Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה הצריכה של הרכב צריכה ליהיות בערך 1\15 בנסיעה רגועה ממש!

א, אתה לא יודע לנהוג ולהתנהג עם הרכב, אתה צריך להכיר אותו יותר.

ב, אתה צריך למדוד ק"מ\ליטר, בכך שאתה ממלא פול ומאפס את המד ק"מ, נוסע ונוסע עד שאתה מגיע לרבע האחרון, הולך ומתדלק פול ומחלק ק"מ בליטרים.

צריכה של 1\15, לא באה בקלות, צריך להתרגל לסגנון נהיגה חסכוני, להאיץ לאט, להעביר הילוכים בסלד נמוך כמה שאפשר, להאט לפני הרמזורים ולהגיע כ50 מטר ממנו ב20 קמש, למקרה שהוא יתחלף ואתה לא תאיץ מ0.

(אני בגלל שיש לי אמריקאית, אני גם לוקח סיבובים במהירות אידיאלית שהיא לא איטית אבל לא מסכנת אותי, ואז נגיד אני יוצא ממנה ב40 ולא ב20.

עוד משהו, נגיד מותר ליסוע בכביש 60, תעביר ישר ל5 ותשייט עם ה5 וקצת גז.

אני בקוואליר שלי, בימים שיש לי סבלנות לנהיגה חסכונית, משיג צריכה של 1\9.5 כמעט במקום 1\8. (בקיקדאון היא אוכלת גם 1\6).

לחיסכון יש מחיר, לדעתי הוא לא יקר (המחיר), שים דיסק שאתה אוהב, סע לאט, גם הסיכוי שתגיע בשלום יגדל, וגם המינוס יקטן.

פורסם
TT תן עדכון לגבי הצריכה של הקליאו. מה אתה מקבל ?

את האמת,אני נוסע ממש מעט.... כרגע הק"מ עומד על 1100 ק"מ ועוד לא נגמר לי מיכל שני. במונה המתאפס עשיתי 450 ק"מ ויש עוד שליש מיכל לערך. צריכה אחרונה הראתה מעל 17 ק"מ לליטר, ושוב, כדי לא להשלות אף אחד, בנסיעה רגועה ועדינה.

אעדכן בתדלוק השני מייד עם קבלת התוצאות! :-D

פורסם

תדלקתי שוב, 11.2 לליטר, ואני נוסע רגוע.

אני מודד בדיוק כמו שאמרת,

לא מאמץ את הרכב, וגם אין הרבה פקקים איפה שאני נוסע.

נניח וזה לא משתפר, מה עושים?

פורסם
תראה הצריכה של הרכב צריכה ליהיות בערך 1\15 בנסיעה רגועה ממש!

א, אתה לא יודע לנהוג ולהתנהג עם הרכב, אתה צריך להכיר אותו יותר.

ב, אתה צריך למדוד ק"מ\ליטר, בכך שאתה ממלא פול ומאפס את המד ק"מ, נוסע ונוסע עד שאתה מגיע לרבע האחרון, הולך ומתדלק פול ומחלק ק"מ בליטרים.

צריכה של 1\15, לא באה בקלות, צריך להתרגל לסגנון נהיגה חסכוני, להאיץ לאט, להעביר הילוכים בסלד נמוך כמה שאפשר, להאט לפני הרמזורים ולהגיע כ50 מטר ממנו ב20 קמש, למקרה שהוא יתחלף ואתה לא תאיץ מ0.

(אני בגלל שיש לי אמריקאית, אני גם לוקח סיבובים במהירות אידיאלית שהיא לא איטית אבל לא מסכנת אותי, ואז נגיד אני יוצא ממנה ב40 ולא ב20.

עוד משהו, נגיד מותר ליסוע בכביש 60, תעביר ישר ל5 ותשייט עם ה5 וקצת גז.

אני בקוואליר שלי, בימים שיש לי סבלנות לנהיגה חסכונית, משיג צריכה של 1\9.5 כמעט במקום 1\8. (בקיקדאון היא אוכלת גם 1\6).

לחיסכון יש מחיר, לדעתי הוא לא יקר (המחיר), שים דיסק שאתה אוהב, סע לאט, גם הסיכוי שתגיע בשלום יגדל, וגם המינוס יקטן.

זה בריא בכלל לגיר, לשייט בהילוך כזה גבוה במהירות כה נמוכה?

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

לא צריך במיני לנהוג באופן קצוני כזה,ב60 אני עוד ב הילוך 3 בכלל.הילוך 5 ב60 קמ"ש יגרום למנוע לעבוד בסל"ד יותר מידי נמוך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תדלקתי שוב, 11.2 לליטר, ואני נוסע רגוע.

אני מודד בדיוק כמו שאמרת,

לא מאמץ את הרכב, וגם אין הרבה פקקים איפה שאני נוסע.

נניח וזה לא משתפר, מה עושים?

מתנחמים בעובדה שהחסכון האמיתי הוא בעלויות אחזקה. קיבלת רכב חדש מכוסה באחריות ל-3 שנים. תחשוב כמה כסף אתה חוסך רק על מוסכים. סיפורים שאתה שומע על משפחתית 1.6/1.8 עם צריכת דלק 1:10 בעיר קח בערבון מוגבל. אנשים או שלא יודעים לחשב צריכת דלק או מסתמכים על מחשב דרך סופר אופטימי או משקרים. לפעמים אנשים זורקים נתונים יותר אופטימיים מנתוני יצרן שהושגו בתנאי מעבדה. כלומר בלי פקקים, בלי מזגן, בלי מטען.

1 ל-11 מקופסת שימורים זה לא מדהים בכלל.

הפיז'ו 307 האוטומטית שלי עושה 1 ל-9.5

קיימת בעיה קטנה בנתונים שלך. היצרן טוען לצריכת דלק 8.9 ל-1 בתנאי מעבדה. כנ"ל לגבי הבחור עם הסיוויק.

פורסם

אבל זה פרסומים שקריים מצד יונדאי,

קניתי בכוונה את הרכב הזה בשביל לחסוך בדלק, לא הגיוני שהיא עושה צריכה כזאת גרועה..

אני אנסה השבוע לנהוג אפילו יותר רגוע,

התקשרתי לשירות לקוחות והם אמרו לי לגשת למוסך, אבל ברור שהמוסך לא יבדוק כלום ויגיד לי שהכל תקין,

השאלה אם כן אפשר לעשות משהו מעבר ללהתבאס שיונדאי מרמים את הצרכנים? זה בכלל חוקי?

תודה לחבר׳ה שעוזרים!

פורסם

לדעתי לא ניתן לבדוק צריכת דלק בנסיעה עירונית מכיוון שיש המון משתנים. בדיקה אמיתית תתבצע אך ורק בכביש מהיר ללא פקקים במהירות שיוט. בכל מקרה אין לך מה להילחץ לפני תום תקופת ההרצה הרי הרכב בכל מקרה באחריות. מעבר לכך רק אם תבסס את טענתך על מספר חשבוניות תדלוק יהיה לך על מה להגיע למוסך ולהתלונן. על שני תדלוקים במנוע חדש מהניילון אף אחד לא ידבר איתך.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
לא צריך במיני לנהוג באופן קצוני כזה,ב60 אני עוד ב הילוך 3 בכלל.הילוך 5 ב60 קמ"ש יגרום למנוע לעבוד בסל"ד יותר מידי נמוך.

כמו שצריך! :)

לא הבנתי את ה"טיפ" של לנסוע 60 קמ"ש בהילוך חמישי? זה פשוט נשמע לי לא לעניין.

11.2 זו אכן לא צריכה אופטימלית לכזו מכונית, אבל לדעתי, שווה להמתין עוד כמה אלפי קילומטרים בודדים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...