Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום מיונים - חוות דעת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורמולה,

משהו אחד לא הבנתי. אתה חוזר על עצמך פעם שלישית שזהו שלב המיונים הראשון, ושבשלב השני יהיה יותר מסונן ולכן יותר מאתגר מבחינה מוטורית, אבל לפי איזה קריטריונים אתם בידיוק מסננים אם היום לא היה קשור למוטוריקה כלל, הרי לפי מי שהיה איתי וראיתי מי יקבל סיכוי יותר טוב, אין לו שום ידע במוטוריקה ובטח שלא בכללים והיץנהגות בתחרות, לכן אם תבחרו את ה50 איש עכשיו, רובם בכלל לא יעברו את השלב הסינונים השני, כי בראשון רק אנשים שהיב בכושר מטורף והיה להם מזל להצליח בפעם הראשונה את הקארטינג וגימיקאנה יעברו, שלפי החישוב שלי זה קרוב לאחוז אחד ממי שהיה במיונים, שזה כלום.

A.R.T Performance

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במקום שהפורום יתחיל להיות מוצף בהודעות מהסוג הזה נרכז הכל במקום אחד.

עדיף לא?

בכל מקרה הנה הסיכום שלי: יצא לי כבר לקרוא על תגובות כעוסות על יום המיונים הזה.

לדעתי היום מינים היה בסדר גמור , לא מושלם , אבל נו מה כבר מושלם בעולם הזה?

נתחיל מהדברים הטובים:

האווירה היתתה נחמדה , היחס של המדריכים למעט הקרטינג (שעליו אפרט מאוחר יותר) היה טוב.

המתקנים עצמם נחמדים , חלקם מאתגרים חלקם פחות.

היום כולו היה חוויתי.

מצד שני היו גם דברים רעים.

הגעתי לשם ב 12:30 הגעתי הביתה ממש לפני כמה דקות כשאני סחוט מעייפות.

המדריכה הייתה ממש בעננים , היא לא הייתה איתנו כמעט בכלל , מצד שני אני לא מאשים אותה , לתת

לבן אדם אחד לטפל ב3 קבוצות זה חתיכת עומס מיותר.

בג'ימקנה , הדבר שממש לא אהבתי שם , זה שלא נתנו הזדמנות להכיר טיפה את אאוטו והמסלול , לפחות סיבוב אחד

קטן , טיפה ללמוד את התגובות של האוטו, הרי בפורמולה אנחנו לא ישר ניכנס וניסע על 260 על הפעם הראשונה נכון?

בקרטינג , המסלול עצמו לא בדק יותר מדי , אבל גרוע מזה היה היחס של המדריך שבכלל לא טרח להסביר

את המסלול , הוא פשוט אמר כנס וסע איך שבא לך , זה ממש אבל ממש לא לעניין.

והמכונה עם השור וההורדת ידיים , היה לא רציני מה גם שבסוף התחנה בוטלה כי מישהו הרס את המכונה.

סך הכל היום היה לא רע בכלל , אבל שיפור בהחלט לא יזיק.

אני עדיין מקווה שעברתי , ומקווה שגם אם לא אירועים כאלה עוד יתקיימו , וזה רק הראשון מבינהם.

תודה ולילה טוב...

פורסם

מצטרף ובגדול.

היום היה מאכזב מאוד... מאוד!

ועוד דבר מר פורמולה ישראל

אתה אומר שיש שלב ב' ואסור לשפוט אותכם על היום הזה...

אבל מה אם האנשים שעזבו באמצע???? כי פשוט לא היו יכולים להשאר שם יותר מ- 10 שעות!!!

וחוץ מזה הבטיחו 3 -4 שעות מיונים. אנשים קבעו פגישות

פורסם

איך שאני רואה אותך "פורמולה ישראל" הולך להתחמק מכלל השאלות, מבין אותך, אתה לא בידיוק אשם באירגון ורק עונה לשאלות אך גם לא תוכל לתת דין וחשבון לכל שאלה.

תפרט אילו מיונים יהיו לאחר המיונים הללו?

ואני בטוח שאתה לא תפרט, למה? בכדי לא לבייש את הקבוצה שניקראת FIL עם עוד יום "חרטה" של מיונים הלא קשורים.

אתם שקרנים, גנבים, לא עומדים במילה שלכם.

הבטחתם רכב ידני, היכן הוא?

התקלקל? נתקע במוסך? לא היה מספיק כסף?

תתביישו, אני במקומכם הייתי מחזיר לכולם את הכסף חזרה, מקפל את הדברים, מסתובב והולך לאותו מקום מהיכן שבאתם.

רמאים לכל דבר, מדינת ישראל, בכל מקום אחד ידפוק את השני, גם פה.

לא נורא, אני שמח בשביל אילו שלא הספיקו להרשם למיונים.

פורסם

אז שלום למארגנים.

אני אנסה להיות עדין איתכם, אתם יודעים להדריך, אתם יודעים להפיק ארוע מרוויח אבל אין לכם מושג בניהול ארועים וביחוד לא כזה.

אני הייתי בקבוצה מספר 1 הייתי במקום כבר ב 08:00 והלכתי הביתה בשעה 16:00. אתם לא חושבים שמגיע לאורחים שלכם ששילמו סכום נכבד בקבוק מים אחד? סנדוויץ? הייתי כל היום בחוץ בחום בלי כסף, אשראי לא קיבלו בקפיטריה, ואין כספומטים.

בנושא הצחנות, להבדיל מכל הביקורות, אני חושב שהבדיקות שלכם ממש לעניין ומקצועיות אבל - למה אני מתיישב בקרטינג ואני אומר שאני לא מבין את המסלול אז המדריך אמר לי לא נורא, העיקר שתנהג בכלי.....

בסימולטור, הושיבו אותי בכיסה, כאן הגה, כאן הילוכים, והנה אני לא מצליח לעשות כלום שם... הייתם צריכים שנעשה הכרות של דקה אחת לפחות וזה היה עוזר מאוד.

אתם ממש לא הוגנים. אתה אומר שזה רק מיון ראשוני ויש עוד מיונים. אם הכשילו אותי בצורה בוטה - מי אמר שאגיע למיונים השניים?

ודבר אחרון.

לא היה ראיון אישי, לא היה סימולטור טיס, לא היו מתקני אקסטרים, ולא היו בדיקות כושר.

שילמתי לכם על רשימת מוצרים שכתבתם שתהיה, וקיבלתי חצי מהם.

היום היה חוויתי היה נחמד מאוד, וכך גם מאכזב מאוד.

חבל שאין לי הזדמנות לתקן את מה שאתם לא אפשרתם לי לבצע נכון.

היו שלום.

פורסם

חוויה מוזרה ומפוקפקת.

בסימולטור הציוד ברמה ירודה מאוד, מסימת קארטינג די הזויה (אך מאוד מאתגרת ודי בלתי אפשרית ללא תרגול ספציפי), הכל בלי מדידיות זמנים.

הגעתי ב-12:00 וסיימתי ב-20:00 אחרי סיימנו רק 8 תחנות מתוך 10.

על 2 משימות וויטרו.

רעיון אישי? אין על מה לדבר בכלל.

ברור לכם שביליתי כ-7.5 שעות בהמתנה בלי מעש?

יוזמה ברוכה.

ביצוע צולע מאוד.

אווירה של קהל די טובה - כיף לראות כל כך הרבה חברי'ה טובים 8)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

ההפקה מאכזבת ברמה קשה..

אני מוכן להשבע שבדרך לווינגיט נהגתי יותר תחרותי..

הציונים אינם מבוססים על שום יכולת, אלא על מזל בלבד..

לא מפרסמים תוצאות, אז אין תחרותיות.

מחכים שעות לכל תחנה שנגמרת אחרי 30 שניות של שטות.

ג'ימקאנה: 50 מטר נהיגה בניסאן מושכרת שבורה, נוהגים פעם אחת וזהו (בלי אימון)

ובנוסף עוד מבקשים ממך לנהוג בקצה היכולת כאשר מסביבך עומדים 50 אנשים בלי שום מעקות בטיחות, ממש חוסר אחריות!

קארטינג: נוהגים 75 מטר מסביב ל4 קונוסים כשאף אחד אפילו לא מסתכל עליך..

את שני מבחני הנהיגה אנחנו עשינו בחושך מוחלט..(טיפה לא מאוזן לעומת אלו שנהגו באור).

ביטלו 3 עמדות עקב חוסר זמן..

בקיצור, עוד עבודה בעיניים כדי להוציא כמה גרושים..

אפילו האנשים שאמורים לבחון אותנו, נתנו הרגשה של חאפרים..

מי שמבין בנהיגה, שיחסוך לעצמו את העצבים על המדינה.. עוד פעם..

אני התאכזבתי קשות, וכשנרשמתי ממש התלהבתי...

קארטינג עם השוואת משקלים וסימולטור נורמאלי עם הגה (ForceFeedback) היו עושים את העבודה הרבה יותר יעילה ומציאותית..

לסיום: לא נהגתי ולא חוויתי שום דבר שקרוב למירוץ פורמולה/ראלי/דריפט/מוטו..

ממליץ לכל הנהגים האמיתיים לבטל הכל ולהפעיל GT בפליי, תקבלו חוויה אמיתית..

פורסם

מעבר לכל מה שנאמר פה ,אני רוצה לציין מקרה שיכול היה להגמר רע עם קצת פחות מזל ואולי יאפשר לכם להפיק

לקחים ולנהוג בקצת יותר אחריות ורצינות.

כשהגענו וכינסו אותנו לשיחת הפתיחה אחד הדברים הראשונים שצויינו היה נושא הבטיחות וכל מה שמשתמע מכך.

כאשר סיימנו את מסלול הקארטיג עברנו לתחנה שצמודה ,הרכב המתהפך שם חיכנו לתורנו ובאותו הזמן אחד הקארטים

התקלקל ונזקק לריתוך. האיש הנחמד הוציא את הקארט לשטח ההמתנה שלנו על מנת לרתך שם את מה שנשבר ,מה שהוא שכח

זה שיש מיכל דלק וזה נפיץ ושכדאי לעשות עבודה כזו בצל לא בסביבת אנשים ועם מטף כיבוי כמובן.

שני בחורים שלו עזרו לו והרימו את הקארט על צידו ,מייד אמרנו להם שנוזל דלק מהמיכל והתרחקנו,האיש הנחמד אמר אין בעיה זה מים (כי הם כיסו את המיכל בסמרטוט רטוב) . מיותר לציין שהגיצים פגעו בדלק והציתו אש בקארט ועל האספלט.

הפעם זה נגמר טוב כי כיבו את האש עם סמרטוטים רטובים כדאי לקחת את הנושא קצת יותר ברצינות מפני שאין לדעת איך

תגמר הפעם הבאה...

פורסם

טוב, שלא תגידו שזה לא היה באוויר. יש דברים שהם TOO GOOD TO BE TRUE, זה אחד מהם. כתבתי כמה פעמים שהכל שטויות, ולא להגיע בציפיה לכלום, אבל לזלזול כזה (לפי מה שאני קורא, עדיין לא הייתי בעצמי) לא ציפיתי. חשבתי שיהיה מדובר לפחות ביום כיף, אבל כנראה שגם זה לא.

החאפריות שולטת, כנראה, אולי יש כאן באמת כוונה טובה, ואולי דווקא הרצון להרוויח כמה שיותר כסף בלי יכולת ממשית לספק סחורה הוא שהכתיב את העניינים.

בכל מקרה, אני רשום ליום השלישי ואני כבר רואה שאגיע למטרה אחת, לפגוש כמה חברים טובים וללכת לאכול איפשהו אחרי זה... במידה ולא נסיים ב 2 בלילה :lol:.

משתמע מהדברים שהכי קשה היא ההמתנה האינסופית בחוסר מעש, בחום ובשמש... תביאו קרם הגנה וכובע :-D

לצעירים שביננו, זכיתם ביופי של הכנה להמתנות בצבא...:wink:

באמת חבל לי לקרוא כאן את התגובות מחובבי נהיגה תמימים, כמוני, כמוכם... לצערי, כנראה שהעסקנים ניצחו שוב, ובגדול.

ובקשר למבחנים, בחייכם, למה ציפיתם אחרי תשובה כזו ?

אלון המבחנים שנקבעו הם המבחנים שאנו חושבים שהם הנכונים ביותר לבדיקת הנהג, מותר לכם לחשוב שחלקם מבחנים חשובים יותר או פחות אך אלו המבחנים שנקבעו ע"י אנשי המקצוע ועל ידנו.

גם אם אתה לא אחד מצעירים אני מאמין שתוכל להפתיע אותנו :-)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני גם רשום ליום השלישי, נרשמתי ליום השלישי בתקווה שיהיה פחות בלאגן ואני מקווה שכך יהיה.

אבל לפי התגובות פה לגבי השירות שהייתם אמורים לספק ולא סיפקתם, אם זה היה באמריקה, היו תובעים לכם את הצורה.

הייתי רוצה לדעת מי אלו "אנשי המקצוע" (אולי ראם סמואל, אולי און יעקובסון?)שבחרו במבחן סלאלום לקארטינג כשכל מי שנהג יותר מ 3 פעמים בקארט בחייו יודע שעל צמיגים קרים אי אפשר לעשות יותר מדי (אלא אם אתם מחשיבים דריפטים אולי). מסכנים הראשונים שניסו לעשות את המבחן הזה.

נתראה בשלישי ואולי אופתע לטובה, הלוואי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

בקיצור אתה אומר שהקרטינג והג'ימקנה היו על הפנים, והיית שם בערך 6 שעות, ואתה מסכם את האירוע כ'בסדר גמור' ו'חוויתי' ? וואללה אתה אחד הבחורים הכי אופטימיים שאני מכיר...

פורסם

אני מציע שתבקש החזר אן הזדמנות חוזרת.

אם אכן מאחורי ההפקה עומדים אנשים ישרים ואמינים שבאמת ובתמים רוצים לקדם את הספורט(אני מקווה), הם יבינו שאם לא יעשו כך הם יכרתו את הענף עליו הם יושבים.

הפורום הזה הוא ההוכחה החותכת לכלל הראשון בשיווק, לקוח מרוצה לעיתים רחוקות חולק את רשמיו עם אחרים, לקוח לא מרוצה יספר ויתלונן בפני כולללם, ובעולם האינטרנט זה נכון שבעתיים.

פורסם
אני מציע שתבקש החזר אן הזדמנות חוזרת.

אני רוצה לראות מי בין אלו שהיו כבר ירצה לעבור את זה עוד פעם.

תודה אבל לא תודה.

סבלנו מספיק.

מה גם שהמבחנים לא קשורים לכלום (רובם) ובלי מדידות זמנים - אז לא שפתאום תוציא תוצאות מעולות.

אני מקווה שלב ב' יהיה יותר רציני ויותר מקצועי ומי שיעלה באמת יהנה.

ד"א נתקלתי בבועז מאירי כמה פעמים במהלך היום (או שו הייתה יממה שלמה? :lol:) והוא היה מאוד קורקטי, עינייני ועושה רושם טוב מאוד.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...