Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת גולף 99 1800 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי גולף 99 1800 שנשמעת טוב מחר אני ילך לראות אותה בעזרת ה' ולבנתיים הייתי רוצה לקבל עוד פרטים

אחרי חיפוש בפורום היתבלבלתי אם תוכלו לעשות לי סדר קטן

אז ככה איך האוטו מבחינת צריכת הדלק אמינות היתנהגות בכביש ובכוח של האוטו וכל פרט שתוכלו להוסיף

והאם הוא יותר עדיף מגולף עם מנוע 2000 גם ידנית משנה שנתיים מעל

תודה רבה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני חושב שזו GTI.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

יש גולפים בשנתונים הללו, עם מנוע 1.8 (אטמוספרי), בהספק 125 כ"ס (במקור). נדמה לי שקוד המנוע הוא AGN.

על הנייר - המנוע הזה חזק בהספקו בכ-10 כ"ס ממנוע ה-2.0 ליטר. לגבי כח - אותו מומנט לשניהם, רק שב-2.0 ליטר שיא המומנט מושג כבר ב-2400 סל"ד, וב-1.8 בכיותר מ-1000 סל"ד מה-2.0.

אם הרכב ידני - אני חושב שזו קנייה טובה.

אמינות - כמו של כל רכב מתיישן - לבדוק הסטוריית טיפולים.

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה לך חולגי

בילבלתם אותי מבחינת הדלק מה הכי עדיף לי לנסיעות ממוצעות

1600 1800 2000

ואם אפשר לדעת מה הצריכה של ה1800

פורסם
תודה לך חולגי

בילבלתם אותי מבחינת הדלק מה הכי עדיף לי לנסיעות ממוצעות

1600 1800 2000

ואם אפשר לדעת מה הצריכה של ה1800

לא ניתן לדעת מהי הצריכה מכיוון שמדובר במנוע בן 12 שנה, המנוע עבר המון, וטכנולוגית המנועים עברה גם כן דרך ארוכה.

אני מאמין שבנסיעה בין עירונית רגועה תגיע ל 1:10.5

פורסם

אוטו נחמד, סוחב לא רע, אמין ואפילו לא ממש שתיין ( בידני שהיה לי צריכה משולבת בין 10 ל 12 ק"מ לליטר ). מגרעת עיקרית, המנוע מאוד רועש והוא גם לא גמיש במיוחד מה שמחייב נסיעה בסיבובי מנוע גבוהים ומאוד מכבידים על האוזן. מנוע 2 ליטר עדיף בגלל מומנט מצוין ומכאן פעולה נינוחה ושקטה בהרבה.

• תוכן חדש...