Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

אז ככה, קיבלתי את הרכב לפני שבוע, ובשישי שעבר מילאתי מיכל מלא.

היום בבדיקה שעשיתי, יצא שהרכב עשה 11.08 ק"מ לליטר, שרוב הנסיעות שלי הן עירוניות (ר"ג->בני ברק->פ"ת) וחזרה.

אמרו לי לבדוק אחרי 1,000 ק"מ, כי אז הרכיבים הפנימיים "מסתדרים".

בכל מקרה אני אעשה עוד בדיקה אחת שבוע הבא, ואם לא יסתדר, ללכת למוסך? מה לעשות לדעתכם?

מהניסיון שלכם, כמה יונדאי כזאת אמורה לעשות?

תודה לעוזרים

אריאל.

פורסם

העניין שאני מפחד "למשוך" את זה, עדיף הרי להתלונן על רכישה סמוך למועד..

חבר שלי קנה את האלטו, שעושה 600 ק"מ למיכל (זה מדהים), והוא אמר שהוא לא היה צריך לפתוח אותה, אלא מההתחלה הצריכה הייתה מדהימה.

האם 2-3 תדלוקים ורישום הקילומטר מספיקים בשביל לדעת אם יש לי בעיה ברכב?

פורסם

קודם כול תבדוק בספר רכב מהו ק"מ שהרכב נמצא בהרצה,דבר שני, הרכב חדש ויכול להיות שאתה לא רגיל אליו,כלומר מעביר הילוך בסלד גבוהה מידי.

איך חישבת את הצריכה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
העניין שאני מפחד "למשוך" את זה, עדיף הרי להתלונן על רכישה סמוך למועד..

לא ישנה דבר אם תתלונן בקילומטר ה-500 שאולי יש בעייה בצריכה.

בכל מקרה יגידו לך לחכות עוד קצת ולראות מה קורה. אם תלחץ יותר אז יגידו לך בוא למוסך ונבדוק.

התוצאה תהיה מין הסתם שהכל בסדר ותמשיך לעקוב.

פורסם

מילאתי דלק עד הסוף, ואיפסתי את מד הקילומטר.

לאחר כשבוע (קצת פחות מחצי מיכל), תידלקתי מלא ובדקתי את התוצאה:

מד הקילומטר הראה: 227.6 ק"מ

ולפי המילוי עד הסוף - 20.535 ליטר.

בחשבון פשוט: סה"כ קילומטרים לחלק בכמות הליטרים:

11.08 ק"מ לליטר.

מה דעתכם?

פורסם

תעשה חיפוש ותראה כמה אנשים מתלוננים על צריכת הדלק ה"נוראית" של הרכב החדש שלהם.

מלבד העניין של הרצת הרכב ויצירת חופשים הכרחיים יש גם את עניין ההסתגלות לרכב והכרתו. ככל שתכיר את הרכב תדע לשלוט בו טוב יותר, לתזמן את העברת ההילוכים ולנהוג חסכוני יותר.

בנוסף לא ניתן להסתמך על מילוי מיכל בודד, מה גם שצריכת דלק מומלץ לבדוק לאחר מספר קילומטרים מירבי בין תדלוק לתדלוק ולא בחצי מיכל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לצערי יכול להיות וצריכת הדלק שלך תקינה לגמרי. תנועה עירונית צפופה באזורים שנקבת בהם, דורשת הרבה דלק להאצות התכופות. אם ציפית לצריכה מדהימה שתגרום לך לשכוח איך נראית תחנת הדלק, אתה עומד להתאכזב. הרכב שלך אומנם קטן אבל צריכת הדלק שלו לא מדהימה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...