Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נכנסו לי בפיאסטה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הפחח שלך זה מגנטו מאקס-מן? איך הוא הצליח לסדר את זה כל כך יפה??

כל הכבוד!!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני עוקב אחרי השרשור הזה ויש לי מילה אחת לומר "ואוו" באמת כל הכבוד לך ולפחח, סע בזהירות ושמור על הבובה!

sound connecting people

פורסם

wow wow wow!!!!!!!!!!!!!

אין מילים, עבודה מדהימה, תאמת הייתי סקפטי... כל הכבוד על המאמץ ועל חוסר הייאוש.

אני מקווה שהריג'קטים שאמרת יסודרו בקרוב ונוכל לראות שוב את האוטו במצבו הקודם ואף יותר טוב.

נ.ב

הפיאסטה שלי נכנסה היום לפחח, היום ניקנו כמה חלקים לאיזור שנפגע ואני מקווה שכבר בתחילת השבוע אחזור לנהוג בה, קיבלתי רכב חלופי (I10) ואני לא יכול להסביר את ההבדל בנסיעה בין שני הרכבים, אבל זה כנראה בגלל אהבה עיוורת לרכבי.

בהצלחה בהמשך ואני מאחל לך שזו תהיה התאונה האחרונה!!!

ליאור

ford fiesta popular 1984:-P

פורסם

אני שונא להיות משבית השמחה, ובאמת כל הכבוד על הדבקות במטרה ועל העבודת פחחות המרשימה, אבל לצערי חוקי הטבע נגדך ופעם הבאה שתעבור תאונה כזו רוב הסיכויים שהרכב שנכנס בך לא יסיים בתא המטען אלא יגיע הרבה יותר קדימה כי החוזק המבני של הרכב ירד משמעותית.

ד"א, אני מאוד הופתעתי לטובה מהאופן שבו הפיאסטה "ספגה" את המכה.

אני באמת מאחל לך שלא תדע עוד תאונות לעולם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כל הכבוד, גם אם יש רג'קטים ואפילו ניתן יהיה לזהות ממש מקרוב שהייתה תאונה- האוטו נראה מעולה ובחיים לא הייתי אומר שעבר טוטאללוסט!!! 8) ובקצב הזה באמת הגיע זמן לעשות מפגש פייאסטות!8):twisted: ויוזי- אותי מעניינת הוואנדורה ההרוסה שרואים ברקע- מה הסיפור שלה? - אני צריך חלקים לשלי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

וואללה?!:shock: יפה! אם אתה רואה או שומע על הוואנדורה במצב פח טוב שלא נוסעת (מעניינת אותי קורה העליונה של השמשה הקידמית בעיקר!)- אתה מוזמן להגיד לי! ושוב- כל הכבוד על הנחישות עם האוטו!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...