Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי דו"ח משטרתי על השמשה ("הדבקה") בעקבות חנייה במקום אסור.

האם נכונה השמועה שדו"חות משטרתיים לא בהכרח מקבלים בדואר, אלא רק כשהקנס גדל וכבר אי אפשר לטעון מכתב ערעור (במידה וישלחו לי את הדו"ח יש מצב שאוכל לערער, התמרור המורה על איסור החנייה מוסתר לגמרי ע"י עץ ויש ברשותי צילום).

נשמע לי קצת לא הגיוני- אם מישהו לקח את הדו"ח מהשמשה הרי שלא ראיתי אותו ולא זכיתי להזדמנות לערער.

כמובן שאני מעדיפה לא להתעסק עם הערעור עד שאקבל את הדו"ח בדואר, בתקווה שאולי לא יגיע..

מישהו יודע האם מחובתם לשלוח את הדוח בדואר? ואם כן- כעבור כמה זמן זה צריך לקרות וכמה זמן יהיה לי לערער לאחר מכן?

פורסם

דו"ח הדבקה חייב להישלח לביתך בדואר רשום תוך שנה מיום ביצוע העבירה.

אחרי הנועד הזה לא ניתן להגיש דו"ח ( ניתן אבל הוא לא חוקי )

צריך רק לוודא שהכתובת היא הכתובת המדוייקת שלך.

כאשר מגיע הדו"ח והוא אכן במסגרת הזמן של שנה ,אתה יכול לבקש לבטלו , ואם תיענה בשלילה אתה יכול לבקש להישפט עליו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
דו"ח הדבקה חייב להישלח לביתך בדואר רשום תוך שנה מיום ביצוע העבירה.

אחרי הנועד הזה לא ניתן להגיש דו"ח ( ניתן אבל הוא לא חוקי )

צריך רק לוודא שהכתובת היא הכתובת המדוייקת שלך.

כאשר מגיע הדו"ח והוא אכן במסגרת הזמן של שנה ,אתה יכול לבקש לבטלו , ואם תיענה בשלילה אתה יכול לבקש להישפט עליו.

רק לציין שיש פה מידה של סיכון. אם הדו,ח ישלח כחוק אבל לא יגיע בגלל תקלה שלא ניתן לאתר, לא יהיה ניתן לעשות כלום.

אם הדוור התעצל והחליט לא לחלק באותו יום הודעות על דואר רשום אין הרבה מה לעשות.

פורסם

למרבה "מזלי" הדוחות שלי תמיד מגיעים בדואר כמו שעון שוויצרי של פעם.

והדוור עושה את עבודתו באמונה

קרו מקרים בהם הייתה בעיה בכתובת ואז באמת לא הדיע דואר לכן כתבתי לוודא שהכתובת שלכם מעודכנת במשרד הרישוי ובמשרד על הפנים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

דברי לא מתייחסים לכתובת לא מעודכנת.

הבעיה היא שברגע שהרשות מוכיחה שדבר הדואר נשלח לכתובת הנכונה העניין נסגר. רק שבדרך המכתב או ההודעה על קיומו יכולים ללכת לאיבוד ולנעמן לא תהיה כל דרך להוכיח ונתקלתי בלא מעט מקרים של אנשים מסודרים עם כתובת מעודכנת שמקפידים לקחת דברי דואר רשומים שנשבעו שמעולם לא קיבלו אותם, אבל לא היתה להם ברירה אלא לשלם.

• תוכן חדש...