Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים מה שלומכם!

בבעלותי פולו TSI בת חודש ימים וכרגע יצאה מתקופת ההרצה.

אני מאוד נהנה מהרכב, אך לאחרונה שמתי לב לתופעה מרגיזה טיפה ולכן מחפש אני ייעוץ מקצועי בחברתכם :-D!

בתופעה זו יבחינו רק חדי העין אך עדיין... ברצוני לברר במה מדובר.

לעניין-

בתופעה ניתן להבחין בלילה בלבד, כאשר הרכב לא בתנועה, דהיינו עומד בחנייה עם אורות מעבר או אורות דרך דלוקים.

ברגע שמזיזים את ההגה ימינה או שמאלה וגורמים להפעלתה של מערכת ההגה האלקטרו מכאנית, ניתן להבחין בברור בירידה קלה אמנם (עד- 5%) בעוצמת אורות החזית הדלוקים של הרכב.

רחוק אני מלהיות מכונאי או חשמלאי רכב, אך תחושת הבטן שלי היא, שהתופעה מתרחשת בגלל שהמערכת האלקרו מכאנית המופעלת בזמן הזזת ההגה מקשה על המצבר (המצבר חדש ונבדק) ומכך גם גורמת לירידה הקלה בעוצמת אורות החזית.

במשפחתי קיימים עוד שני רכבים של VW (גולף 2005+ פאסאט 2009) ובשניהם התופעה לא קיימת.

האמת ניתן לטפל בעניין או שמדובר בתופעה שלא מומלץ לייחס לה חשיבות רבה?

תודה על עזרתכם :-D

זמין 8)

פורסם

עם סיבוב ההגה בעיקר במצב עמידה, צריכת הזרם של המנוע החשמלי עולה במידה ניכרת, מה שמעמיס על מערכת החשמל ברכב קרי מצבר+אלטרנטור שלא מסוגלים לתת מענה לצריכת הזרם הגבוהה בצורה מידיית לכן המתח יורד ועוצמת האורות יורדת.

סע לשלום הכול תקין ונורמלי.

גם מבחינה בטיחותית אין לתופעה שום השפעה מכיוון שזה לא קורה בזמן נסיעה אלא רק בעמידה במקום או תימרון איטי בחנייה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אכן בדקתי הן את הסל"ד והן את הברקס. התופעה חוזרת, כנראה באמת מדובר על עומס מוגבר על האלטרנטור והמצבר.

תודה לכולם על העזרה. :-D

זמין 8)

• תוכן חדש...