Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור מכירתה של הפונטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אייל, הנושא מאחורי אני לא מתעסק בעבר.

הנושא הזה אולי כבר מאחוריך אבל אתה צריך לשאול את עצמך שתי שאלות:

1. איך הגעת למצב שככה תפרו אותך.

2. והרבה יותר חשוב - איפה עוד יתפרו אותך ואיך אתה מוודא שזה לא קורה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יכול לתת טיפ קטן כשמדובר בכסף מזומן.

בקשו מהמוכר תחילה להעביר את הכסף לקופאית בבנק הדואר על מנת שתספור אותו.

הסבירו לה שלאחר העברת הבעלות תבקשו אותה להעביר את הכסף לחשבון הבנק שלכם (עמלה של כמה עשרות שקלים).

כך וידעתם שהכסף נמצא בידים של נאמן כך גם המוכר לא חושש.

בצעו את העברת הבעלות ובסיומה תעביר הפקידה הכסף ישירות לחשבונכם.

נקי ובטוח לשני הצדדים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סיפור מכירת הפונטו - ממש לא נורא.

מפתיע לראות שאחזקת פונטו שאמורה להיות מהצד הזול של היצרן מתבררת לעיתים כיקרה מאחזקת תמה טורבו.

החזקתי תמה טורבו בעצמי וזה באמת לא היה נורא. ה 166 יותר תובענית (לא שלא הזהירו אותי מראש...).

בהצלחה עם הקאפה, הימור שלי - זו הלבנה 97 שפורסמה כאן בפורום ע"י מישהו שקנה ומייד עבר לחו"ל?

אם כן נראה שעשית עסק טוב.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

תשמור עליה טוב ותעדכן בהמשך ! :arrow:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

אני יודע דבר אחד, רכב קונים/מוכרים באותו היום שרואים/מציגים.

כמובן שאך ורק אם כלל הצדדים הגיעו להסכמה שמתאימה לכל אחד.

זה מה שאני יודע. 8)

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
עשית את כל הטעויות האפשריות למרות שהיה לך כאן את הפורום וכל המדריכים האפשריים.

עם זאת המחיר דיי הגיוני לפונטו עם קצה שילדה.

זה לא סתם סוחר, זה סוחר שמשחק בקקה כי כמה הוא כבר ירוויח על הרכב הזה.

אני הייתי תובע ממנו לקבל את ההפרש במחיר ולא- תפרסם את הנושא הזה בכל מדיה אפשרית , תודיע ליד 2 שמדובר בנוכל ותעשה כל שביכולתך כדי שהוא לא יצליח למכור את הרכב.

אני אישית לא מעביר בעלות לפני שיש לי את כל הסכום ביד. אני גם לא מסכים לקבל משהו שאינו צ'ק בנקאי.

אייל,

לצערינו היום גם צ'ק בנקאי אינו ערובה לבטחון. יש לא מעט שנפלו (אני מכיר אישית מישהו) עם צ'ק בנקאי מזוייף. הרי גם שאתה מפקיד אותו, לוקח שלושה ימי עסקים עד שהוא נפדה והכסף אצלך בחשבון. אני מסכים שזה לא קורה המון, בכ"ז קצת יותר קשה לזייף צ'ק בנקאית אבל אם אתה רוצה להיות בטוח, פשוט לך עם המוכר לסניף שלו וודא שהצ'ק הוצא שם (זה מה שאני עשיתי כי אני סופר חשדן בנושאים האלו).

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אמיר,אמרת שהפונטו שנת 2005, ונתת קישור למודעה של פונטו 2006.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם
נתחיל בזה שלא באתי להשמיץ אף אחד ומטרת המידע שאני שופך פה הוא להתריע ברבים כדי שתלמדו מניסיוני הרע.

כל הכבוד על השיתוף, זה לא מובן מאליו בארצינו שמשהו יקום ויגיד- טעיתי!

תתחדש על הקאפה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

טעות שישית שלך :שקשרת את גורלך בקונצרן לאנצ'יה. כאדם שיש והיו לו חברים עם לנצ'יה החל מלאנצ'יה בטה, זגטו, תמה וקאפה מדובר בחרא של מכוניות. לי אישית לא הייתה לאנצ'יה כי אני לא אוהב התפקרתאות אבל למי שהיה ויש זה מה שהוא אמר.

שיהיה במזל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
טעות שישית שלך :שקשרת את גורלך בקונצרן לאנצ'יה. כאדם שיש והיו לו חברים עם לנצ'יה החל מלאנצ'יה בטה, זגטו, תמה וקאפה מדובר בחרא של מכוניות. לי אישית לא הייתה לאנצ'יה כי אני לא אוהב התפקרתאות אבל למי שהיה ויש זה מה שהוא אמר.

שיהיה במזל.

חבל שאנשים, גם כאלו המצוידים בכינוי אנטומי מרשים, מרשים לעצמם להשתלח במותגים שהפכו כבר למושגים, והכל בשמם של החברים האלו שהם לעולם הפתרון האולטימטיבי לכל מה שאינו עמדה המבוססת על משהו קצת יותר רציני, אפילו נסיון אישי בודד בשעת הדחק.

פורסם

טוב אמיר בטח אמרו קודמיי כל החיי הם בית ספר גם בתחום הרכב .

עכשיו לעניות דעתי בחיים יש תחושות בטן שאומרות לך אל תתעסק בזה או איתו במקרה שלך איתו הבחור הריח לא טוב היית צריך לנפנף אותו ,דבר שני ככלל בחיים ענף הרכב ממה שהספקתי ללמוד מורכב מאולי 20 אחוז אזרחים נורמטיבים שרוצים למכור רכב והשאר סוחרי רכב רמאים/עבריינים/חלאות/..... בטח לך יש המשך אי לכך צריך להזהר הן בקנייה והן במכירה ,אם סיכמת על צ'ק בנקאי אז קודם כל מוודאי שיש צ'ק בנקאי שחתום ע"י מנהל סניף הבנק ועוד פקיד . אם יש מזומן אין בעיה סע איתו לבנק שלך שיספרו את הכסף תפקיד את הכסף/צ'ק ואז ורק אז העברת בעלות זכור העברת בעלות הינה האינטרס של המוכר יותר מאשר לקונה.

במקרה שלך אם אכן היה זכרון דברים ביניכם לא היית צריך להסכים לסכום שלא היה נקוב בהסכם .

לא נורא לומדים מטעויות האמן לאורי הזה לא יהיה מזל מהרכב יש בעולם הזה קארמה.

מקווה שאתה מקבל את ההא/ערות שלי .

שיהיה בהצלחה ברכב הבא.

נ.ב -אם יש לך את השם של הבחור הזה תפרסם אותו אולי אחרים יזהרו ממנו.

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

• תוכן חדש...