Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מזדה 6 והרדיו המקורי הוא לא MP3 ולאחר חיפוס ראיתי שייש מתאם שמיתחבר מאחורה עם יציאה של USB.

מאחר שהעלויות יקרות ואני מקבל גוש של פלסטיק עם כול מיני אופציות שאני לא צריך אותם חשבתי לעצמי למה לא לקחת את החוט של צינגר לחתוך את הקצה שלו לקחת את החוט מאריך של ה USB לחתוך אותו גם ולחבר בניהם.

מישהוא ניסה ?

ניראה שזה יעבוד ?

אשמח לרעיונות והמלצות .

תודה רז...

פורסם

בוקר טוב

אני לא ניסיתי לבצע את מה שאתה מעוניין לעשות ואני לא מכיר מי שעשה זאת

אני חושב שבעיקר בגלל שיש את המתאם שבנוי לרכב הזה ולמכשיר הזה ואני לא חושב שזה סתם "קופסאת פלסטיק" אלא מכשיר שעושה את העבודה ונותן לך את האופצייה לנגן מדיות אחרות שאין לך במכשיר

עכשיו לגבי הרעיון של הרכבת מתאם פרימיטיבי כמו שהצעת אני לא חושב שיש סיכוי שזה יעבוד כי אני לא רואה איך המכשיר יידע לקרוא קבצי MP דרך ה USB

לזה תזדקק למעבד שנמצא בקופסאת הפלסטיק :-)

דרור

פורסם

מה שדרור אמר נכון, בתוך הקופסת פלסטיק הזאת יש אלקטרוניקה ובקר שיודע "לדבר" עם המערכת המקורית.

הדבר היחידי שאולי יעבוד זה יצירת כניסת AUX שכן היא, תיאורטית, לא צריכה שום אלקטרוניקה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

החוט הזה של הצ'יינג'ר הוא לא סתם קיים, זה כניסה דיגיטלית של המכשיר.

AUX אתה לא תוציא מזה, אבל בהחלט עם אלקטרוניקה מתאימה אתה תוכל ליצור לך כניסת USB דרך החוט הזה של הצ'יינג'ר.

לאלקטרוניקה המתאימה הזאת קוראים "גוש של פלסטיק". :shock: כן!

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

אם לא מופיע AUX במכשיר הוא לא יוכל לקבל AUX. המתאם פשוט פותח את האופציה הזאת. חיבור של חיווט בלבד לא יתן כלום אלא אם כן מופיע במכשיר AUX.

פורסם
אם לא מופיע AUX במכשיר הוא לא יוכל לקבל AUX. המתאם פשוט פותח את האופציה הזאת. חיבור של חיווט בלבד לא יתן כלום אלא אם כן מופיע במכשיר AUX.

התעלקות קלה על השרשור, אם במכשיר מופיעה האופציה AUX אבל לא קיימת כניסה לזה. כדי לנסות להוציא את המכשיר כדי לראות מה הולך בכבלים מאחורה?

• תוכן חדש...