Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

איזה גודל רמקולים קדמיים מתאים לוולבו 940 בלי צורך בשימוש בגריל שונה מזה המקורי?

הבנתי שהגודל המקורי הוא לא סטנדרטי ובמקור יש שם 4".

תודה לעוזרים

פורסם

יש לאבא שלי 940,הגודל של הרמקולים בדלתות הקדמיות והאחוריות הנם 5.25,שמנו לו קומפוננט מקדימה ואת האחוריים השארנו. כל זה על הגברה של HU פיוניר 3850MP חתוכים ב120HZ נישמע מדהים לא פחות וזה כולה סט פאוור אקוסטיק נישמע מדהים האטימות באוטו הזה מדהימה לא צריך יטום לדלתות.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

תודה על התגובה.

אז 5 ורבע נכנס חופשי עם הגריל המקורי?

גם אני חשבתי לשים קומפוננט מקדימה ולהשאיר את האחוריים.

היכן חיברת את הטוויטרים? חיצונית או שבמקום הרמקולים שעל הדש מקדימה?

תודה על העזרה

פורסם

אז ככה,שלא. הקומפוננטים נכנסו חלק אבל את הגרילים לא הצלחתי לשים כי הם לא נכנסו בגודל...הם צהובים אצלו אז זה יפה.

את הטוויטרים מיקמתי על הדלת,אחרי הפתח איוורור הזה שיש ליד המראה,שם מיקמתי את הטויטר עם זוית קטנה למראה האמצעית של האוטו.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

תודה.

האם יש לך תמונה של התוצאה הסופית?

קצת מרתיע אותי השימוש בגריל חיצוני ושונה מהמקור.

הייתי מעדיף לשמור על המקוריות ולהשאר עם הגריל המקורי.

איזה גודל רמקול היה שם במקור אם אתה יודע?

או איזה גודל רמקול כן יתאים לגודל המקורי?

ההפרש בין גודל הגריל המקורי לרמקול החדש היה משמעותי או שזה רק בגלל מבנה הרמקול הספציפי?

שוב תודה

פורסם

היי,הרמקולים המקוריים הם גם 5.25 זה המידה.

הגריל המקורי נכנס לאחר ששברנו לו כמה פינים אבל העדפנו את המראה הצהוב.בגלל המבנה הספציפי של הרמקול הזה היה טיפה בעיה,אבל בעקרון לא בעיה לשים את המקורי.

• תוכן חדש...