Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב למשפחה קטנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מחפשת לקנות רכב חסכוני, בטיחותי ואמין בתקציב של 40,000 - 50,000 ש"ח משנת 2005 ומעלה (מינימום 1.3)!! נאמר לי שהיפניות/קוראניות טובות, חשבתי על סיריון, טויוטה ו....., יש לי שני ילדים קטנים !!! תהיתי אם תוכלו לתת חוות דעת או אפילו כיוון חדש לחיפוש. אחת לשבוע אני צריכה את הרכב לנסיעה לתל אביב מכיוון ירושליים!!!

תודה מראש

8)

פורסם

את מעוניית במשפחתית או סופר מיני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

השאלה החשובה היא, אם זה רכב משפחתי יחיד / עיקרי, או רכב שני לצד מכונית משפחתית קיימת המספקת את צרכי המשפחה.

בד"כ בשביל לצאת לטיול, למשל, עם שני ילדים קטנים צריך מכונית משפחתית ממש - מרווחת מספיק כדי לא להרגיש כמו סרדינים כשתקועים בפקק הסטנדרטי בחזרה מהצפון לדוגמא, ועם בגאז' שאפשר לשים בו עגלה או שתיים וגם צידנית וכל שאר הציוד שלוקחים לטיול.

אם יש רכב אחד גדול ואת צריכה עוד אחד לסיבובים קצרים בעיקר לעצמך, גם סופרמיני יעשה את העבודה ואפילו מיני. אשתי מסתדרת עם פנדה ו- 2 ילדים, פלוס קניות וכל השטויות שהיא שוכחת באוטו ומצטברים שם לאורך השנים... בלי שום בעיה.

בקיצור - בתור רכב משפחתי עיקרי צריך רכב יותר גדול, הייתי מציע לחשוב על פורד פוקוס, סיטרואן C4 אפשר למצוא בשנתון יחסית מתקדם (2006-7 ואולי גם יותר חדש, לא ניסיתי אבל אני מניח ש-C4 נסחרות מתחת למחירון) או טויוטה קורולה (נראה לי שעליה מוכרים יהיו פחות גמישים במחיר, אבל כאמור - רק תחושה).

בתור רכב שני עדיפה מיני/סופרמיני חדשה יותר (2008-9) כמו גרנדה פונטו, סקודה פאביה. וכאמור אם הנסיעות המשפחתיות מועטות יחסית, אפשר גם מיני כמו פנדה ואחרות. אם מצאת רכב ספציפי שנראה לך מהדגמים שציינת כמו סיריון, בהחלט יכול לבוא בחשבון אם כי אלה פחות נוחות מחוץ לעיר וכמובן, פחות בטיחותיות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

בסביבות הסכום עליו מדובר כאן אפשר למצוא מכונית משפחתית מרווחת, עם תא מטען גדול, בטיחותית, חסכונית שאפילו תיתן ראש שקט ממוסכים למשך שלוש שנים לפחות. נכון, לא מדובר במכונית קוריאנית או יפנית אלא מדובר במכונית צרפתית. אם תהיה מוכנה לצאת מהשבלונה הקבועה של רכב יפני תגלי שמגאן 2008 במסגרת מבצע שלוש שנות האחריות המלאה שלנו נותנת תמורה מצויינת לכסף ואפילו נכנסת לך לתקציב. למה לדחוס שני ילדים קטנים לסיריון כשאפשר לנסוע ברכב מתאים יותר?

פורסם

לדעתי ליאנה 5 דלתות הכי תתאים לצרכים שלך.

כאילו סטיישן קטנה עם המון מרחב הטענה. רכב אמין מאוד ולא יקר.

הבעיה היחידה איתו היא שמדובר ברכב חלש מאוד וזו לא תהיה חוויה נעימה לעלות איתו את ירושלים...

• תוכן חדש...