Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הייתי שמח לראות פעם עובדות,מספרים, סטטיסטיקה לגיבוי הקביעה הנפוצה כאן ששוטרים הם "לא חומר טוב" . היחידים ישכולים לתת סטטיסטיקה הם משטרת ישראל , מעניין למה לא נותנים....

יחסית לממוצע טיב "החומר " בישראל ?. כיוונת נמוך מדי, למה המשטרה צריכה להיות ממוצע , למה לא מעל לממוצע ?

על מה בונים את האמירה הזאת שהפכה למנטרת חובה כאן בכל סיפור של מפגש איתם.

אני מסתובב הרבה ביניהם, מדבר איתם,רואה אותם בכל מיני מצבים,חלקם יותר קשים מאלה שעובדי עבודות רבות אחרות מטפלים בהם וברובם הם מטפלים בתבונה סבירה

.יש בין עובדי המדינה תופעת עצלנות כרונית וכמוהם השוטרים כאן לדעתי הצלחת למצוא את הסיבה , תסתכל גם בתגובות על עובדי משרד התחבורה ותראה יחס דומה לדעתי.....

אבל לא נראה לי שזה מה שמפריע למבקרים כאן - הם היו אולי רוצים שהשוטרים יעשו עוד פחות.אל תגידו לי שזאת אותה התופעה של בידוד הילד השמן בכיתה - רק במהדורה "מבוגרת" יותר.לא צריך סיבה.

בדבר אחד אני כמעט בטוח. ההצגה הפופולרית כאן של ההולך להיות שוטר כשיכור לכוח ועבד כי יימלוך - רחוקה מהאמת

ברוב המוחלט של השוטרים שעושים את העבודה ככל עבודה של כל אדם רגיל. צודק ...

יש פה ושם משוגעי כוח והמשטרה מנסה להיפטר מהם ומהנזק שהם עושים לה. המעט שמכתים את השאר

ברוב המקרים כוח מופעל כצורך המקרה ולא כצורך נפשי של השוטר כמוצג כאן.ולדעתי האישית - המשטרה היתה יותר יעילה ,לטובת הרוב שומר החוק,אם בג'ונגל של היום היתה יותר כוחנית ופחות פוחדת מבג"צ,עיתונאים ודעת הקהל. אסור שהמצב הזה יגיע , כי אז נגיע למצב של המדינות השכנות .... גם בארה"ב שהמשטרה בהחלט יותר כוחנית, היא עדיין מפחדת מהתקשורת שלא סתם נקראת כלב השמירה של הדמוקרטיה...

כבר אמרתי לא פעם כאן שהייתי מעדיף לחטוף פעם מכה כי הייתי במקום הלא נכון בזמן הלא נכון - ולחטוף תיק על מה שלא עשית ? כי לא באת נכון לשוטר בעין....

ובלבד שהג'ונגל יירגע והמדינה תחזור למה שהייתה.

התגובות בכחול..

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...