Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חומר לניקוי דמוי עור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המושבים ברכבי הם דמויי עור. בחלק מהמקומות הלכלוך חדר לעומק ואני לא מצליח להסירו. אשמח לקבל המלצה לחומר ניקוי מקצועי שיודע להתמודד עם לכלוך עיקש על עור דמה. המחיר לא משנה, כל עוד מדובר בחומר שיעשה את העבודה כמו שצריך. אני מעדיף לשלם פעם אחת יותר על חומר שעובד מאשר לבזבז כסף על חומרים שלא נותנים כלום.

תודה.

פורסם

יש חומר של סנו לניקוי עור וסקאי-בקבוק בצבע בורדו-חום.

בכל מקרה שים לב להוראות שימוש ושזה אכן מתאים,כיוון שאם החומר לא מתאים,והדטרגנט בתוכו חריף מידי העור עלול להיסדק.

בהצלחה.

פורסם

קניתי לפני שבועיים חומר מיוחד של STP (son of a gun) h שהוא לחומר דמוי עור, הרכב לא אצלי כרגע ואני לא יכול להגיד ב 100% אם הוא תקף בשימוש גם לריפוד דמוי עור, אבל מה שכן הוא מיוחד לרכב ולציפוי הסקאי שבו, ואני יכול לומר לך שההגה, הידית הילוכים וכל שאר החלקים סביב ההגה ברכב שלי (סופר לנסר 97) הם מסקאי כמו לרוב הרכבים, וכששמתי את החומר הנ"ל הוא הוריד את כל, ואני מתכוון כל הלכלוך עליו.

זה פשוט המיס את כל השומן שנדבק עם השנים (נראה לי שניקוי שכזה לא בוצע מאז שקיבלו את הרכב ביד ראשונה).

ואפילו ניסיתי את זה ברכב של אבא שלי (כריזמה 99) שגם באותו איזור ניקיתי כמעט כל דבר שהיה מצופה בלכלוך שבא עם השנים.

משפריצים את החומר (בזהירות כמובן לא לפגוע בפלסטיקים כגון רדיו דיסק דשבורד ושאר מסכי LCD שבמקרה יש ברכב) ונותנים בערך דקה שתיים לחומר להספג, אוו לחלופין להשפריץ את החומר על מגבת נקייה וטובה ולמרוח את החומר על דפנות הסקאי / דמוי עור.

כמובן לנקות את הכל בסמרטוט לפני שמשפריצים כדי שלא תשפריץ על אבק.

http://www.autodepot.co.il/default.asp?catid=%7B3C2F2068-DF15-4810-A89D-33B098AEF4E1%7D&details_type=1&itemid=%7B00000071-0000-0000-0000-000000000000%7D

זהו המוצר שקניתי, 18 שקלים ב "otto" שבראשל"צ, הלכתי לקנות חלפים ועל הדרך אמרתי נבדוק גם את זה...התוצאות ממש טובות, חבל שלא צילמתי לפני אחרי.

בכל מקרה רשום שם שזה מתאים לסקאי ודמוי עור. אם אינך בטוח בתשובה אולי יש פה אנשים בעלי נסיון עם החומר הנ"ל שיודעים זאת טוב יותר ממני.

Opel Adam S 2017

פורסם

יוסיסופר, ניסיתי חומרים דומים בסגנון וזה לא עזר.

liav12, ניסיתי אותו בזמנו. הוא נחמד לסקאי, אבל ממש לא מזיז לשום לכלוך על המושב.

בכל מקרה, תודה על הרצון לעזור!

• תוכן חדש...