Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ראיתי מישהי שיצאה מחניון רידינג ופנתה שמאלה לרוקח ככה שהיא נוסעת בנתיב הנגדי, היה לה רק ימינה. ואנשים התחילו לנסוע ולעקוף אותה והיא עמדה שם עד שכולם יעברו כדי שהיא תוכל להסתובב בחזרה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ישה,

הכנסת אותי עכשיו לסרט אימה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא יודע איזה פרס מגיע לו, אבל הייתי שמח שזאת הייתה סמי טריילר שדוהרת לכיוונו.

ככה טל שביט נהרג, בזכות גורף פרסים כמו הנהג הסמרטוט הזה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

באמת טיפשי לתת פרס לעבריין החודש כשדצמבר רק התחיל. או שמא נעשה קטגוריה נפרדת לניסיון רצח בכוונה תחילה? היום אני נוסע באיילון (בנתיב הימני, באמא שלי !) הכביש עמוס למדי אבל לא עומדים, הטור שלי מתקדם בסביבות 50-60 קמ"ש. לפני טנדר קונקט, ומשמאל מתקדם במהירות גבוהה יותר, אולי 65-70 קמ"ש, אוטובוס של "מובילי הוורדים" שמספרו 20-503-72. נהג הטנדר לא מרוכז וסוטה מעט שמאלה - נכון שלא מגיע לו על זה פרס, אבל לא משהו חריג ביחס למראות על הכביש. נהג האוטובוס לא אוהב את זה ולא מסתפק בצפירה או משהו כזה - הוא מחליט על חינוך באמצעות ענישה פיזית (וכמעט קולקטיבית, לאור הצפיפות על הכביש) מתקדם קצת ופשוט חותך ימינה בחדות - ובבירור לחלוטין בכוונה לאיים על נהג הטנדר - מה שגורם לנהג הטנדר לרדת לשוליים ובקושי רב להמנע מתאונה. למען הסר ספק - החדות שבה פנה האוטובוס, משקלו הכבד, וגובהו היחסי של הטנדר הם כאלה שפגיעה בצד הטנדר היתה בוודאות הופכת אותו. זה היה פאקינג קרוב.

לאור העובדה שנהג הטנדר לא עשה משהו נדיר - האם עלי להניח שנהג האוטובוס הזה מבצע ניסיונות רצח מדי יום, אולי מדי שעה? האם יש טעם לפנות למשטרה עם תלונה מסוג זה, כאשר ה"כמעט קורבן" סביר להניח המשיך בדרכו ללא אפשרות להתלונן (אני מתקשה להאמין שהוא רשם פרטים. אני פשוט ירדתי אחרי האוטובוס ביציאה הבאה, וצילמתי אותו)?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

זה יום המזל שלך, במקרה אני מכיר את אשרף, אחראי הנהגים במובילי הורדים, מחר אני יעביר לו את זה בשמחה.

אני בטוח שהוא ישמח לשמוע את זה :-)

יש לך את השעה שזה קרה, כך ניתן יהיה לבדוק את מסלול האוטובוס.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

היום ראיתי משהו שלא ראיתי מעולם.

אני עומד בפקק תנועה מאחורי עומדת מאזדה, הבנאדם פתאום עולה על המדרכה מימין חותך את כל הפקק יורד לכביש דרך המעבר חצייה ועומד ראשון וממתין לירוק ברמזור:shock::shock::shock:

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אבא שלי שהוא בן 92 לפני כ 10 שנים יצא מחניה עם יונדאי אקסנט , תפס בלבול הבחור הכניס לרוורס במקום לדרייב ועף אחורה כשהוא חוצה כביש די סואן שבמזל היה ריק באותו רגע , טיפס על גדר של השכנים ונשאר שם כמו נדנדה .גרר שהוזעק לא הצליח לחלץ אותו וחברת הביטוח הזמינה משאית עם מנוף שהרים אותו באויר והניח אותו על הגרר . בעקבות כינוס משפחתי דחוף נלקח רישיון הנהיגה שלו ונקרע לחתיכות קטנות . הרכב לאחר תיקון נמסר לאחת מנכדותיו. עד אז הרשיון שלו כלל מאופנוע דרך טרקטור רכב פרטי משאית מעל 15 טון והכל מאושר כחוק .

פורסם

ליאור, זה היה בסביבות רבע לשמונה בערב, איילון צפון, קצת לפני ההלכה. יכול להיות פספוס של ספרה, אולי המספר מתחיל ב-22 ולא ב-20, בכל מקרה יש לי צילום שהמספר מטושטש אבל יש סימנים מזהים נוספים במידה ויהיה צורך.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

פורסם

מבחינתי הפרס למפעל חיים חייב ללכת למישהי שכמעט נכנסה בי בשנת 2001.

הייתי חייב להיכנס לרחוב לישנסקי בראשון לציון. נסעתי לאט יחסית עם הברלינגו אחרי משאית בנתיב ימיני בשדרות משה דיין בראשון בנסיון לאתר את הפניה שלי(הפעם הראשונה שלי על אותו הכביש). התנועה התקדמה במהירויות של 40-60 קמש. פתאום אני מזהה בזווית העין משהו אדום טס לכיווני. ניסיתי לברוח ימינה ובמהירות של כ-50 קמ"ש פגעתי חזק עם הגלגל הקדמי הימני באבן שפה. הסתכלתי שמאלה ורראיתי מחזה הבא: מישהי כבת 25 בפיאט אונו אדומה (ידנית), מחזיקה פלאפון עם כתף ימין, יד שמאל פרוסה על מרכז ההגה ועם יד ימין המפגרת שמה לקה (!!!!) על אצבעות יד שמאל. חזק לא?

יצאתי מהאוטו (עמד על השוליים), ראיתי את הכיפוף בג'אנט, הוצאתי פטיש מהאוטו והוצאתי את העצבים על הג'אנט המסכן.

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

יאללה, הצטרפתי.

לפני כמה שבועות חזרתי מהעבודה מכיוון הרצליה פיתוח על דרך נמיר לכיוון רמת גן, זה היה באותו יום שהיה מירוץ בתל אביב, אופניים או רגלי, לא זוכר. בכל מקרה, דרך נמיר הייתה מאוד פקוקה באזור של תחנת סונול לכיוון דרום, בזמן שאני ממתין בפקק אני רואה רכב עולה על חלקת הדשא מצד ימין ונוסע את כל המרחק עד לרמזור, שתבינו, זאת נסיעה של בערך 150-200 מטר, ואת כל זה הוא עשה על הדשא!

פורסם

אצלי הפרס הולך למישהו שבאמת מגיע לו -

קרית אריה לכיוון מחלף ירקון, כולם עומדים ברמזור והנתיב הימני (לפניה ימינה) פנוי. פתאום מישהו לפני מחליט לוותר על הרמזור וחותך לנתיב הימני, רק שהוא לא ראה את הפג'רו קינג שהיה בדרך אליו במהירות סבירה ועוד קצת. זה הסתיים בתמרון מדהים של הפג'רו שבלי חלקיק שניה מיותר עלה על המדרכה עם שני גלגלים ימניים והצליח לצאת ממצב שהייתי משוכנע שיהפוך לתאונה עצבנית.

כמובן שהנהג שחתך נשאר בהלם ולא זז כמה שניות.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

היום קרה לי דבר מוזר: אני נוסע לדרכי מחוץ לעיר, ובדרך לפני יש נהג אחר שעקף רכב. שניהם נסעו פחות מהר ממני, אז לאחר זמן מה עקפתי את שניהם. ואז הדבר המוזר: אותו נהג חשב כנראה שאני מתחרה בו, או שאולי הוא נעלב באופן אישי מכך שעקפתי אותו - אין לי הסבר אחר - והחליט שהוא יעקוף אותי בחזרה. בבקשה, אבל כמו שאמרתי - מהירות השיוט שלי הייתה גבוהה משלו. בעיה.

לא נורא - לכל בעיה יש פתרון: כאשר נתקעתי מאחורי משאית איטית, הוא הצליח להגיע אלי, ובלי להתבלבל בכלל עקף גם אותי וגם את המשאית. המעניין הוא לא שהוא עקף במקום שאין ראות כלל (לא סתם אני נשארתי מאחורי המשאית), אלא שהוא עקף במין אדישות מוזרה כזו - בלי להאיץ, בלי להתאמץ, כאילו הוא נוסע בנתיב השמאלי של כביש דו נתיבי. למזלו המשאית שבאה ממול הגיעה שתי שניות אחרי שגמר לעקוף. אם לא, כנראה שהיו תמונות מרשימות ב-HNN.

אחרי כל זה, הוא המשיך לנסוע באותה איטיות כמו קודם, וכמובן - לאחר זמן מה אני עקפתי אותו שוב, כי מהירות הנסיעה שלי גבוהה משלו. ושוב הוא המשיך באותה מהירות, ושוב הגיע אלי כאשר נתקעתי מאחורי תנועה איטית יותר - ושוב עקף עקיפה של "רולטה רוסית", או "רולטת כביש" אם תרצו - והכל באותה אדישות מוזרה.

אח"כ הכביש היה קצת יותר פנוי, ואני שוב עקפתי אותו והמשכתי לדרכי ולא ראיתי אותו עוד.

מה שהפליא אותי בכל הסיפור לא היה שהוא לא אהב שעוקפים אותו, וגם לא שעקף במקום לא מתאים יותר מפעם אחת - כל זה לא נדיר כל כך; אלא שהוא נראה כאדם רגוע לחלוטין, כבן 50, נוהג ברכב משפחתי רגיל, וכאילו לא היה מודע כלל לכך שהוא עוקף בכביש בין עירוני על הנתיב הנגדי ללא ראות.

אין לי שום הסבר לדבר.

דני

פורסם

מה שאני ראיתי אף אחד לא ראה "וראיתי"

אני יוצא מרח' יחזקל קזז מהרמזור שמאלה לכיוון ת"א (מסובים) 2 רכבים מאחורי אחי וחברה שלו ברכב נוסעים אחרי (לא מכירים תדרך) אחרי קילומטר אני מיסתכל שאחי נימצא בכיוון אחרי... ומה אני קולט?!סיטרואן ברלינגו יוצאת גם היא מהסיבוב אבל מאבדת קצת שליטה וחוזרת למרכז הכביש חשבתי לעצמי שבאמת קרה שהנהג יצא לא מפוקס מהרמזור ושתכף יחזור לעצמו...פתאום...אני קולט אותו מגביר מהירות ומתחיל להישתגע (להיתכרעעע)על הכביש בזיג זג מטורף מנתיב הימני ביותר לשמאלי וחוזר חלילה....ביותר וכל זה על מהירות של לפי דעתי 100 קמ"ש בכיף נכנסתי לשוק ברחתי לשוליים וחיכתי לראות תמטומטם מתהפך...אבל הוא המשיך ככה ונעלם לא יודע מה עלה בגורלו בסוף"יש מטומטמים על הכביש וזכיתי לצפות לפחות באחד כזה אמיתי)

פורסם

ערן, האוטובוס אכן מתחיל ב20, אבל הוא לא שייך למובילי הורדים משנה שעברה. הוא נמכר על ידם למישהו פרטי.

האבסורד פה, שמי שקנה אותו מתנהג כעבריין ולבסוף האשם נופל על החברה הזאת, כמובן שאתה לא יכול לדעת את זה.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

שמע ליאור, תגיד להם - סתם כך כעצה טובה - כשמוכרים כלי רכב שמפרסם את העסק שלך למישהו - רצוי קודם כל להסיר ממנו את המיתוג. גם אם זה עולה כמה שקלים. הבנאדם הזה מסתובב עכשיו ומוציא להם שם רע בכל הארץ - ותאמין לי שיש לזה אימפקט. למשל, בזה שהייתי מוודא שבית הספר של הבת שלי לעולם לא ישכור אוטובוס מהחברה הזו להסיע ילדים.

• תוכן חדש...