Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת ההצעה שקיבלתי מערבי שעובד בכפר שלו (אזור ירושלים לא ואדי ג'וז) באופן עצמאי.

יש לרכב כמה מכות,חלקן דיי עמוקות,הוא הבטיח שיסדר הכל פלוס לצבוע את כל הרכב מחדש באיזה צבע שאני רוצה

הכל ב 1,700 ש"ח.

נשמע מפתה..השאלה היא מנסיון של מישהו כאן בפורום מה בד"כ איכות העבודה? אני מבין שלא 100 מושלמת השאלה אם איכות

העבודה סבירה?

בנוסף,האם יש למישהו המלצות לאיזה צבע כדאי לצבוע? מדובר בכריזמה שנת 99'...

תודה רבה

פורסם

YOU GET WHAT YOU PAY FOR !!!

אתה אומר - לא 100% מושלמת.....אני אומר 100% לא מושלמת.

אפילו בשטחים יקחו באזור ה 5000 שקל לעבודה ברמה טובה,

שלא לדבר על עבודות ברמה גבוהה שתגיע גם ל-15000 וצפונה.

אתה מדבר על מחיר בדיחה - אל תתפלא אם זה מה שתקבל בסוף.

כל זאת כמובן תלוי בסטנדרטים שלך, בסופו של יום.

בהצלחה.

MAX-TUNING, Dyno & Performance

Dynapack Israel, EFI Tuning and diagnostic

...Haltech, MoTeC, AEM

On facebook , Tel:054-5994459

פורסם

זאת צביעת טמבור, היא נראת טוב מרחוק אך מקרוב זה נראה די מזעזע למביני עניין.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

נניח שצבע הרכב שלך לא מטאלי , אלא ברק ישיר .

ע"מ לצבוע את כל הרכב כהלכה .

ראשית לשייף את הצבע בעזרת מלטשת אקצנטרית בצורה יסודית .

לאחר מכן או לפני לא משנה לתקן את ה"מכות" בפח על ידי משיכת הפח החוצה למקסימום .

לאחר מכן היכן שיש עדין שקעים בפח יש למרוח שפכטל לרכב - לאחר הייבוש - לשייף ואז למלא שוב , שוב לשייף .

אחרי שתיקנות את כל המכות פח ברכב בעזרת משיכת הפח החוצה , ליטשנו את כל הרכב - המטרה בליטוש הצבע להוריד את הברק ע"מ שהצבע החדש יתפס כהלכה .

לאחר השיוף של כל הרכב - יש לכסות בצורה מקצועית פנסים , שמשות , לפרק את הגומי ליד החלון - ע"מ שהצבע החדש לא יתקלף משם .

את כל הפלסטיק שנצבע יש להתיז ראשית מקשר לפלסטיק - אם לא הצבע יתפוץץ בעתיד .

החומרים הדרושים : מקשר לפלסטיק , אנטי סיליקון (מורחים על כל הרכב לפני הצבע) , הצבע עצמו + מקשה לצבע + מדלל + שכפטל + ניירות לטש + יסוד - עדיף כמובן קומפקט פילר .

אני יגיד לך - שגם אם אתה בעל מקצוע תותח בתחום שיש לך ניסיון של שנים בתחום - השלב הכי חשוב בצבע הוא ההכנה לצבע וזה גוזל הרבה זמן .

החומרים לא זולים כלל - לא משנה אפילו אם אתה מוסך פחחות גדול - חומרים איכותיים עולים יקר .

עכשיו שנתתי לך על קצה המזלג את התהליך תחשוב לבד אם ניתן לבצע צביעה איכותית או סבירה במחיר שהוצע לך .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

אין פראירים,הוא לא כזה,בכזה מחיר תתכונן לקילופים בקרוב,גלים בצבע,רכב לא מבריק,אם גם בעבודות שעלות כמה אלפים לפעמים התוצאה לא טובה,אני מנחש מה יהיה ב 1700 שקל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני צבעתי את הרכב שלי במחיר שאמרת.

קח עצה מניסיון אני הייתי מוסיף עוד 4 אלף כדי שייצא נורמלי!!

והצבע שלי מטלי + תוספת של פנינה והצבע ברמה אבל העבודה כמו בקלקיליה :} [ לא טוב אם לא הבנת.]

• תוכן חדש...