Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי, אחת מצורות ההתקנה הפחות נוחות לפנצ'ר, אבל היותר נוחות לשאר הדברים, התקנה כיוונים וכו'.

מה גם, שזה מאפשר לך לשים פלקסיגלס למעלה אולי אפילו קצת תאורה, פס לדים או משהו יראה טוב, והכי חשוב! אתה יכול לשים מאווררים לקירור שזה מעולה! 8)

רק אל תפנצ'ר את הגלגלים באוטו... אף פעם!

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

ראיתי פה בעבר אשכל על התקנה בסוזוקי אלטו, (רכב דומה)

חפש אותו בהיסטוריה של הפורום,

מתחת למושבים גם המגבר שלי מותקן, אבל אצלי זה טנדר,

במגירה אין אופציה להכניס אותו?

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
ראיתי פה בעבר אשכל על התקנה בסוזוקי אלטו, (רכב דומה)

חפש אותו בהיסטוריה של הפורום,

מתחת למושבים גם המגבר שלי מותקן, אבל אצלי זה טנדר,

במגירה אין אופציה להכניס אותו?

המגירה בספארק מתחת למושב קטנה מאוד.. אין מקום שם למגבר.

פורסם

אין שם ברגים הכל קליפסים פשוט דוחפים כלי יעודי ודוחפים החוצה. לגבי ההתקנה של המגבר אני אבדוק אם יש לי תמונה של התקנה שעשיתי אני יעלה לכאן.

פורסם

לאיזה כלי יעודי אתה מתכוון? משהו דק זה מספיק?

ראיתי את ההתקנה שעשית אצל חבר בפורום בספארק, רציתי לשאול כשפירקת את ההמערכת עצמה יש לה כניסות RCA, או חיבור לאייפוד ?

תודה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

למערכת אין שום יציאה למגבר ובטח לא שליטה על אייפוד (אולי ייצא או יש מתאם אבל לא בטוח). לגבי ההתקנה אני התכוונתי לספארק אחרת.

פורסם
יוסי, בהתקנה שעשית פה בספארק: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=372183

איפה מיקמת את הקרוסים ,והאם ביטלת כריות אויר או משהו כשפירקת את הHU?

הקרוסים מוקמו בפינות הדשבורד לא חסר שם מקום. לא ביטלתי שום כרית אוויר. אם יש לך חשש כלשהו פשוט נתק מצבר.

פורסם

דווקא אני יותר חושש לנתק מינוס כדי לא לאפס את המחשב ברכב והקודן

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• תוכן חדש...