Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשאבת בלם שלי נפסלה סופית ע"י אהרון שולמן הבלם :-(

לטענתו כיום אין בעל מקצוע שעושה צילינדר חדש למשאבות בלם כמו פעם

הרכב היה של סבי ז"ל ויש לי שאיפה שכל חלק שהיה על הרכב (מה שנשאר עליו ולא נבזז בזמנו ) ישופץ בכל מחיר אפי%u

משאבת שמן רום כרמל.jpg

פורסם
תיבדוק אולי און יודע מאיפה להסיג הוא משפץ רום כרמל כמו שלך

אצלי ששדדו חלקים מהרכב אז השאירו את מכסה המנוע פתוח ומיכל הפלסטיק נשבר מהשמש וחדרו לתוכו גשמים וטל במשך 20 שנה ככה שהמצב שלי שונה משל און

פורסם
אין לא תשיג מקורית, אז תתאים משאבה אחרת של רכב אחר.

יש מספיק בעלי מקצוע שיעשו את זה.

חוק מרפי עובד אצלי הפוך : כל מה שאומרים לי שאין סיכוי אני מוצא וכל מה שאומרים שיש אז אין.. לפחות עכשיו יש לי פתח גדול לתקווה ;)

אני בטוח ב100% שיש גם חדשות ,או לפחות משומשת שניתן לשפץ רק כולם ביקשו תמונות אז אני מקווה שעכשיו ילך יותר חלק

פורסם
אני שיפצתי את שלי בתל אביב במקום שנקרא "המדביק" ליד בית אלפא

200 שקל ועשו לי אותה חדשה

אצלי היא פסולה , יש חורים כתוצאה מחלודה בתוך הצילינדר שמחייבים השתלת סליב ... ואין כיום בעל מקצוע בארץ שעושה את זה

פורסם

הרכב היה של סבי ז"ל ויש לי שאיפה שכל חלק שהיה על הרכב (מה שנשאר עליו ולא נבזז בזמנו ) ישופץ בכל מחיר אפי%u

הי אסף. רציתי לכתוב לך שתפנה אלי - אתה יודע שאוכל לעזור - אבל חשבתי שאתה מתעקש על תיקון ולכן נדמתי. בינתיים עלו פה עוד רעיונות למשאבות אחרות. אם אתה צריך משהו - דבר איתי.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

אסף ידידי

השתלת "סליב" במשאבה שלך זו בעיה מכיוון שיש לה שתי בוכנות בקטרים שונים,כך שהקדח הפנימי הוא מדורג.גם במשאבות שלא קיבלו גשם ועמדו זמן רב נוצרו פגמים בחלל הפנימי עקב הצטברות מים בשמן הבלמים .

עצתי לך היא : תתאים משאבה חדשה עם בוסטר של רכב אחר,תייצר 2 צינורות מתכת מהמשאבה למפצל ויהיה לך שקט מהבחינה הזאת,כמו שהיה עם הבוכנות יש רצוי ויש מצוי,העיקר להתקדם בשיפוץ,אני בטוח שסבא שלך ז"ל היה מעדיף שתיסע עם בלמים 100%,גם אני.

בברכה אריק

• תוכן חדש...