Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמא רוצה ג'יפ מחיר 170 - 200 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה ג'יפים ניתן למצוא במחירים האילו?

ראיתי את הרנו קולאוס, ראב 4, סוזוקי גראנד ויטרה, סוברו פורסטר, קיה ספורטאז', יונדאי IX35 ועוד כמה אבל האמת שאני לא יודע איך בוחרים רכב מהסוג הזה על מה מסתכלים מה טוב מה לא.

עזרה?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתקציב הזה נכנסת הסקודה ייטי בגירסת ה4X4 TDI המאובזרת והחזקה.

אומנם ג'יפון קטן אבל מפתיע ויישאר עודף בכיס.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם היא רוצה יכולת שטח אז שתלך באמת על הסקודה יטי אבל אם היא רוצה גיפון עירוני בתקציב הזה היא כבר יכולה ללכת על הפולקסווגן טיגוואן שהוא מפואר ומאובזר הרבה יותר מכל האחרים דוגמת היונדאי IX, הניסאן קאשקאי והסובארו פורסטר וכו'

פורסם

היי,

לפורסטר מס' יתרונות:

מבחינת יכולות שטח: מרווח גחון הגבוה ביותר בסגמנט (21.5 ס"מ) זוויות גישה ונטישה טובות, מערכת הנעה כפולה קבועה שנמצאת בכל הגרסאות של הפורסטר כסטנדרט.

סובארו מתמחה בפיתוח ויצור של מערכות הנעה כפולה יעילה שמאפשרות יכולות פנאי גבוהות.

הפורסטר מהווה שילוב אידיאלי למשפחה בזכות מרווח פנימי גדול במיוחד, שדה ראייה מעולה ונוחות נסיעה גבוהה מאוד.

הדגמים החדשים של הפורסטר מגיעים עם סדרת המנועים הירוקה של סובארו BOXER FB שלצד נתוני הספק ומומנט טובים

(150 כ"ס, 20.2 קג"מ מומנט) כוללים נתוני תצרוכת דלק וזיהום אוויר נמוכים במיוחד (דרגת זיהום 7 במדד הירוק!)

הדגים החדשים כוללים גם רמות אבזור חדשות ועשירות מבעבר הכוללות:

מערכת שמע משודרגת נשלטת מגלגל ההגה וכוללת דיבורית B.T מובנית שנשלטת גם היא מגלגל ההגה, פיקוד קולי לטלפון, בקרת שיוט, פנסי ערפל קדמיים ועוד.

בלי קשר אנחנו תמיד ממליצים להתרשם מהרכב באולמות התצוגה ולבצע נסיעת מבחן כדי לבחון בעצמך.

אם יש עוד שאלות אשמח לעזור,

אייל מסובארו

פורסם
היי,

לפורסטר מס' יתרונות:

מבחינת יכולות שטח: מרווח גחון הגבוה ביותר בסגמנט (21.5 ס"מ) זוויות גישה ונטישה טובות, מערכת הנעה כפולה קבועה שנמצאת בכל הגרסאות של הפורסטר כסטנדרט.

סובארו מתמחה בפיתוח ויצור של מערכות הנעה כפולה יעילה שמאפשרות יכולות פנאי גבוהות.

הפורסטר מהווה שילוב אידיאלי למשפחה בזכות מרווח פנימי גדול במיוחד, שדה ראייה מעולה ונוחות נסיעה גבוהה מאוד.

הדגמים החדשים של הפורסטר מגיעים עם סדרת המנועים הירוקה של סובארו BOXER FB שלצד נתוני הספק ומומנט טובים

(150 כ"ס, 20.2 קג"מ מומנט) כוללים נתוני תצרוכת דלק וזיהום אוויר נמוכים במיוחד (דרגת זיהום 7 במדד הירוק!)

הדגים החדשים כוללים גם רמות אבזור חדשות ועשירות מבעבר הכוללות:

מערכת שמע משודרגת נשלטת מגלגל ההגה וכוללת דיבורית B.T מובנית שנשלטת גם היא מגלגל ההגה, פיקוד קולי לטלפון, בקרת שיוט, פנסי ערפל קדמיים ועוד.

בלי קשר אנחנו תמיד ממליצים להתרשם מהרכב באולמות התצוגה ולבצע נסיעת מבחן כדי לבחון בעצמך.

אם יש עוד שאלות אשמח לעזור,

אייל מסובארו

יש להניח שאמא שמחפשת ג'יפ, לא מחפשת אותו בשל תכונות העבירות שלו, או השימושיות שלו, או הנוחות שלו, או צריכת הדלק שלו, היא מחפשת אוטו שיעשה את הרושם הנכון על הסביבה בה היא מעבירה את חייה. לא לגמרי בטוח שפורסטר יעשה את העבודה מבחינה זו.
פורסם

אני הייתי מציע את הספורטא'ג שיעשה את הפוזה באופן הטוב ביותר ( :wink:) יפה תואר ללא ספק! הנוחות בסדר גמור ואפילו בתקציב שלכם נכנסות הגרסאות המפוארות! עם העור והגג וכל שאר הפיצפעקס

בצלחה תתחדשו!

דוד

פורסם

לטעמי זו הנישה בה מקבלים הכי פחות בשביל הכי הרבה כסף. זה כמובן בהנחה שהרכב לא הולך לשנע 5 אנשים על ציודם ולרדת מדי פעם לשבילים.

בהנחה וזה אכן המצב (נהגת יחידה בנהיגה עירונית/פרברית ברובה) - הרי שאין משמעות אמיתית לאיכות הרכב, וודאי לא ליכולות השטח. הייתי נותן לאימא לבחור לבד מה הכי מדליק אותה חיצונית, ואז מארגן לה נסיעת מבחן (אלא אם כן יש פרמטרים נוספים לבחירה מעבר ל"אימא רוצה ג'יפ").

הייתי מתמקד בקטנים יחסית, ראב4/ייטי/ויטארה, החיים איתם יהיו קלים לאין שיעור. אפשר לשקול גם ג'וק.

להמחשת דברי אספר על מישהי מהעבודה שבעלה רכש לה ix35 (מתנצל על השוביניזם, זה היא אמרה לי את זה). בחניה הצרה היא כל יום מתפתלת בכניסה וביציאה, בעוד שאר רכבי המיני/משפחתיות בינוניות מתמרנים ללא כל מאמץ. לזכותה יאמר שהיא משתפרת מיום ליום...

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
תחכה לינואר או חודש לאחר מכן יכנס גיפ מאזדה CX5 החדש שיהיה רכב מעולה!! והוא יכנס לך בתקציב טוב מאוד....

כרגע מדובר על חודש מרץ 2012

פורסם
איזה ג'יפים ניתן למצוא במחירים האילו?

ראיתי את הרנו קולאוס, ראב 4, סוזוקי גראנד ויטרה, סוברו פורסטר, קיה ספורטאז', יונדאי IX35 ועוד כמה אבל האמת שאני לא יודע איך בוחרים רכב מהסוג הזה על מה מסתכלים מה טוב מה לא.

עזרה?

אם אימך רוצה קרוסאובר, אז אכן כפי שכתבו לפני זה לרוב בשל המראה ותנוחת הנהיגה הגבוהה/שלטת וזה לגיטימי לחלוטין ובשביל זה בדיוק המוצאה הקטגוריה הזו. השאלה היא מה היא/אתם/אבא/אתה רוצים עוד כלומר מה חשוב לכם?

המבחר לא קטן ויש עוד שניים בדרך ב-2012 (מאזדה ופורד). אף רכב מהרשימה הוא לא רע, כך שהרוב נופל על טעם אישי והעדפות כגון צריכת דלק, נוחות, שמירת ערך, אמינות, תחזוקה, ביטוח וכו'. בקיצור, תן לנו עוד פרטים בכדי שנעזור.

פורסם

השאלה היא מה אתה רוצה ומה אתה מחפש - האם אתה רוצה ג'יפ או ג'יפון כשהתשובה לשאלה הזו תלויה בשני גורמים: הרם אתה מתכון לרדת לשטח או רק קצת שבילי עפר והאם אתה רוצה חדש.

ג'יפים אמיתיים (כאלו עם הילוך כוח) לא תצמא חדשים במחיר הזה. תרד שנתיים שלוש ותוכל למצוא משומשים אבל היה נכון להוציא כסף כי אחזקתם לא זולה כלל (מחירים לדוגמה היא שאפשר למשל למצוא דיסקברי 3 שנת 2006 ב160ולמשוגעים לדבר, רינג' רובר 2003 יעלה לכם 110 אלף)

אם המדובר בג'יפון חדש, אזי המגוון כאמור גדול אבל אם הכוונה היא לקחת את הג'יפון גם לטיולי שטח מדי פעם, אזי רק לסוזוקי גרנד ויטארה יש הילוך כח המתאים לדברים האלו יותר. מה שכן היה בטוח: ג'יפון (ללא הילוך כח) מעניק לרוכשיו תנוחת ישיבה גבוהה ופוזה למחפשים, אבל לא יכולת שטח

פורסם
האמת שאני לא יודע איך בוחרים רכב מהסוג הזה על מה מסתכלים מה טוב מה לא

הנה, כך בדיוק אפשר לתמצת את כל מה שבעייתי באנשים שרוצים "ג'יפ". איך אפשר להחליט שאתה רוצה משהו ולא יודע איך בוחרים? זה כמו שקרניבור כמוני יחליט פתאום שהוא רוצה להכנס למסעדה צמחונית, ויתלבט שעה מול התפריט "איך בוחרים מנה צמחונית". התשובה פשוטה, אתה לא צמחוני עזוב את הצמחים ולענייננו - אם אין לך צורך בג'יפ אז למה לקנות כזה? ולמען הסר ספק - מי שבאמת צריך יודע למה.

ובכל זאת, לענייננו - במחירים האלה אין כלי שטוב בכל העולמות, ולכן בהנחה שאמא לא מתכוונת לנסוע על בולדרים - אפשר להתרחק מרכבים בעלי יכולת שטח ולהסתפק ברכבים שמיועדים לכביש, כמו הקיה והיונדאי האמורות, הקשקאי הוותיקה (ועדיין לטעמי טובה ונאה) ואולי גם אחת הפיג'ו המגודלות יותר 3008/5008. מהרנו הייתי מתרחק, אני רואה יותר יגואר XJ על הכביש מאשר קולאוס (היחידה שראיתי שייכת ליבואן, רואה אותה לפעמים ליד משרדי קרסו...) והייתי מהמר שהרכב יהיה בלתי סחיר בעליל.

מבין האמורות לעיל - הרי ברור שהשיקול הוא אסתטי בלבד ולכן הבחירה צריכה להתבסס על מראה פנימי וחיצוני, לפי טעמה של הקונה, בזה לא נוכל לעזור.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...