Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תודה לכל מי שכותב כאן בפורום, אני כבר כמה זמן קוראת והמידע מאוד שימושי!!

אני לגמרי קלולס במכוניות :shock: מלבד מה שקראתי פה בפורום ובמדריכים של האתר וזה מאוד עוזר.

מה שחשוב לי ברכב:

1. השימושים שלו יהיו בעיקר לנסיעות בין עירוניות ארוכות (ב"ש-מרכז/צפון) בסופי שבוע

זה כנראה מובן מאליו אבל בכל זאת:

2. חסכוני בדלק

3. אמינות- אם יש דבר בעולם שאני שונאת זה להתעסק עם מוסכים.

4. תא מטען גדול יחסית לרכב מיני (אני הולכת להסיע איתי טרמפיסטים ברוב הנסיעות)

5. כרגע נראה שאני אמכור את הרכב תוך זמן של קצת פחות משנה- אז רצוי רכב סחיר.

6. הגה כוח וחלונות חשמליים יהיה ממש נחמד.

הרכבים שעד עכשיו קראתי עליהם הכי הרבה המלצות הם פונטו ופייסטה (פייסטה היה לי לתקופה קצרה, הוא היה במוסך בערך פעמיים בחודש, אבל אולי זה בגלל שלא תיזחקתי אותו כמו שצריך :roll: )

מדי פעם רואים גם המלצות על איביזה, סוויפט וכאלה אבל פחות....

מה לדעתכם הכי יתאים לדרישות שלי?

הבנתי מכם שהדבר הכי חשוב במכוניות בסדר גודל הזה הוא ההיסטוריה של האוטו ואיך התייחסו אליו. איך אפשר לדעת דבר כזה??

האם הדרך היחידה והמומלצת זה בעצם לקחת את הרכב לבדיקה במוסך?

אין במשפחה/חברים שלי אף אחד שבאמת מבין משהו במכוניות אז כל עצה שלכם ממש תעזור לי :)

תודה רבה!

הדס.

פורסם

כיוון שאת זקוקה לתא מטען והרבה לפי מה שאני מבין יהיה עמוס יחסית,אולי כדאי לשקול משפחתית?

יש בלנו,אלמרה,לנטיס,כריזמה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התשובה

לפי מה שהבנתי יש הבדל גדול בצריכת הדלק ובמחיר הקניה של מכונית משפחתית

אני סטודנטית ולכן רכב קומפקטי יספיק לי, הטרמפיסטים זה לא המטרה של האוטו אלא משהו "על הדרך"

בתא מטען גדול התכוונתי באופן יחסי לקומפקטיות, ברור לי שגדול באמת הוא לא יהיה.

פורסם

הבנתי,

תבדקי אופציות כגון השרייד,פונטו ספייס ,אם ידני אז סריון כיוון שאוטומטי עם מנוע 1.0 לא שילוב מוצלח ומנוע 1.3 מעל התקציב,אם תוכלי להתפשר על צריכת דלק יש גם גטס שנכנסת ממש בגבול התקציב,אם גיר אוטומט את צריכה אז מתקבל רכב לא חסכוני.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני כסטודנט החזקתי רנו מגאן 2001 ידנית שעדיין ברשותי ושאני כרגע לא מוכר למרות שאני קונה רכב חדש .

הרכב הציג צריכת דלק שבין 15 ל 16 קילומטר לליטר והיה זקוק רק לטיפולים רגילים 2 מצברים אלטרנטור וקלאטש (המצבר השני היה בגלל האלטרנטור ) .

הרכב מרווח מאוד ומפנק יחסית לצריכת דלק שלו ואני לא רואה לאן יש למחירון שלו עוד לאן לרדת (תמיד יש הפתעות )

בכל מקרה ממליץ מאוד כי אני כרגע מתקרב ל 200 אלף קילומטרים והאוטו נוסע מצויין . אולי נצטרך להחליף ציריה קדמית עוד שנתיים אבל ברכבים כאלה נוסעים עד שהם יוצאים לנופש עצמאי .

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

פורסם

1600 או 1400?

• תוכן חדש...