Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 107 - 3 דלתות - למה לא בישראל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי קונה את הפ'גו 107 קופה אם הייתה נמכרת בישראל .

אבל מה שכן , אולי זה ישמע מוזר אבל הן לא שוות 60 אלף שקל גם אלא פחות מזה .

פורסם

בארץ הכל מתומחר יקר יותר, היה פה אשכל שנפתח השבוע על מחירי המכוניות בארץ,

אני לא יודע מה איתכם, אני כשהייתי צעיר וחתיך הייתה לי קוואליר קופה אדמדמה יפהייפיה ליד המשאית,

אבל אני עוף מוזר בפורום הזה, אני אוהב רכבים גדולים ועתירי נפח (ביחס לארץ) שכיף לנהוג בהם והושקעה

בהם נשמה, ולא התקמצנו על כל בורג כמו באלטו ויריבותיה לקטגוריה, אני לא אוהב מכוניות שנבנו בקמצנות

וחסכנות. אני משלם על רכב אני רוצה להתפנק! לא להתפרק על מושב ששווה לכיסא של בית ספר,

לעניינינו:

לדעתי באופן כללי כל רכב שיש לו גירסאת קופה שווה ליבא אותו, אפילו בכמויות קטנות, שהרי הוא חולק את

אותם מכלולים עם רכבי ה4/5 דלתות מאותו דגם, כך שלא נוצר צורך ליבואן לייבא חלקים "במיוחד", לא מבין

מה הבעיה של היבואנים? הרי יש דרישה וביקווש.

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

שברולט קוואליר הוא לא דוגמא לרכב שלא חסכו עליו בתכנון :wink:

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
הטווינגו לא הצליחה לא בגלל שהייתה 3 דלתות, אלא בגלל שהגיעה בעידן בו קטן+ידני היו מילים גסות.

היום, במחיר הנכון, היא יכולה להיות הצלחה.

בדיוק. האלטו הוכיחה שעם מחיר נכון בצירוף מחירי דלק דרקוניים עמישראל מוכן להתפשר על תיבה ידנית ומנוע שהוא לא 1,600.

אני באמת תוהה איך קרסו ורנו הרשו לעצמם להרדם בשמירה ולא הביאו את הטווינגו, מה עוד שלטעמי יש לה את העיצוב המוצלח ביותר מכל המיניז'.

באמת חבל,הרי יש לא מאט צעירים שקונים כאלה רכבים,ורכב קופה בהחלט ימשוך אותם הרבה יותר מ5 דלתות.

אני הייתי קונה את הפ'גו 107 קופה אם הייתה נמכרת בישראל .

אבל מה שכן , אולי זה ישמע מוזר אבל הן לא שוות 60 אלף שקל גם אלא פחות מזה .

רכב 3 דלתות לא הופך אוטומטית לקופה. מדובר בהאצ'בק בתצורת 3 דלתות.

אם רכבים כדוגמת 107 או הפיקנטו 3 דלתות ימכרו סביב ה 55,000 שקלים (ואין שום סיבה שלא) הם יחטפו כמו לחמניות. אני מוכרח להודות שגם אני קצת חששתי מתצורת 3 דלתות בהתחלה, אבל מהר מאוד מגלים ששתי הדלתות האחוריות נמצאות בשימוש לעיתים נדירות, וגם אם רוצים לזרוק את התיק של הלימודים או את השקיות של הסופר - לא קורה שום דבר אם פותחים את הדלת של הבגאז' במקום. גם הכניסה והיציאה למושב האחורי ברכבים האלה לא נוראית בכלל כמו שנדמה לאנשים.

ימים יגידו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
בדיוק. האלטו הוכיחה שעם מחיר נכון בצירוף מחירי דלק דרקוניים עמישראל מוכן להתפשר על תיבה ידנית ומנוע שהוא לא 1,600.

אני באמת תוהה איך קרסו ורנו הרשו לעצמם להרדם בשמירה ולא הביאו את הטווינגו, מה עוד שלטעמי יש לה את העיצוב המוצלח ביותר מכל המיניז'.

אם רכבים כדוגמת 107 או הפיקנטו 3 דלתות ימכרו סביב ה 55,000 שקלים (ואין שום סיבה שלא) הם יחטפו כמו לחמניות.

הטווינגו אמורה להיות יקרה יותר מהאלטו וחברותיה, ומול הסופר מיני ה "אמיתיות" אין לה הרבה מה להציע.

מכוניות בעלות 3 דלתות לא אמורות ברמת העיקרון להיות זולות יותר מדגמי ה 5 דלתות, ולרוב רוכשי המכוניות הללו מעדיפים את השימושיות של 5 הדלתות על פני המראה הפסבדו ספורטיבי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

+1 על הטווינגו החדשה.

לא רק שהיא יפה יותר מכל המיני, היא גם נוחה יותר מכולן. ואם מישהו בלובינסקי ישכיל להביא את גרסת ה RS ועמישראל יהנה מרכב קטנטן וספורטיבי במחיר שהוא לא פשיטת רגל.....

פורסם

אבל אם היא הייתה משווקת,כניראה בפרסומות היו קוראים לה 107 קופה, ויש לקופה תוספת ספורטיבית שצעירים היו נמשכים אליה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בארץ הכל מתומחר יקר יותר, היה פה אשכל שנפתח השבוע על מחירי המכוניות בארץ,

אני לא יודע מה איתכם, אני כשהייתי צעיר וחתיך הייתה לי קוואליר קופה אדמדמה יפהייפיה ליד המשאית,

אבל אני עוף מוזר בפורום הזה, אני אוהב רכבים גדולים ועתירי נפח (ביחס לארץ) שכיף לנהוג בהם והושקעה

בהם נשמה, ולא התקמצנו על כל בורג כמו באלטו ויריבותיה לקטגוריה, אני לא אוהב מכוניות שנבנו בקמצנות

וחסכנות. אני משלם על רכב אני רוצה להתפנק! לא להתפרק על מושב ששווה לכיסא של בית ספר,

לעניינינו:

לדעתי באופן כללי כל רכב שיש לו גירסאת קופה שווה ליבא אותו, אפילו בכמויות קטנות, שהרי הוא חולק את

אותם מכלולים עם רכבי ה4/5 דלתות מאותו דגם, כך שלא נוצר צורך ליבואן לייבא חלקים "במיוחד", לא מבין

מה הבעיה של היבואנים? הרי יש דרישה וביקווש.

אף אחד לא אוהב לנהוג ברכב זול, אבל אם זה מה שיש בכסף שיש לך להשקיע אז מה לעשות? לא כולם מעדיפים לקנות משפחתית בת 5 שנים שלוקחת הרבה יותר דלק והרבה יותר יקרה לתיקונים.

וכמו שאמרו קוואליר זה אוטו שנבנה לחסכנות - האוטו עצמו נועד להיות זול וגם חסכני (ביחס למשפחתיות האמריקאיות של אותה תקופה)

• אחראי פורום
פורסם

אני גם חושב שהטווינגו היתה נופלת בין הכיסאות בגלל ענייני תמחור.

ולגבי ה-3 דלתות, רוב הישראלים הרי חושבים איך הם ימכרו את הרכב עוד לפני שקנו אותו,

וגם בלי לעשות סקר, ברור שרכב 3 דלתות פונה לשוק מצומצם עוד יותר מאשר מי שמוכן לרכוש מיני כמו אלה שהוזכרו פה.

נכון שזה יותר יפה וברור שאפשר להסתדר אם אין משפחה גדולה להעמיס (אני +1 ומסתדר מצויין),

אבל למרבית הרוכשים הפוטנציאליים היא תהיה פחות שימושית.

בחו"ל כבר שנים ברור לכולם שרכבים עירוניים צריכים להיות קטנים וחסכוניים,

השוק שם גדול, גמיש ומפותח הרבה יותר מפה ועד שה"מהפכה תקרה", אין ליבואן סיבה להשקיע משאבים ברכב תת-תת קטגוריה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הדלתות האחוריות נמצאות בשימוש לעיתים נדירות, וגם אם רוצים לזרוק את התיק של הלימודים או את השקיות של הסופר - לא קורה שום דבר אם פותחים את הדלת של הבגאז' במקום.

או אם אתה כמוני, שיושב יחסית קרוב, בין המושב והקורה השניה, אפשר בלי שום בעיה להכניס את התיק.

אני פותח את הדלת, שם את התיק מאחורי המושב ואז מתיישב.

הרבה יותר נוח ופראקטי מאשר לפתוח את הדלת האחורית ולשים שם את התיק.

הדלת הארוכה של הטווינגו מאפשרת את זה בכיף.

פורסם
.

מכוניות בעלות 3 דלתות לא אמורות ברמת העיקרון להיות זולות יותר מדגמי ה 5 דלתות, ולרוב רוכשי המכוניות הללו מעדיפים את השימושיות של 5 הדלתות על פני המראה הפסבדו ספורטיבי.

חן,

בשווקים מתוקנים, מאז ומתמיד רכבי 3 דלתות היו יותר זולים לייצור ולצרכן מאשר דגמים זהים בעלי 5 דלתות.

תחשוב על זה, פחות חיתוכים בגוף הרכב, פחות 2 דלתות על הרכב, פחות 2 מנגנונים ומנועים לחלונות, פחות ידיות או מתגים וצמות חשמל, פחות זמן וכח אדם להרכבת כל זה, זה חיסכון רציני בחלקים, בזמן ובכח אדם.

שים לב שאפילו בקישור של אנגליה יש פער משמעותי של 1330 פאונד (כ 18% משווי הרכב עם ה 3 דלתות) ועל פניו, ככל שאני רואה ההבדל הוא רק במספר הדלתות.

3 דלתות - 7195 פאונד.

5 דלתות - 8525 פאונד

יוסי,

הרבה יותר כיף זה להשליך את התיק בתנועה סיבובית לכיוון המושב האחורי ועל הדרך להוריד את כרך ד של "האינציקלופדיה המלאה לאנטרופולוגיה של המין האנושי" ישר בפרצוף של אחותך/ חברה/ חותנת וכו'

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יוסי,

הרבה יותר כיף זה להשליך את התיק בתנועה סיבובית לכיוון המושב האחורי ועל הדרך להוריד את כרך ד של "האינציקלופדיה המלאה לאנטרופולוגיה של המין האנושי" ישר בפרצוף של אחותך/ חברה/ חותנת וכו'

:lol:

פורסם
או אם אתה כמוני, שיושב יחסית קרוב, בין המושב והקורה השניה, אפשר בלי שום בעיה להכניס את התיק.

אני פותח את הדלת, שם את התיק מאחורי המושב ואז מתיישב.

הרבה יותר נוח ופראקטי מאשר לפתוח את הדלת האחורית ולשים שם את התיק.

הדלת הארוכה של הטווינגו מאפשרת את זה בכיף.

זה גם מה שאני עשיתי בימי הסטודנטיאלים עם הטווינגו.

מצד שני, יש לה דלת כזו שקשה שלא לדפוק את הרכב שעומד לידך בכניסה/יציאה, ואני רזה.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...