Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, היום הגעתי לבנק עם הדפים, ולהלן ההסבר שקיבלתי:

בעת החתימה על הסכם ההלוואה, ניתן לי סכום ריבית מסויים. (3.80 לצורך העניין). סכום זה תקף ל-12 יום, ובעת ביצוע ההלוואה מקבלים סכום מעודכן - גבוה יותר או נמוך יותר על פי עלויות גיוס האשראי של הבנק או משהו דומה.

מאחר והבית שלי בהליכי בניה, ובכל פעם הבנק משחרר סכום נוסף בהתאם להתקדמות, בכל פעם הוא עורך חישוב מחודש לסכום.

בפעם האחרונה שלקחתי כסף, יצא לו בחישוב 3.45, על אף שהיה אמור הסכום להתעדכן לסכום גבוה יותר. לכן הדפים של ביצוע ההלוואה רשומים על 3.45.

לדברי הבנקאית, גם אם הטעות היתה בכיוון הפוך הם היו מחזירים לי את הכסף, ולכן לא ברורה לה טענתי - הרי המדד לפיו נקבע הסכום הוא קבוע ונקבע ע"י בנק ישראל.

מה דעתכם? הצדק איתי או איתה? פשוט שאני אדע כמה רחוק ללכת עם הסיפור...

צביקי

פורסם

בד"כ כאשר סכום ההלוואה ניתן במנות ומתפרש לאורך תקופה , הריבית על כל חלק שניתן, היא לפי הריבית השוררת בזמן הנתינה,

אלא כמובן אם ההסכם מדבר על שיעור ריבית שיחול על כל ההלוואה ללא קשר למועד הינתן הכסף.

אז אם הריבית כרגע אטרקטיבית לדעתך , קח את כל הכסף עכשיו ,חלקו , יינתן לך לשימוש ,וחלקו יופקד כפקדון בבנק עד שתזדקק לו בהתאם להתקדמות הבנייה , אז תשחרר אותו מהפקדון ותשתמש בו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

צביקי, עיין שוב בחוזה וראה מה כתוב בו.

על פניו ולפי הנתונים שרשמת, התנהלות הבנק נשמעת לי סבירה מאוד, אלא כמובן אם בחוזה רשום אחרת ולהערכתי זה איננו המצב כיוון ששום בנק לא ייתחייב על שיעור הריבית לתקופה ארוכה קדימה.

• תוכן חדש...