Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 307cc או מאזדה rx8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין שירוקו יד שניה??

באיזה מדינה?

עידן

מדובר בדומיניקן רפובליק, אין על הכביש שירוקו נכון להיום, אפשר לייבא דרך היבואן הרשמי אבל זה ייצא הרבה הרבה מעל לתקציב.

LIEDEN - הכוונה היא להשאיר את הרכב שם, ולא להביא אותו לישראל.

נראה לי שזה סתם ילד שמשעמם לו ביום שישי מה פתאום הוא נזכר שהוא בחו"ל, ואיפה בדיוק בחו"ל שגם סוחרים שם בדולרים וגם מוכרים פיג'ו???

ומה בכלל הקשר בין המכוניות האלה?

ומי הלא חכם שכתב שמאזדה בבירור אמינה יותר כי מאזדה 3 אמינה?

ולמה בכלל אני משקיע זמן בשאלה המיותרת הזאת?

בבקשה, הנה גם פג'ו, וגם בדולרים http://www.supercarros.com/Carros/Peugeot/307/216229.html

ממש לא משועמם, אני מאוד מעריך את הידע שיש לאנשים בפורום הזה והחלטתי לשאול כאן, אם לא בא לך "להשקיע מזמנך בשאלה הזו" אני מצטער מאוד על שבזבזתי לך את הזמן.

ההשוואה בין הרכבים היא מבחינת תקציב נטו, ומאחר שגם המאזדה וגם הפג'ו קרצו לי מבחינת מראה חיצוני אבל אינני יודע דבר על האמינות או על האחזקה החלטתי לשאול כאן.

אם התקציב היה כפול הייתי קונה מרצדס clk או slk ושלום על ישראל, אבל הוא לא ולכן אני צריך את עזרתכם.

אז האם האמינות המפוקפקת של פג'ו זה דבר של שנים עברו שהוא כבר ממש לא נכון לדגם 2006 או שזה נכון, והאם המנוע הרוטורי של מאזדה הוא תיבת פנדורה לצרות צרורות בעתיד?

פורסם

בשביל הסיכוי המועט שאולי זו אכן שאלה אמיתית אני אענה לך ברצינות:

זו נבלה וזו טרפה.

קודם כל תחליט עם עצמך אם אתה רוצה רכב פתוח בשביל הפוזה או רכב ספורט בשביל היכולת והביצועים, אחרי זה אני לפחות אוכל לעזור יותר.

פורסם
בשביל הסיכוי המועט שאולי זו אכן שאלה אמיתית אני אענה לך ברצינות:

זו נבלה וזו טרפה.

קודם כל תחליט עם עצמך אם אתה רוצה רכב פתוח בשביל הפוזה או רכב ספורט בשביל היכולת והביצועים, אחרי זה אני לפחות אוכל לעזור יותר.

כן זאת שאלה אמיתית לגמריי.

אני רוצה רכב פוזה נטו!

יש לי רכב "ספורט" בשביל "יכולת וביצועים" אבל הוא לא שמיש לשימוש יום יומי - יותר מידי בעיות ואכזבות, אבל אני צריך רכב עם פוזה לשימוש בערבים, ובסופי שבוע.

רכב שישמש אותי מהמשרד לאוניברסיטה ולצאת בערב, סופי שבוע נסיעות בינעירוניות קצרות (40 דקות).

התקציב, 15 אלף דולר, זה פחות או יותר התקציב שאני יכול לרכוש בו רכב משומש, עם העברת בעלות וביטוח מלא לשנה.

את הרכבים שיש בשוק והמחירים פחות או יותר אפשר למצוא כאן

http://www.supercarros.com

מה אתה מציע לי במסגרת התקציב?

לולא המרורים שעברתי עם אודי אי6 והנקישות בגיר כנראה שהייתי הולך על אודי אי3 או 4 משנת 2006, אבל ניסיון העבר עם אודי מרתיע אותי מעט.

אני צריך מהרכב מראה יפה, אמינות, אין צורך בביצועים ספורטיביים מאחר ונהיגה ספורטיבית מתבצעת על מסלול מרוצים ובשביל הפעם פעמיים בחודש שזה קורה - יש רכב אחר.

פורסם

אני לא הולך לעבור על מחירי המשומשות של הרכבים ברפובליקה הדומיניקנית, לא משהו אישי נגדך אבל יש לי דברים יותר מעניינים לעשות.

תבדוק מאזדה MX5, היא יכולה להיות טובה אני מניח, עדיף שתכין רשימה יותר מסודרת של איזה רכבים הם כן בתקציב וכן נראים יפים בעינייך ואז יהיה יותר קל לעזור.

פורסם

1. מאזדה 6 2007, וי4 2.3 - 12,500$

2. מאזדה rx8, שנת 2005 - 13.500$

3. אודי אי3 וי4 2.0 fsi שנת 2006 - 16,000$

4. מאזדה 6 2007 וי6 3.0 - 13,000$

5. אקורה tsx (נמכרת בישראל כהונדה אקורד) וי4 2.4 וי-טק 2005 - 14,200$

6. אקורה TL וי6 3.2 וי-טק 2006 - 14,200$

7. סובארו לאגסי 2006 וי4 2.0 - 12,000$

את מס' 6 האקורה TL הכנסתי רק בגלל שהיא גדולה יותר מהTSX עם מנוע הרבה יותר חזק, שנתון גבוהה יותר באותו מחיר.

אני רוצה רכב אמין, בטוח, שייתן לי ראש שקט מבחינת טיפולים לכמה שנים (חוץ מהטיפולים השוטפים הרגילים - שמן, פילטרים, ברקסים, צמיגים בולמי זעזועים...)

מבחינת האיבזור בחרתי רכבים שהם דומים באיבזור פחות או יותר, מושבי עור, קנסון לייטס בכולם, שתי האקורה נראות יותר מאובזרת מהשאר.

וצריכת דלק "יחסית" שפוייה - כרגע יש לי ב.מ.וו 330 2001 - המחשב מראה לי צריכה של 26 ליטר ל100 ק"מ, וריינג' רובר סופרצ'ארג' 2005 (של העבודה) עם צריכה של 1.4 ק"מ לליטר.

לנסיעות יומיות קצרות (בערך 15 ק"מ) של פקקים וחום, ועוד נסיעה שבועית בינעירונית של שעה וקצת.

• תוכן חדש...