Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב בטח רובכם יודעים שה-206 בדגם XS מגיעה כבר עם סופית אגזוז מהחברה שסך הכל ניראית טוב.

אבל אצלי יש מכה בסופית בעקבות מכה שקיבל הבעלים הקודם באיזור הזה של הרכב.

לכן חשבתי כבר לקנות סופית אגזוז חדשה, בעלת יציאה כפולה ולהרכיב.

יש לי מספר שאלות:

1. כל עוד זה בגדר הנורמל ולא בולט לעין ולא עם לדים כאלה ואחרים זה חוקי נכון?

2. איך מתבצעת ההרכבה של הסופית? שמעתי על כאלה שיש חורים לברגים ושמעתי על כאלה שהיו צריכים לרתך את הסופית לאגזוז.

3. אם יש את הכלים ואת ה"ידיים" לעבודות כאלה אפשר לעשות את העבודה בבית במידה וזה חיבור עם ברגים?

4. מישהו מכיר מקום באיזה הקריות שמוכר דברים כאלה או אתר אינטרנט מומלץ? גם לדעת איך רושמים "סופית אגזוז" באנגלית בשביל לעשות חיפוש באיביי יעזור לי.

5. ושאלה אחרונה, שאלה של "טעם וריח", 206 זה אוטו קטן, והסופית שאני מתכוון לשים באוטו זה בערך כזאת:

http://redline.evrika.co.il/userfiles/editor/redline/Image/new%20fari%20080.JPG

אני לא מתכוון שהיא תבלוט יותר מידי החוצה, אני רוצה שזה יהיה בטוב טעם. לדעתכם האישית סופית כזאת מתאימה לרכב כזה? משום מה תמיד סופית עם יציאה כפולה התקשרה לי בראש למכוניות גדולות ומאסיביות.

תודה.

פורסם

ל206 לטעמי לא מתאימה סופית 2 יציאות

חוץ מזה שגם היא לא תכנס בחור הזה של הטמבון ולא יהיה מקום ככה שאו תצטרך לוותר או שהסופית תבלוט ממש החוצה

פורסם

לא חשבתי על הקטע של החור בטמבון, ושאני חושב על זה עכשיו באמת זה לא יכנס שם ואז או שצריך להגדיל את החור או שהיא באמת תבלוט כניראה יותר מידי וזה יהיה מכוער. צריך לבדוק את זה.

מישהו מכיר חנות שמוכרת סופיות? שאפשר ללכת לשם לשים את הסופית ולראות כמה היא בולטת?

בהזמנה דרך האינטרנט אי אפשר לדעת איך זה ישב באמת.

פורסם

כתבתי להם באתר של רדליין איפה שכתוב "צור קשר" ולא חזרו אליי.

יש שם הרבה דברים, אבל גם על רוב הדברים אין בכלל מחיר.

ואתה יודע אם הם עושים גם משלוחים? זה נמצא רחוק ממני.

• תוכן חדש...