Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו שלי התחמם מאוד ולאחר מכן בא אליו המוסכניק שראה בפירוש שהרדיאטור דפוק ויש לעשות ראש מנוע, למרות זאת כדי להביא את האוטו למוסך החליט המוסכניק לעלות עליה קשה מאוד בסל"ד גבוה כהוא נוסע באוטו והדוושה עד הסוף(יצא עשן לבן מהאגזוז), ולאחר מכן אף התברר כי הבוכנות נשברו,

האם הם נשברו כתוצאה מהסל"ד הגבוה בו הוא נסע? אולי אם היה מביא גרר ולא מאמץ כל כך את האוטו לא היו נשברות הבוכנות? מה לעשות?

פורסם
האם לפי דעתכם אפשר לתבוע אותו על זה?

פרס נובל בוודאי אין לתת לו !!

איני בקיא בהיבט המשפטי!

בהיבט המקצועי זה מעשה נפשע, זלזול, חוסר מקצועיות, חוסר ידע, כל אחד בנפרד, והכל ביחד.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

"המוסכניק" חאפר נקודה. מנוע עם אטם ראש פרוץ כבר תקול אז למה להויף חטא על הפשע?

אני לא חושב שהוא זה שגרם לשבירת הבוכנות אלא התחממות היתר היא זו שגרמה כבר לנזק הרציני המוסכניק כניראה רק החריף יותר את הנזק אך לא גרם לו לגמרי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני הייתי מוציא את הרכב מהמוסך הזה ומחפש מוסך שיודע מה הוא עושה.

מה עמדת המוסכניק על המקרה? מודה, מכחיש?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...