Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה החלטנו לקנות רכב של 7 מקומות התקציב הוא 120 אלף שקל אנחנו נעשה את זה במימון דרך כל מיני חברות מה שאני לא סגור עליו זה הרכב עצמו... הרבה הציעו לנו על קיה קרניבל אומרים מנוע חזק 2.9 טורבו דיזל תיבה אוטו' , רכב נוח סוחב טוב וכו'.

אני לא ממש מכיר את קיה ודעתי שהם באותה רמה של שאר הקוריאניות כמו דייהו וגם באותה רמה של סקודה ישנות (לפני שיטוף פולצפאגן) ולאדה....

האם אני צודק ??

האם הייתם ממליצים על רכב אחר??

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

קיה מראים שיפור מתמיד כמו כל הקוריאניות.

הקרניבל תהיה יקרה לאחזקה - הבלמים מתבלים מהר (החלפה כל 10000 ק"מ) והטיפולים לא זולים.

אגרה יקרה כי זה מנוע דיזל (אם אתה לא נוסע הרבה תחשוב פעמיים...)

ממליץ לשקול גם מיצובישי ספייסווגון ו...תאומתה (הכמעט) זהה קיה ג'ויס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
קיה מראים שיפור מתמיד כמו כל הקוריאניות.

הקרניבל תהיה יקרה לאחזקה - הבלמים מתבלים מהר (החלפה כל 10000 ק"מ) והטיפולים לא זולים.

אגרה יקרה כי זה מנוע דיזל (אם אתה לא נוסע הרבה תחשוב פעמיים...)

ממליץ לשקול גם מיצובישי ספייסווגון ו...תאומתה (הכמעט) זהה קיה ג'ויס.

בלי קשר ליתרונות וחסרונות לספיס ואגון או ג'ויס בדוק גם אם יש שם מספיק מקום להעמיס מטען...תלוי כמה אתם נוסעים 7 אנשים לחופש...

הבגאז לא הכי גדול שהרכב מלא...

בהצלחה

צביקה

פורסם

איזה מה פתאום לא רוצה להעליב או לבאס מישהו אבל זה רכב קופסתי (מרובע), לא מפנק, לא נוח לנהיגה ולנסיעה, לא מרווח מספיק כמו הקרניבל וגם לא נראה לי שיש כזה אוטומטי זה רכב הסעות בלבד ולא רכב משפחתי. לדעתי הוא לא רחוק משאר המסחריות כמו ...... מצובישי הגדולות ופורד של מוניות... כל הקלאס של 10 מושבים..

הזכרתי שהוא לא יפה ?!?!?

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

• תוכן חדש...