Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור מכירתה של הפונטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם בתמה היתה מדידת מפלס שמן ואפילו מפלס נוזל קירור.

ב 166 הנוכחית שלי יש מדידת מפלס שמן אבל כל כך לא ידידותית שהיא חסרת תועלת ומפלס נוזל קירור אין.

אמיר - התגובה שלך מהיום משובחת. אני חותם על כל מילה.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הציטוט בקישור שהבאת, אינו אסמכתא לכלום , למעט העובדה שישנם מותגים שדעות קדומות לרוב הן שכנראה קובעות את הצלחתם בשוק. העובדה שישנם גם אחרים שכותבים, מי באופן רהוט יותר מי בפחות, את מה שאתה כותב, אינה אומרת כאמור דבר למעט ההנחה הידועה שדעה קדומה נטועה אצל יותר מאדם אחד ובכך ניזקה או סכנתה. בכל מקרה ביסוס עמדה או השקפה על בסיס כל כך רעוע כפי שאתה עושה, הופך אותה פשוט ללא רצינית וחסרת משקל אמיתי ובזה מבחינתי אפשר לסיים.

או שאתה עובד או קשור למכירות מכוניות לנצ'יה או שיש לך בעיית אגו קשה. אתה מגיב כאילו אביך הוא בעל המפעל ופגעו קשה במוניטין שלך. אמרתי לך, חברים שיש להם מכוניות כאלה עוד משנות השבעים אומרים שאלה מכוניות דדראק, אנשים וותיקים כאן בפורום אומרים שאלה מכוניות לא מי יודע מה (כלומר דראק בצורה מנומסת) אז אולי אנשים כן יודעים מה שהם מדברים? ברור שלא פייר לשפוט מכונית דגם 2011 לפי דגם של מכונית שנות ה 70 אבל מוניטין לא מי יודע מה בן 30 ומשהו שנים קשה לשנות בהינף יד. יש לך בעיות, מענות, ת"ש, כלכלה או מין פתח שירשור משלך ותראה מה התגובות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

התגובה שלך מעט נזעמת וחבל. באמת שאין צורך לעלות על "טורים". הענין, מבחינתי לפחות, נוגע לסטיגמות, ודאי לא לי או לך אישית. לנצ'יה שורבבה לכאן על ידך והיא בהחלט דוגמה מצוינת להשפעתה של סטיגמה על השוק, אבל כפי שכבר נסיתי לטעון (ולצערי ללא הצלחה רבה כפי שעולה מהתגובות שלך), היא אינה הענין. הענין הוא האם החברים שמספרים, או השמעות שמסתובבות, או המוסכניקים שמזהירים, הם מדד רציני לקביעת איכות של מכונית זו או אחרת. לדעתך כנראה שכך, אני סבור אחרת.

פורסם

כנראה שחוות דעת של אנשים על הרכב שבבעולתם היא כן מכרעת. רציתי לקנות פיזו 307 במצב מצויין. שכן שלי שהחליף גיר לפיזן שלו שהיא יד ראשונה ושמורה אמר להתרחק ממנה כמו מאש. גם אחרים אמרו את זה וגם כמה מוסכניקים ששאלתי. יפה היא כן, אמינה היא לא.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...