Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, אני זקוק לעזרה בבחירת טלוויזה מהדגמים הרשומים מטה.

חנות BOXBIG (מול קניון רמת גן ) :

1. פיליפס 3606 - H50 ,

) מחיר אחרי הנחה : 2,600 ₪

2. פיליפס 4606 – H100

מחיר אחרי הנחה : 2,900 ₪

3.

SONY "32 - דגם B400מחיר אחרי הנחה : 2,500~ ש"ח

בכל שלוש החנויות שביקרתי, המליצו על פיליפס כטלוויזיה הטובה מבין החברות האחרות בגודל שאני התעניינתי בו ("32).

בסוני, בדגמים הקטנים יש פחות חיבורים למסך בהשוואה לפיליפס.

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=799186

איזה כייף לי :)

פורסם

לא מבין מה מניע בן אדם לקנות טלוויזיה יותר קטנה מ37 אינצ'. שמע לי אתה לא תתחרט על זה, לא משנה כמה אתה יושב קרוב למסך - לך על 37.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

קאררה - מסך גדול מדי גורם פגיעה באיכות התמונה (בגלל גודל הפיקסלים) וקשה לעקוב אחרי התמונה (בגלל מגבלות שדה הראיה). לחדרים קטנים ואף בינוניים (עם מרחק צפיה של 2-3 מ') אלכסון "32 מספיק בהחלט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

או LG. אני עם LG 32 יחסית ישן, FULL HD, ומרוצה עד הגג. לי עלה כ-3K לפני כשנתיים-שלוש, היום תוכל אני מאמין למצוא סביב 200 ש"ח.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

1.לא הייתי קונה בביג בוקס, יש ברבה יותר זולים

http://www.pompa.co.il/pl_product~32PFL3606H~58~350.htm

2.כל החנויות מוכרות לך פיליפס בגלל שזה יבוא של אלקטרה ואלקטרה הם הבעלים של רוב החנויות אבל לפי מה ששמעתי מכמה אנשים שקנו פיליפס הטלוויזיות שלהם לא תומכות בעברית.

הבעיה העיקרית היא בכנסית ה USB שהסרטים עולים לך בלי תרגום.

אייל

פורסם

דווקא אני מציע לך לבחון גם טלוויזיות של סמסונג ו LG. מהנסיון שלי מדובר באחלה פאנלים.

בכל מקרה בטלוויזיה כמו בציוד סאונד לא קונים חתול בשק - לך ותראה בעיניים ותחליט על פי זה ולא על פי המלצת המוכר.

פורסם

במחסני חשמל יש עכשיו מבצעים לא רעים בכלל.

טלוויזיות 32 של סמסונג, LG,פנסוניק וטושיבה במחירים של 1500-1600 שקל עם תמיכה ב-HD READY.

תקפוץ ותיראה, לא רואה שום סיבה לשלם 1000 שקל יותר על טלוויזיה 32 אינץ

פורסם
1.לא הייתי קונה בביג בוקס, יש ברבה יותר זולים

http://www.pompa.co.il/pl_product~32PFL3606H~58~350.htm

2.כל החנויות מוכרות לך פיליפס בגלל שזה יבוא של אלקטרה ואלקטרה הם הבעלים של רוב החנויות אבל לפי מה ששמעתי מכמה אנשים שקנו פיליפס הטלוויזיות שלהם לא תומכות בעברית.

הבעיה העיקרית היא בכנסית ה USB שהסרטים עולים לך בלי תרגום.

מה הכוונה לא תומכת בעברית ?

פורסם
לא מבין מה מניע בן אדם לקנות טלוויזיה יותר קטנה מ37 אינצ'. שמע לי אתה לא תתחרט על זה, לא משנה כמה אתה יושב קרוב למסך - לך על 37.

הטלוויזיה מיועדת לחדר השינה לכן אין לי צורך בטלוויזיה גדולה יותר.

פורסם

בטלוויזיה LG שקניתי לפני כמה שבועות יש תרגום לסרטים ב USB.

אם רואים טלוויזיה עם אנטנה DVB-T יש אינפו לתוכניות בעברית, יש כתוביות לחדשות שמיועד לחרשים

וכל התפריטים בעברית.

אם הבנתי נכון בפיליפס אין אף אחד מהם, התרגום לסרטים זה הכי מעצבן.

אייל

פורסם

קניתי עכשיו את הפנסוניק 32" הדגם של ה-32U32M היא כבר חודשיים אצלי ואני מרוצה מכל רגע איתה.

בנוסף היא מגיעה גם עם 5 שנות אחריות.

פורסם

יש לי שני מקלטי "32 - אחד של פאנאסוניק ואחד של טושיבה. שניהם טובים, חוץ מבעיה שהפעלת הפאנאנסוניק משביתה את התגבובה של הממיר של יס לכמה דקות, תופעה מוזרה שאין לי הסבר. מדובר במכשירים שנרכשו לפני שנה וחצי ושנה, כך שאין משמעות לדגם המדוייק כיום, אלא מדובר בניסיון אישי עם יצרנים מסויימים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא מכיר את הדגמים שציינת,

אבל יש לי כבר כמעט 3 שנים פיליפס PFL5403 בגודל 32" LCD. היא פשוט נהדרת. ממש ככה.

עלתה לי בזמנו כ3000 ש"ח.

יש לה פיצ'ר נחמד (מבין כמה) שיודע להציג גם שידורים של 4:3 בפורמט של 16:9 כמו שצריך. היא יודעת לעשות את הזום בצורה נכונה ככה שאם יש כתוביות היא לא תחתוך אותן.

מאז שקניתי אותה לא התעמקתי בדגמים חדשים, אז יתכן שהיא דיי מיושנת לעומת מה שמוצע היום, אבל רואים בה פשוט מעולה. מבחינתי אחת הרכישות הכי מוצלחות שעשיתי איי פעם.

אולי זה יעזור לך להחליט לגבי היצרן עצמו.

!AWDSOME

פורסם

לא מצאתי איזכור לכך שפיליפס יכולה להציג סרטי וידיאו בפורמט AVI או DIVX.

Multimedia Applications

•Multimedia connections: USB

•Video Playback Formats: H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4

•Music Playback Formats: MP3

•Picture Playback Formats: JPEG

• תוכן חדש...