Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בשעה טובה!

G FORCE
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שכל הבנות מעדכנות שהתקבלו בפייסבוק וכל הבנים מעדכנים כאן...

אז קצת באיחור החלטתי לשבור מוסכמות, גם אני בנבחרת - נתראה בצרפת!!!

שיעבור כבר השבוע הזה... :-D

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רגע, הרכב פורמולה הוא ידני?

אם כן איך מצפים מילדים בלי רשיון לנהוג עליו?

למרות שאני כבר בגיל 16 התחלתי להתאמן על QUICK SHIFT בלי קלאץ :lol:

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

לא, הרכב פועל ע"פ המחשבה, אתה חושב והוא מעביר לך את ההילוך.

לא יאמן שנותנים לילדים לנהוג ברכבים כאלו, לכו תלמדו לנסוע על תלת אופן לפני.

פורסם

רגע, תסלח לי, באיזה גיל נראה לך שמתחילים קריירה בספורט מוטורי בחו"ל? ילדים בני 15 נוסעים במכוניות חזקות יותר משאי פעם נסעת ובמהירויות מטורפות במרחק יריקה מהמתחרים שלהם. איך אלופי פורמולה 1 התחילו לדעתך? באיזה גיל נראה לך שרוי ניסני או אלון דאי עלו על מכונית פורמולה?

לא צריך שום רישיון כביש בשביל לנהוג במכונית כזו. צריך כישרון. מעבר לזה צריך ביצים וצריך ניסיון (בשביל לא להתרסק).

עם זאת, אני חייב לסייג. לא לומדים להיות נהגי מירוצים בקורס של שלושה ימים וגם לא באימונים של שבועיים. זה לא הולך להיות קל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סלח לי רוני... אך אני אשמח לדעת מה רקע המוטורי שלך ?

כמה שעות סינגל סיטר יש לך ?

על כמה "גרידים" של סינגל סיטר ישבת בעבר?

קל להשמיץ,להכפיש,ללכלך ולבקר את חברי הנבחרת מהצד,לפני שאתה אפילו יודע מי הם ,מה הרזומה שלהם ומה הם עשו בעבר.

כל אחד ואחד שנבחר שילם את אותם 333 שח והיה טוב מ3000-5000 איש שהגיעו למיונים,אז איך אתה משמיץ כך ?

מה היית אומר אם אתה היית נבחר להיות בין חברי הנבחרת?

גם אז היית משמיץ ושואל מה אפשר ללמוד בכמה שבועות בודדים או כמה שעות בודדות של נהיגה בסינגל סיטר?

או היית שמח ואסיר תודה על האפשרות ?

תבוא לצפות במירוץ הפורמולה הראשון בארץ,הרי היית משלם את טיב כספך אם היית נקלע למירוץ פורמולה רנו בכל ארץ אחרת נכון?

כי רעש המנועים וריח הדלק השרוף עושה רק טוב,במיוחד ב"רפובליקת הבננות" שאנו חיים בה!

אקשן לא יחסר!

ארז ליבן

פורסם

לא הבנתי, אתה בן 16 ועברת את המבחנים בלי לעבור את שלב הקארטינג שהיה בפתח תקווה?

פורסם

לא הבנתי את ההתפרצות על רוני.

הוא דווקא הסכים עם זה שלא צריך רישיון כדי להתחרות.

המחשבה שיהיה קשה ללמוד לנהוג + להיות תחרותי בשלושה ימים היא מחשבה הגיונית - אולי לא נכונה אבל בהחלט הגיונית.

בכל אופן רוני לא השמיץ, לא ליכלך ולא הכפיש את חברי הנבחרת. אתה רשאי לתקן את דבריו מניסיונך (בקשר ליכולת למידה) אבל ההתלהמות איינה במקום...

פורסם

אם נפגע מישהו מדברי,זאת לא היתה כוונתי.

הכעס שלי מופנה לאלה שלא מאמינים ולא מפרגנים,נכון נסיון המירוצים של נהגי ישראל הוא זעיר,אך אפשרות ההסתגלות לרכב תלויה בנהג ובכישרון שהוא "סוחב" עימו.

וכמו שרוני אמר לא מדובר בגיל....

Sorry Roni no hard feelings!

ארז ליבן

פורסם

יש דבר שנקרא תיבה אוטומטית לידיעתך...

אם רוצים שנהגים בני 16 ינהגו ברמה תחרותית באילת אתה לא חושב שהם צריכים קודם לדעת מה זה קלאץ', איך מתפעלים אותו נכון ומה הוא תחום חפיפה של כל הילוך וטווח סל"ד יעיל וכו' וכו' וכו'.........

מה שלרוב בארץ, מצריך את הנסיון הזה של נהיגה יומיומית.

הכוונה שלי היא פה זה שנגיד ובא ילד שלא יודע מה הקלאץ', תפקידו ואיך להשתמש בו ואיך בכלל לתפעל רכב ידני ברמה הבסיסית איפה בדיוק הולכים ללמד אותו את זה? שלא נדבר על לזרוק אותו למים העמוקים.

או שפשוט ציפו מהמתחרים בלי הרשיון לבוא עם "ידע מקדים" ?

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
אני בנבחרת!

מעולם לא שמחתי כ"כ לקבל שיחה ממספר לא מוכר.

תודה רבה!

אם נחשוב יחד מה השיחות שאתה בד"כ מקבל ממספר לא מוכר, נראה שהמשפט ששחררת לא משהו...

למשל:

(*) קול של גבר: "יש לי ב.מ.וו סידרה 6 / 106 / 306 ......"

(*) קול של ילדה: "אמא אמרה שאתה האבא החדש שלי"

(*) קול של אישה: "הדבקת אותי ב... חתיכת מאנייק"

מברוק. וכל זה עם יד אחת "קשורה מאחורי הגב..."

106GTI - Deus ex machina

פורסם

אתה יודע טוב מאוד כמה אני סובל מכל מיני שיחות "הזויות".

השיחה הזאת היתה הזויה במובן החיובי.

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

פורסם

ארז, מלוא ההערכה אלייך אבל מספר הערות:

סלח לי רוני... אך אני אשמח לדעת מה רקע המוטורי שלך ?

כמה שעות סינגל סיטר יש לך ?

על כמה "גרידים" של סינגל סיטר ישבת בעבר?

מוזר, כנראה שלא קראת אף מגזין רכב בארץ ולא הגעת לאף ג'ימקאנה?

קל להשמיץ,להכפיש,ללכלך ולבקר את חברי הנבחרת מהצד,לפני שאתה אפילו יודע מי הם ,מה הרזומה שלהם ומה הם עשו בעבר.

כל אחד ואחד שנבחר שילם את אותם 333 שח והיה טוב מ3000-5000 איש שהגיעו למיונים,אז איך אתה משמיץ כך ?

לא היו השמצות וכו' אבל לגבי המילים "היה טוב" אתה טועה בגדול, זו היתה ממש הגרלה במקרה הטוב.

מה היית אומר אם אתה היית נבחר להיות בין חברי הנבחרת?

גם אז היית משמיץ ושואל מה אפשר ללמוד בכמה שבועות בודדים או כמה שעות בודדות של נהיגה בסינגל סיטר?

או היית שמח ואסיר תודה על האפשרות ?

מניסיוני האישי בקורס פורמולה רנו (שהוא הרבה פחות מהניסיון שלך), נהיגה בסינגל סיטר היא משהו בין קארט לרכב, מי שמכיר את שניהם ידע להסתדר בלי בעיה. מי שלא, לא יוכל ללמוד נהיגה מיידית. נהג טוב זה שילוב של ניסיון וכישרון, רק אחד לא מספיק.

מי שרוצה להיות שמח ואסיר תודה שיעשה קורס פורמולה רנו בצרפת או באילת בלי מיונים.

תבוא לצפות במירוץ הפורמולה הראשון בארץ,הרי היית משלם את טיב כספך אם היית נקלע למירוץ פורמולה רנו בכל ארץ אחרת נכון?

כי רעש המנועים וריח הדלק השרוף עושה רק טוב,במיוחד ב"רפובליקת הבננות" שאנו חיים בה!

אקשן לא יחסר!

פורמולה רנו זה לא פורמולה 1 ולא עולה כסף להגיע לצפות ב-Formula Renault Eurocap, הכרטיסים בחינם!

אתה מוזמן לבדוק:

http://www.worldseriesbyrenault.fr/en/eventInfo/Pages/Default.aspx

• תוכן חדש...