Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור מכירתה של הפונטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל, הנושא מאחורי אני לא מתעסק בעבר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ושוב מה חידשת לי?

אני לא מנסה לחדש לך שום דבר אם עוד לא הבנת ואני בטח לא מנסה לייפות את הדברים אם זה מה שאתה מחפש.

תלמד להבא שעם כסף אין משחקים, No money no honey! צריך להבין שאנשים חראות מריחים אנשים בלי עמוד שידרה מקילומטרים!

:crazyeyes Dont drink and drive, Smoke and fly! :crazyeyes
פורסם

אמיר -

סחתיין על הכנות. כפי שאמרו לפניי, רוב האנשים היו מסתירים את הסיפור הזה מהציבור.

יחד עם זאת, אני לא חושב שעקצו אותך. אולי בקטנה. קיבלת את המחיר שהרכב הזה שווה. אם לא היית מוכר את הרכב לאותו אדם, אז היית מוכר למישהו אחר סביב אותו מחיר.

אגב, נושא התשלום בהעברת בעלות עשוי להיות בעייתי. מצד אחד - הקונה לא רוצה לשלם לפני שראה שאין בעיה להעביר בעלות על שמו. מצד שני - המוכר לא רוצה להעביר הבעלות לפני שקיבל מלוא הכסף. הפתרון היחיד הוא לסגור את העסקה מול פני הטלר בדואר.

פורסם

פלג, אני לוקח את זה בקלות ולכן אין לי בעיה לספר את מה שעבר עלי. בניגוד להרבה אנשים אין לי בעייה להיתפס בעיני אנשים כאחד שיוצא פראייר. אני יודע מי אני ומה אני שווה.

הכי חשוב לי זה שאחרים ילמדו ממה שאני טעיתי.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני זוכר הרבה שרשורים על בחור בשם "אורי" שהוא סוחר ש"דפק" לא מעט אנשים פה...

סביר להניח שמדובר באותו אחד.

לרוב נהוג לראות את הכסף בדואר לפני העברת בעלות.

העיקר שמכרת את האוטו. תחשוב על זה, עוד חודש היה יורד עוד במחיר. העיקר שנגמר ואני בטוח שאתה מרגיש שאבן ירדה לך מהלב. אוטו זה הוצאה. הכי טוב תחבורה ציבורית.

פורסם

איזור חיפה? אם כן, כבר נפגשתי עם אותו "אורי". יש לו קטע עם פונטו ספייס, משום מה הוא ממש אוהב למכור כאלו. (מכוסחות למהדרין עם פגעים חמורים בשלדה, אבל במצב קוסמטי מדהים וכמובן "כחדשה ללא תאונות" )

פורסם

תודה על השיתוף, רק פעם הבאה, קצת יותר אנטרים ( חלוקה לפסקאות), בבקשה :).

ההתרחשות של אותו סוחר, לכאורה, פשוט מגעילה. חבל שהמשכת עם העניין, אבל בסופו של דבר, הכל הסתדר ( ואני שמח לקרוא זאת).

מקווה שעם הלאנצ'יה, לפחות בפן הזה, הכל יהיה יותר חלק :).

פורסם

קיבלת את "רוב" הסכום הריאלי על מכירת הרכב (יש כאלה שנעקצו - ולא ראו כסף כמעט בכלל).

קיבלת גם שיעור לחיים איך צריך לנהוג בסיטואציות דומות (לא שנגרם כ"כ נזק כמו אולי מפח נפש).

לא לכולם יש אומץ לספר ביושר רב סיפורים כאלה שעברו עליהם.

לא נורא.

לך, פנק את עצמך עם איזו ארוחה טובה ושכח מהעסק.

alfa 156 2.5.

פורסם

+1 ^^^

אני זוכר הרבה שרשורים על בחור בשם "אורי" שהוא סוחר ש"דפק" לא מעט אנשים פה...

סביר להניח שמדובר באותו אחד.

לרוב נהוג לראות את הכסף בדואר לפני העברת בעלות.

העיקר שמכרת את האוטו. תחשוב על זה, עוד חודש היה יורד עוד במחיר. העיקר שנגמר ואני בטוח שאתה מרגיש שאבן ירדה לך

מהלב. אוטו זה הוצאה. הכי טוב תחבורה ציבורית.

אני מחכה ליום שאוכל לומר זאת על התחב"צ בארצנו !

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
קיבלת את "רוב" הסכום הריאלי על מכירת הרכב (יש כאלה שנעקצו - ולא ראו כסף כמעט בכלל).

קיבלת גם שיעור לחיים איך צריך לנהוג בסיטואציות דומות (לא שנגרם כ"כ נזק כמו אולי מפח נפש).

לא לכולם יש אומץ לספר ביושר רב סיפורים כאלה שעברו עליהם.

לא נורא.

לך, פנק את עצמך עם איזו ארוחה טובה ושכח מהעסק.

עשיתי סיבוב בקאפה שכחתי מכל העניין.

את הקישור הבא אני מפרסם מכיוון שאני די בטוח שמדובר ברכב שאני מכרתי, ואני לא רוצה שחברי הפורום יפלו בפח.

לכל אלה שאמרו שהסוחר מחיפה אז כנראה שהם צדקו. http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=23926ae14d69cb92cd6efb0986485e636de&Code=cf5b4285c694fac8c39806a0fa20c513

אין שום צורך להשמיץ את הבן אדם פשוט אתם אל תקנו ממנו את הרכב, תנו למישהו אחר ליפול.

fiat x1/9

פורסם

עשית הרבה טעויות, אבל ככל הנראה בסופו של דבר הנזק לא גדול מדי. את ה-6K תשכח - אם לא בעוד חודש אז בעוד שנה. ובינתיים כנראה נפטרת מצרה שהיתה ממשיכה לעלות לך כסף ולאבד מערכה בקצב מהיר.

בכל זאת למדת כמה לקחים לגבי התנהלות עתידית.

אני חייב לומר לך - לי היו שיעורים דומים לפני כ-20 שנה, עם גרוטאה שעלתה לי ברמאות פעמיים - פעם ברכישה ופעם במכירה. כנראה שמדובר ברכב שעבר תאונה קשה, אבל מכון הבדיקה עשה קומבינות הן עם המוכר והן עם הקונה, ואני נהגתי משך שנתיים ו-40,000 ק"מ על רכב שנסע כמו סרטן למרות כיוון פרונט יסודי (?) וגם הפסדתי כמה אלפי ש"ח. העיקר שלא עשיתי תאונה ויצאתי בריא מכל העסק.

אייל - בסכומים קטנים יחסית של 20-30K בהחלט אפשר להסתפק במזומן, כמובן לספור פעמיים ושלוש. בסכומים יותר גדולים - העברה בנקאית (ולמדקדקים - SWIFT).

לגבי המודעה ביד 2 - לפחות הוא לא מציין שאין תאונות:roll:

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כשאתה מוכר רכב בהתחלה אתה מריח את השוק ולא ישר מוריד 7 אלף מהמחירון, מה גם שרשמתי שאני אתגמש עם מי שיהיה רציני. אני ממש לא צריך שתעודד אותי.

איפה ראית שאני מרוצה מעצמי? במשפט הזה "אני לא חושב שהמחיר שמכרתי את הרכב הוא נמוך מדי מכיוון שחוץ ממנו באו בסך הכול רק שני קונים לראות את הרכב והציע 20-21 אלף". אני בסך הכל רושם שלמרות הכל נראה לי שהמחיר לא כזה גרוע.

סה"כ מה שהתכוונתי לומר שזה המחיר שבכל מקרה הרכב היה נמכר בו,1000 לפה 1000 לשם.

לא מבין מה נפגעת ממה שרשמתי.

אביב8)

פורסם
אמיר למדת שיעור לחיים.

אל תשכח להזמין אותי לסיבוב על הרכש הבא:-D

תמתין בתור... :lol:

ואני חושב שסיכמו בשבילך את האשכול הכי טוב שאפשר.

בסה"כ זה לא הפרש גדול ממה שהיית מצליח למכור (אם בכלל).

תהנה מהקאפה, אל תשכח לעדכן בנוגע לישור קו :)

• תוכן חדש...