Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לטסט (איביזה FR 07')

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

יש לי כמה שאלות בנוגע לטסט ואשמח אם תעזרו לי קצת בנושא.

קודם כל יש ברשותי סיאט איביזה FR 07', ברישיון רכב, באגרה, ראיתי שאני צריך לשלם 1500 ש"ח.

סתם חיפשתי באינטרנט ומצאתי את זה:

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=1069:agrot-rechev-risayon&catid=122:agorot-rechev-c&Itemid=182

ראיתי שהמחירים דיי שונים ממה שאני משלם בפועל, הרכב שלי עולה סביב ה-70K לפה ולשם~ והרכב שנתון 07, לפי הנתונים שם אני אמור לשלם הרבה פחות, אני מניח שיש עוד נתונים שעל"פ נמדד המחיר, אני צודק או שמא המחיר אמור להיות פחות מ-1500ש"ח?

ראיתי שיש הנחה לחייל במילואים, אני חייל משוחרר בעיקרון ויש לי 4.25 נק' זיכוי, זה גם רלוונטי כלפיי?

והאם אפשר לשלם את האגרה ב-2-3 תשלומים? (במידה וכן, לאן עליי לפנות?)

מעבר לכך, יש דגשים מסויימים שאני צריך לשים לב אליהם בטסט עצמו בכדי שלא אכשל?

תודה רבה חבר'ה, המשך יום מצויין :)

• אחראי פורום
פורסם

אתה יכול בתשלומים במשרד הרישוי (דרך האתר או המענה הטלפוני), רק עשה את זה ישר כשאתה מקבל את הרישיון.

לוקח לרישיון המשולם כמה ימים להגיע בדואר ואל תתן לזה להגיע לרגע האחרון.

אפשרות שנייה - בסניף הדואר.

לגבי מעבר בטוח יותר בטסט - אם אין לך ידע מכאני, בכל מוסך יעשו לך בדיקה מקיפה לפני.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...