורסם
ב EBAY המשלוח לערוץ עולה 50 יורו, זה כבר לא מחיר הגיוני

יש הצעות אחרות ?

על חלקים מהסוג של פס קישוט לא שלמתי יותר מ-9.00 $ למשלוח מארה"ב לישראל (דואר אוויר - מגיע תוך שבוע)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...