Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי דווקא נמצאה התשובה לשאלה הריטורית "ומי ישמור על השומרים": Facebook! הממממ... :|

ש"ג רע! ש"ג רע! קישטה!

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מתנדבים בהחלט יכולים להיות שניים בניידת ללא שוטר בקבע (בתנועה, בסיור נראה לי שהדבר לא אפשרי).

יש מתנדבים שהם סתומים רציניים, אישית מכיר כמה שמתלהבים מזה כמו ילדים בגן שעשועים...

האמת שחניית נכים זה קו אדום (גם הקנס על חניה כזאת הוא 1000 ש''ח, אבל אולי המתנדבר נכה).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
היה מרדף דחוף ביותר אחרי רונלד מקדונלד.

שמעתי שלקחו אותו לחקירה, חושדים בו שהוא שותף לפשעים של הג'וקר.:lol:

אם הם מתנדבים, חבל שהסינון לא מספיק אפקטיבי.

אם הם שוטרים, אז בכלל המצב על הפנים...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
עכשיו תסביר לי איך אתה יודע שלא היה סכנת חיים במקום או איזה קטטה המונית? זו תמונה שאתה מחליט איך לפרש אותה והחלטת חד משמעית, זה כבר בעיה שלך.

כאחד שהיה במערכת ועבד איתם (והייתי שולח ניידות לאירועים ) ממש לא הייתה קטטנה אמונית שם,אלה ניידות תנועה,והם בכלל לא מתעסקים בזה,ובדרך כלל המתנדבים בניידות של "אור ירוק" שזה הפורד עם המספר האזרחי.

ההגה הוא עגול!

פורסם
Q:

האם גם הניידת השניה בתמונה היא של מתנדבים? היא חונה בחנית נכים.

A:

כן

לקוח מהפייסבוק.

מה הקטע לתרץ הכל עם מתנדבים?

כי ככה נותנים לך לחשוב שהשוטרים ה"אמיתים" לא היו עושים ככה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תגובה מעמוד הפייסבוק של משטרת ישראל:

עד כה הועלתה לוול שלנו למעלה ממאה פעמים התמונה המציגה את נידת המשטרה, אין טעם להעלותה שוב. אנו רואים בחומרה רבה את האירוע. המתנדבים שהיו מעורבים בו נגרעו לאלתר מפעילותם במשטרה

קשה לי להאמין שזו המשטרה שלנו. השוטרים היחידים שאולי עושים את עבודתם כשוטרי תנועה הם המתנדבים (אמנם הזקנים), אולי הם מניאקים כלפינו, אבל הם עושים את העבודה. כשהם עושים טעות (האמת שמאוד חמורה), גורעים אותם. מה קורה לשוטר שצולם שנותן דו"ח למישהו שעצר בעצור? נזיפה.

אולי מצד שני המשטרה מנסה להתחמק מהתמונה ואומרת שהשוטרים הם "מתנדבים".

פורסם

אני לא מבין מה אתם רוצים, זה ברור לגמרי מה קרה שם, הניידת הראשונה שומרת מקום לנכה והשניה מוודא שאף אחד לא יכנס באין כניסה. עבודת קודש.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

למה אתם ישר קופצים ומכלילים, דעתי זה שהם קיבלו קריאה דחופה(כן יש מקרים שמתנ"א נענים לקריאות) ובגלל זה כל הסימפוזיום הזה.

וזה שהמשטרה רשמה שזה מתדנבים יכול להיות מהסיבה שלא צריך לספר כל דבר,לא צריך ישר לקפוץ למסקנות.

ולפי מה שאני יודע בכל ניידת סייור צריך להיות שוטר קבע אחד לא יודע מה עם התנועה אני חושב שגם.

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם

לאלה שטוענים שאולי זו היתה קריאה דחופה וכ'ו וכו'.

אולי זו אכן היתה קריאה דחופה והשוטרים עשו עבודתם נאמנה.

נשאלת השאלה - למה אנשים טורחים בכלל לצלם עבירות לכאורה של ניידות במשטרה.

התשובה - כי השוטרים במדינה שלנו כל כך נתעבים ושנואים על ידי האזרחים (בעיקר משטרת התנועה) שכולם פשוט "מחפשים" אותם בכל פינה כמו שהם מחפשים אותנו. האזרחים הכריזו "מלחמה" על המשטרה, פשוטו כמשמעו.

במדינה מתוקנת, בה השוטרים אדיבים, תקיפים ויעילים, אף אזרח לא היה טורח לצלם דברים כאלו, פשוט מכיון שהיה יודע שסביר להניח שהשוטרים עושים זאת בעל כורחם, בזמן תפקיד.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...