Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמא רוצה ג'יפ מחיר 170 - 200 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש להניח שאמא שמחפשת ג'יפ, לא מחפשת אותו בשל תכונות העבירות שלו, או השימושיות שלו, או הנוחות שלו, או צריכת הדלק שלו, היא מחפשת אוטו שיעשה את הרושם הנכון על הסביבה בה היא מעבירה את חייה. לא לגמרי בטוח שפורסטר יעשה את העבודה מבחינה זו.

לדעתי הצנועה על מנת ליצור רושם ולמקד מבטי הסביבה או להשאיר רושם סביבתי טוב כדאי לך לקנות לאמא מיני חדש של BMW ,יש כעת מבצע של מכוניות במבצע .

פורסם

יש כאן כמה תגובות מיותרות!

הסיבה לרכוש ג'יפ קטן היא לאו דווקא "שופוני".

יש אנשים אשר מחפשים רכב גבוה מאחר והנהיגה בו נוסחת ביטחון, כמו כן היא נוחה פי כמה מנהיגה ברכב נמוך.

לאחר 2 קסארה פיקאסו, 2 מיצובישי אאוטלנדר, ואחד פיג'ו 3008, אני יכול לומר בביטחון מלא שהישיבה והנהיגה ברכב גבוה פשוט נוחה יותר!

למי שמחפש את הישיבה הגבוהה על הכביש ותנוחת הנהיגה העדיפה, יש שתי אופציות:

1. מיניוואן - טוב למשפחות צעירות אך גורר תדמית של מוביל נוסעים.

2. SUV - אותם הייתרונות כמו מיניוואן אך עם "לוק" הרבה יותר טוב, אם כי במחיר גבוה יותר.

אני מניח שאמא שלך מחפשת ישיבה גבוהה על הכביש ולא מוכנה לוותר על הלוק, צודק!

לעיניין,

יש את האאוטלנדר, אכן רכב מעולה אך יש מצב שהוא יהיה לה גדול מידי, כמו כן צריכת הדלק גבוהה (1:7 בעיר).

אני אישית מעדיף את ה 3008 אשר אלגנטי בהרבה מהג'יפונים האחרים, זריז מאוד והעל התנהגות כביש מעולה, הנוחות סבירה-טובה (מושבים מעולים אך הרכב קצת נוקשה מידי), האבזור נדיב ותמורת סכום נוסף יש גם גג שמש. צריכת הדלק מעולה כאשר בנסיעה עירונית הוא עושה לי 1:10 ובינעירוני 1:14.5. החיסרון הוא ככל הנראה סחירות בעתיד, אבל את זה אני עדיין לא יודע ובכל מקרה ככל הנראה ילך לטרייד.

אם אמא שלך חוששת מפיג'ו (ואני לא מאשים אותה) האופציה הכי טובה לדעתי היא הראב-4.

הוא מעוצב טוב (לדעתי), לא מגושם מידי, סביר להניח שהוא אמין מאוד ויש לו ייתרון עצום מבחינת ירידת ערך וסחירות עתידית.

לדוגמא ראב-4 שנת 2006 נמכרים כיום בסביבות 100K ש"ח, לא פחות ממדהים!!

לצורך השוואה:

מיצובישי אאוטלנדר שנת 2006 נמכר בסביבות 65K ש"ח (הרכב עלה זהה לראב-4 בזמנו)

קיה סורנטו שנת 2006, שכחדש נמכר בזמנו במחיר גבוה משמעותית מראב-4, נמכר היום בסביבות 70K ש"ח.

סובארו פורסטר שנת 2006, אשר עלה קרוב לטויוטה, נמכר כיום סביב 70K ש"ח.

אומנם מדובר על הדגם הקודם של הראב-4, אך אני מניח שהמגמה תשאר זהה גם בדגם החדש.

פורסם
שלא יראה כאילו אני מקדם את המותג :-)

אבל לכו לראות את האאוטלנדר

לדעתי מה שפותח הדיון רוצה זה רכב עם סקס אפיל ולאאוטלנדר אין את זה.

למה לא איזה מיניוואן כדוגמת הפורד S-MAX?

פורסם
יש להניח שאמא שמחפשת ג'יפ, לא מחפשת אותו בשל תכונות העבירות שלו, או השימושיות שלו, או הנוחות שלו, או צריכת הדלק שלו, היא מחפשת אוטו שיעשה את הרושם הנכון על הסביבה בה היא מעבירה את חייה. לא לגמרי בטוח שפורסטר יעשה את העבודה מבחינה זו.

מה שנקרא סופר גיפ

גיפ שנוסעים איתו לסופר

פורסם
לדעתי מה שפותח הדיון רוצה זה רכב עם סקס אפיל ולאאוטלנדר אין את זה.

למה לא איזה מיניוואן כדוגמת הפורד S-MAX?

כי מיניוואן זה לא פוזה של ג׳יפ....

וכל מי שהגיב כאן שכל אופנת הג׳יפונים העירוניים האלה זה לא לשופוני פשוט חיי בלהלהלנד.

פורסם
כי מיניוואן זה לא פוזה של ג׳יפ....

וכל מי שהגיב כאן שכל אופנת הג׳יפונים העירוניים האלה זה לא לשופוני פשוט חיי בלהלהלנד.

מסכים בהחלט שזה לרושם אחרת יש רכבים טובים יותר.

אני למשל לא מתלהב מג'יפונים שרק נראים טוב ללא ערך מוסף

פורסם
לדעתי הצנועה על מנת ליצור רושם ולמקד מבטי הסביבה או להשאיר רושם סביבתי טוב כדאי לך לקנות לאמא מיני חדש של BMW ,יש כעת מבצע של מכוניות במבצע .

אמא שלי לא רוצה ג'יפ, אפילו לא מיני. התגובה אותה צטטת, נוגעת לסיבה בשלה באופן כללי כנראה כל אמא שמכבדת את עצמה ורוצה באותו יחס מהסביבה, צריכה להתנייע בג'יפ. יש כאן מי שטוען שאמהות רוצות ג'יפ, כי זה גבוה ונוח, גם יכול להיות, אבל מענין שהצורך הזה משום מה הוא במרבית המקרים דוקא נחלתן של אמהות, שיהיה.

פורסם
אמא שלי לא רוצה ג'יפ, אפילו לא מיני. התגובה אותה צטטת, נוגעת לסיבה בשלה באופן כללי כנראה כל אמא שמכבדת את עצמה ורוצה באותו יחס מהסביבה, צריכה להתנייע בג'יפ. יש כאן מי שטוען שאמהות רוצות ג'יפ, כי זה גבוה ונוח, גם יכול להיות, אבל מענין שהצורך הזה משום מה הוא במרבית המקרים דוקא נחלתן של אמהות, שיהיה.

גבוהה נוח ומרווח דווקא קולע יותר לכיוון המיניואנים שצויין פה בשרשור, אפילו זול יותר, צורך פחות דלק, יותר מרווח, יושב יותר טוב על הכביש כי הגובה לא מתבטא במרחק הגוף מהקרקע (לא שבג׳יפונים האלה זה כלכך גבוהה אבל עדיין משפיע על מרכז הכובד ויכולת אחיזת הכביש) אבל אם תקרא ברוב השרשורים האחרונים ובכלל על הכביש יש נטייה מוזרה של הצרכן הישראלי לקנות דברים שבכאילו מסמנים וי על הצרכים שלו ומשמשים כתירוץ למה קניתי רכב דווקא כזה.

פתאום משפחות עם יותר משני ילדים לא מסתדרות עם משפחתית רגילה ובמקום לעשות את הצעד החכם ולקנות מיניואן שבאמת עונה לצרכים ,החלה כל אמא שנייה להתנייד על ג׳יפון מהודר ובאמת לשלם הרבה ולקבל הכי פחות כמו שנאמר פה.

אחרי זה הולכים להפגין על צדק חברתי.

פורסם
בסדר חמוד ,שתקנה מה שמתחשק לה ותהנה מכל רגע ,זה בסדר גמור ,זה עוזר גם להרגשה שלה ובאופן ישיר לגורמים נוספים .

כדאי לקרוא מעט יותר בתשומת לב את ההודעות אליהן אתה מתייחס ולא לנסות לחפות במין זילזול שכזה על העדרה. וכן, "חמוד" קרא נא לחברים שלך.

• תוכן חדש...