Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת פולארויד - מי שמע? ראה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים :-)

אני מחפש מצלמה כזו, למי שלא יודע מדובר על מצלמה שמדפיסה תמונות במקום.

לפני שאני עובר לאיביי, מישהו יודע היכן ניתן לקנות? מכירים מישהו שמוכר אחת כזו? בנוסף, איפה אפשר לקנות פילם למצלמה הנ"ל?

אשמח לשמוע,

תודה

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

הפולארויד נעלמו מהשוק עוד בשנות ה90 של המאה הקודמת, כשסוני הוציאו מערכת להדפסה דיגיטלית בחיבור למצלמת וידאו.

פורסם

"הלו, שלום, כאן שנות האלפיים, תודה שהתקשרת".

אנא גש ללינק ->

http://store.polaroid.com/product/9/356223/Z340/_/Instant_Digital_Camera

הפולרויד הנוכחיות הן בעצם מדפסות ניידות זעירות שמחוברת אליהן מצלמה.

את הפולרויד המקוריות תמצא מן הסתם באיביי, כמו שאמרת,

ושם תמצא גם את הפילם המתאים.

עריכה:

וזאת גרסת שנות האלפיים לפילם של פולרויד -

סוג של נייר תרמי, כמו הקבלה בסופרמקרט, רק צבעוני. נחמד:

http://www.zink.com/physics-of-ZINK

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

פילם לסדרה 600, הדגם הכי נפוץ, זה עסק מאוד יקר- עולה כ25 דולר צפונה ל10 צילומים. פילם מקורי של פוג'י יעלה כ40-35 דולר.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור המאובק הזה.

כבר זמן זה שאני נמצא בחיפושים אחר פולארויד "אמיתית", אבל רוב המוכרים ב-Ebay אינם ששים לשלוח לישראל כלל, ומי שכן- דורש הון קטן.

למישהו יש מושג היכן אפשר למצוא/להשיג/לקנות בארץ?

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

נסה ליצור קשר עם פוטופילם, אולי יש להם כזאת יד שניה.

אולי עם יוגנד. אפשר גם ללכת לחנויות הצילום שיש על אלנבי (יש שם הרבה, חוץ מהמוכרות כמו פוטופילם וMDK), יכול להיות שתמצא שם חנות צילום שמחזיקה פולראויד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

טכנולוגיה שפג תוקפה. אם אינך מתכוון להקים מוזיאון לתולדות הצילום חבל על המאמץ.

תביא בחשבון שתמונות פולרואיד דוהות יחסית מהר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
טכנולוגיה שפג תוקפה. אם אינך מתכוון להקים מוזיאון לתולדות הצילום חבל על המאמץ.

תביא בחשבון שתמונות פולרואיד דוהות יחסית מהר.

מאוחר מידי, "מוזאון" כבר יש לי- 7 מצלמות פילם.

אני משתמש, מצלם ומפתח פילם. תמיד רציתי להחזיק בבעלותי פולארויד. אני מודע שזוהי אינה קידמת הטכנולוגיה, אך זה בא בתור תחביב, ולא תחליף לדיגיטלי.

תודה על העזרה!

אשמח אם מישהו יודע בוודאות היכן אוכל למצוא.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

לא יותר פשוט לצלם ולהדפיס במדפסת בבית על נייר צילום?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

killerbinn, אגב קיימים גבי פולראויד לפורמט בינוני עבור הרבה מצלמות (להבדיל ממצלמות פולרואיד, עם גב כזה אפשר לקבל איכות גבוהה מאוד מאוד כי עצמיות של פורמט בינוני רציניות מאוד). כך שזה יכול להיות שילוב מעניין בשבילך.

אם אתה מצלם פילים בשביל תחביב, אתה מאוד תהנה מפורמט בינוני כי איכות וחדות הרבה יותר טובים, הגודל כן קובע. אני מתגעגע לממיה C330 שהייתה לי פעם. יש לי גם קייב 60 אבל זה לא אותו דבר.

אילו מצלמות פילים יש לך?

ואם כבר הזכרנו מצלמות ישנות. משהו קטן מהאוסף שלי. כמה שמצלמות השמינו עם השנים.

ZenitS_NikonF2_CanonEOS1.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איזו 1D זאת?

אם מדברים כבר על רפלקס קצת, אז אני משתמש בD90. אחלה מצלמה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...