Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה הרכב החמוד שלי החל להשמיע קולות חריקה בעת שילוב הילוכים, הבעייתי שבהם הוא הילוך ראשון שאחת לשלוש משמיע רעש צורם כמוכן גם הילוך R, במקביל לפי תחושת יד חובבנית מוט ההילוכים יחסית בתזוזה די חופשית.

יש לציין שקיימת נזילה בשמן גיר אשר בזמנו המליצו לי לא לטפל בנושא כי הוא יקר וכואב אלא עדיף למלא שמן מידי טיפול עשרת אלפים.

מה אני יכול לעשות בנידון? אשמח לכל חוות דעת כלשהי,

מודה לכם מראש!

You like the life you living - But you can live the life you like

פורסם

לגבי R: לפני שאתה מכניס להילוך, שלב לרביעי ורק לאחר מכן ל-R. הסיבה היא של-R אין סנכרון, וכשאתה משלב קודם ברביעי אתה למעשה מסדר את גלגלי השיניים בתיבת ההילוכים כך שהם ישתלבו ללא בעיה.

לגבי הראשון: מתי הוחלף מצמד? ושמן גיר?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה על העצה,

קניתי את הרכב לפני שלושה חודשים ולא ידוע לי על החלפת מצמד או שמן גיר לאחרונה.

לגבי הילוך ראשון, יתכן והרעש נובע בשילוב בעת נסיעה (ממש איטית עד 10 קמ"ש) ?

אני אמור לשלב הילוך ראשון רק שהרכב עומד במקום או בתחילת נסיעה וגם אם אני מאט בפקק לשלב לשני ולתת לרכב לרעוד קצת?

אני כבר לא יודע מה טוב.

You like the life you living - But you can live the life you like

פורסם

ראשון אתה אמור לשלב רק כאשר הרכב עומד, ואותו הדבר ההילוך האחורי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
תודה על העצה,

קניתי את הרכב לפני שלושה חודשים ולא ידוע לי על החלפת מצמד או שמן גיר לאחרונה.

לגבי הילוך ראשון, יתכן והרעש נובע בשילוב בעת נסיעה (ממש איטית עד 10 קמ"ש) ?

אני אמור לשלב הילוך ראשון רק שהרכב עומד במקום או בתחילת נסיעה וגם אם אני מאט בפקק לשלב לשני ולתת לרכב לרעוד קצת?

אני כבר לא יודע מה טוב.

יש מצב שדיסקת הקלאצ' אינה מפרידה כהלכה. כמו כן החופש בידית גם כן יכול להשפיע והבוקסות של מוטות ההילוכים שחוקים ולא מאפשרים הכנסה חלקה של ההילוך ומילחמות עם הידית. שמן גיר חייב להיבדק בקפידה כי בחוסר הסינכרונים של הגיר פשוט נהרסים.

לגבי שילוב לראשון, מומלץ לבצע זאת במהירות 0 ואם אתה רוצה להוריד משני לראשון שההילוך ייכנס חלק פשוט הורד מהירות למקסימום 10 קמ"ש ואז שלב. כאשר אתה בפקק אין בעיה לשחק בין ההילוך הראשון לשני כל עוד המהירויות תואמות את ההילוכים.

פורסם

קודם כל תבדוק שמן בגיר אם יש נזילה כמו שאמרת.

שנית רוורס יש לשלב רק בעמידה.

דבר שלישי אם בראשון יש לך חריקה גם כאשר אתה עומד עם הרכב ויש חריקה כל הזמן אז כנראה שהסנכרון והקלאץ בודי של הילוך זה שחוקים וללא מרווח דבר שאפשר לסדר רק בפתיחה של הגיר על ידי החלפתם לחדשים.

עוד משהו שכדאי לבדוק זה מצב הקלאץ - יכול להיות שהוא שחוק ואז אינו מפריד לגמרי בין המנוע לגיר בעת שילוב.

• תוכן חדש...