Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוב מכלולי הפלסטיק שבסביבת הנהג והדלתות התבלו. החל מהפלסטיק שמכסה את מגש הכוסות עד לפלסטיקים שמקיפים את ידית ההילוכים.

חוץ מהבלאי הנראה לעיין, הפלסטיקים נעשו דביקים למרות שנוקו.

האם ניתן להחליף את כל מכלול הפלסטיקים שהתבלו לפלסטיקים חדשים?

מה אמור להיות מחיר עבודה שכזו?

גולף 1.6 שנת 2000 אוטומט

photo.jpg

Volkswagen Golf MK4 1.6cc100HP year 2000 Automatic.

פורסם

1. ניתן לרכוש את כול הפלסטיקים והגומיות ברשת מוסכי צ'מפיון ולנסות להחליפם.

2. לחפש באיביי קיטים תוצרת סין העממית.

איזה כייף לי :)

פורסם

בעיית קילוף הפלסטיקים בגולף בשנים האלה ואחיותיה הגרמניות ידועה ואני לא יודע אם פתרו את הבעיה בחלפים שבכוונתך להזמין ככה שזה יהיה רק עוד עיכוב עד לקילוף חוזר.

אם הבעיה אצלך היא רק הקילופים ולא שברים וכדומה הצעה שעבדה גם בשבילי, קח סקוטש או כל מטלית גסה אחרת ושפשף את הפלסטיקה, מקבל מראה של חדש.

פורסם

1. חפש חלקי פלסטיקה באיביי. אפשר למצוא בקלות חלקים משומשים במצב מעולה או חדשים תחליפיים במחירים זולים.

2. חפש מדריך לחידוש פלסטיקה בפורום - היו לא מעט, ובצע חידוש בעצמך. גם תחסוך כסף וגם תזכה בפרוייקט מעניין.

פורסם

איזה איכות גרמנית!

נראה כמו שלט ישן של הוט :roll:

תנסה להסיר את כל הציפוי ולראות מה מתקבל.

אם מתקבל על הדעת, סבבה.

אם לא תנסה לצבוע בצבע אפוקסי ייעודי (יש מט/מבריק, בחירה שלך), אם התוצאה מספקת אז פה זה נגמר.

אם לא, תזמין חלקים מחו"ל, עם המחירים בארץ יהיה לך שווה להחליף רכב :shock:

פורסם

אפשר להתקשר למחסן החלפים של צ'מפיון ולקבל תשובה.

אשר לחלקי פלסטיק, עדיף ללכת על חלקים עם גימור דמוי מתכת או עץ ( אין בעיה להשיג ב EBAY ). אלו יהיו אולי יקרים יותר בקניה אבל נשמרים לאורך זמן ואינם מתקלפים.

פורסם

ממש איכות גרמנית במיטבה

היפנית המשעממת שלי שנת 97 ועדיין חדשה מבפנים כאילו היום קנו אותה

סלח לי שאני מגיב ככה

אבל כאן אוהבים לקטול יפניות

פורסם
ממש איכות גרמנית במיטבה

סלח לי שאני מגיב ככה

נכון רפי,אפשר לחדש בארץ,אנא דוגמאות,שעשיתי

תודה,יעקב

Mersedes Benz Е-класс-עיבוד קרבון מבריק.jpg

מראות צד בעיבוד קרבון גס מבריק.jpg

עיבוד קרבון.gif

עיבוד קרבון - BMW 3-שיש מבריק.jpg

עיבוד קרבון.jpg

עיבוד קרבון בצבעים שונים.jpg

עיבוד קרבון מבריק שחור-Toyota - Camry-BMW.jpg

עיבוד קרבון .jpg

פורסם
איפה קוטלים?

הרצתי אין ספור חיפושים באיביי ולא מצאתי את המבוקש.

- volkswagen golf mk4 interior plastic dash

- volkswagen golf mk4 interior plastic replacement

וכו' וכו' ...

מה ההגדרה למה שאני מחפש ?

Volkswagen Golf MK4 1.6cc100HP year 2000 Automatic.

פורסם
ממש איכות גרמנית במיטבה

סלח לי שאני מגיב ככה

אתה מוזמן לבדוק את היסטוריית ההודעות שלי וראות שתמיד אני ממליץ על יפניות מבחינת אמינות ואף פעם לא הוצאתי מילה רעה.

אבל לבוא ולהגיד איכות גרמנית..

סלח לי האיכות הגרמנית לא מתבטאת הפלסטיקה מתקלפת, אני יושב ברכב שנת 99(כמובן גולף המדוברת) ומרגיש לי הרבה יותר טוב מכל משפחתומטית יפנית שתהיה, מה גם שהעיצוב נראה עדיין צעיר ועדכני ליד יפניות שאפילו צעירות ממנה בכמה וכמה שנים, אחיזת כביש ואיכות נהיגה ועוד הרבה.

בקיצור חבל שהפורום הזה נהיה מחנות אוהדים לסיגמנט כזה או אחר, אבל להגיד איכות הנדסה על משהו כמו פלסטיקה? כבר ממש לחפש מתחת לאדמה.

פורסם
mk4 golf ashtray

mk4 golf console

mk4 golf dash

זרום הלאה..

והמהדרין יוסיפו :

פתח google translate וחפש את מה שהציעו לך ב ebay.de

אם ממש בא לך לחפור, בפורום השכן פתחו לפני כמה זמן שרשור דומה, ויש פה מלא חנויות עם מה שאתה צריך:

שיהיה בהצלחה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...