Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ נוסף לאחר 2 נסיעות מבחן: Alfa159 2.2\Bmw 318i

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי לאחרונה 159 TI משומשת למכירה.

היא אומנם ידנית ואני לא יודע אם זה בשבילך אבל אם כן, מדובר ברכב מאוד מאוד מעניין.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי חייב להגיב פה

אני נוסע על אלפא רומיאו 159, עם 185 כ"ס סלספיד כמו שציינתה בצבע שחור

אני יתחיל בזה שזה בדיחה שרכב שעולה 225 אלף במחירון שלו מגיע עם 136 כ"ס ועושה 10.8 למאה??? ואני בטוח שאתה לא מחפש להתחרות עם אף אחד אבל כוח הוא דבר חשוב וכיף שהאוטו מרגיש קל וזריז

אני חושב שאתה משלם המון כסף על המותג

לגבי יופי אני חושב שהאלפא הרבה יותר יפה מהסדרה 3 הרבה יותר מרגשת מב.מ.וו אני אישית בתור אחד שיש לו אלפא שחורה הייתי לוקח את האדומה

מבחינת אחיזה היא יותר טובה מהסדרה 3 והאחיזה שלה מטורפת

האבזור של האוטו מצוין אפשר לציין שאם אתה אוהב מוזיקה בגירסת ה Elegeante תקבל מערכת של Bose לא פריארית בכלל

לגבי החששות שלך עם הגיר סלספיד

כן גם אני לא הבנתי מה הקטע של הגיר אבל עם הזמן גיליתי שהוא גיר מצוין

אתה נוסע במצב טיפטרוניק ומעביר מהגה דרך הפדלים זה גם נוח

וגם הוא לומד אותך עם הזמן את הנהיגה שלך

הוא באמת גיר מצוין תתרגל אליו מבטיח שלא תתאכזב

מבחינת כוח האלפא רומיאו לא תאכזב אותך וגם הצליל שהמנוע מפיק לפי דעתי מדהים, במצב הספורט העברת הילוכים מתבצעת במהירות מטורפת והאוטו פשוט טס לו

אלפא זה אלפא היא הרבה יותר מיוחדת מכולם

מה שלא תבחר תתחדש :) ותהנה

פורסם

תבקש מהם את הרכב לסופ"ש. תגיד להם שאתה חייב לנסוע קצת יותר על הגיר הזה לפני שאתה קונה.

אם הם יבינו שאתה רציני, אין סיבה שהם לא ישאירו לך רכב מבחן לסופ"ש.

פורסם

אתם באמת חושבים שאם אבקש רכב מבחן לסופש אקבל אותו? כי זה יכול להיות מה שיסגור עסקה, אני ממש מפחד שלא אתרגל לגיר, אפתח את יד 2 כדי למכור אותו ואגלה שיש עוד 20 מודעות כמו שלי, ואקבל עליו מחיר בדיחה בנוסף לזה שלא אהנה ממנו.

פורסם

אם אתה לוקח את הרכב שוב לנסיעת מבחן - תנסה להתנהג עם הדוושה של הגז כאילו שזה גיר ידני בזמן שאתה יודע שהרכב באופן אוטומטי יחליף עבורך הילוך.

כמה משתמשים בגיר רובוטי - ברגע שאתה לומד את הטריק וקולט באיזה סל"ד ובאיזה שיפוע בדרך כלל הרכב יחליף הילוך אתה כבר לבד תוריד לרגע את הרגל מהדוושה ואז הגיר של הרכב הזה צריך לתפקד חלק.

זה לא קורולה 2008 - זה גיר הרבה יותר מוצלח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אתם באמת חושבים שאם אבקש רכב מבחן לסופש אקבל אותו? כי זה יכול להיות מה שיסגור עסקה, אני ממש מפחד שלא אתרגל לגיר, אפתח את יד 2 כדי למכור אותו ואגלה שיש עוד 20 מודעות כמו שלי, ואקבל עליו מחיר בדיחה בנוסף לזה שלא אהנה ממנו.

תנסה...

פורסם

אם אתה לוקח את הרכב שוב לנסיעת מבחן - תנסה להתנהג עם הדוושה של הגז כאילו שזה גיר ידני בזמן שאתה יודע שהרכב באופן אוטומטי יחליף עבורך הילוך.

כמה משתמשים בגיר רובוטי - ברגע שאתה לומד את הטריק וקולט באיזה סל"ד ובאיזה שיפוע בדרך כלל הרכב יחליף הילוך אתה כבר לבד תוריד לרגע את הרגל מהדוושה ואז הגיר של הרכב הזה צריך לתפקד חלק.

זה לא קורולה 2008 - זה גיר הרבה יותר מוצלח.

בדיוק באתי לתת את הדוגמא של הקורולה...

אני לא מכיר את האלפא בכלל, ולא מתיימר להכיר.

מה שכן, מקריאה מהירה בוויקיפדיה הבנתי שסלספיד הוא גיר רובוטי עם קלאצ' בודד.

הייתה לי קורולה רובוטית, בהתחלה לא הבנתי למה לקחתי אותה, אחרי שבועיים התאהבתי בגיר.

אתה לומד להרפות לרגע מהגז כדי שהגיר יחליף הילוך בלי טלטולים, או לחילופין בהאצות החזקות פשוט עובר לידני

ומנהל נכון את ההאצה לפני ואחרי העברת הילוך.

חברה שלי אף פעם לא התרגלה לגיר. הרכב היה אצלי שנתיים וחצי, עבר כוון/שדרוג תוכנה של הגיר (מה שלא יהיה שעשו שם באוויס) ותפקד יפה.

לאחרי תקופה עם רכב אוטומטי רגיל, (לאון 2002) נכנסתי לקורולה של חבר ולא נהנתי בכלל.

לדעתי זו שאלה של הרגל, אם אתה מוכן להתרגל, תתרגל, אם לא - תסבול.

לדעתי שווה לך ללכת לסוכנות, להסביר לך את החשש, להגיד להם שאתה רוכש את הרכב לתקופה ארוכה ולא רוצה ליפול על משהו שיאכזב אותך בכל נסיעה, תגיד להם שיש לך אלטרנטיבות, ושמה שיעזור לך להחליט זה זמן איכות עם הרכב.

בהצלחה!

נ.ב. שלא ישתמע שאני משווה בין גיר של קורולה לאלפא, אבל זה הניסיון שיש לי.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

מה הרגע שאת מתרגל לגיר ( וזה בדיוק יום בערך ) אתה מאוד נהנה מהתפעול שלה והיכולת שלה ושלך להתאים את עצמה למצבי הנהיגה השונים, שאני עליתי לאוטומט רגיל אחרי כמה זה היה לי טיפה מוזר העניין כאילו חסר לך משהו בנהיגה אתה לא מעורב ( נכון שיש טיפטרוניק) אבל עדיין לא אותו דבר.

אגב המחירון ברזל של הב.מ.וו שאני מכיר מתחיל ב20 פחות במכירה של יד שנייה ( כמובן שתמיד יש יוצאי דופן ).

כמו שהמליצו לך לך על באלפא אתה פשוט תהנה יותר.

ותבקש מהם את הרכב, אני הייתי הולך צעד אחד קדימה ומבקש גם ממשהו מנוסה שינהג מהסוכנות כדי שתראה איך מרגיש הרכב כאשר רגילים אליו.

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם
בג'ולייטה לא מדובר במנוע טווין טורבו, אלא בטורבו+מולטיאייר.

אישית? ה 159 ללא ספק. העיצוב, הנוחות, ההתנהגות, העיצוב, הביצועים, העיצוב, פשוט הכל.

אלו שהסתכלו עליך שאתה בבימר על הכביש? סתם גזלניות שרוצות את הכסף שלך.

זו שתסתכל עליך שאתה באלפא 159 בצבע alfa red ותחייך אליך? זו, ידידי, אשתך לעתיד.

:-D ובגיל 22 זה המשפט האחרון שהוא רוצה לשמוע...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אני ספציפי ישבתי על BRAVO שגם שם אותו גיר שעה ראשונה היה לי מוזר לאחר יום עם הרכב הבנתי שאין שום סיבה לקנות אוטומאט עם יש כזה רובוטי איטלקי שמחליף במכומך :-)

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

האלפא 159 הגיעה לסוף דרכה כרב ופסי הייצור שלה נסגרים לטובת הפיאט פנדה :(

אולי לא יהיו רכבים חדשים כאלה אבל הרכב שמיוצר כרגע מומלץ ביותר

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

פתאום כולם גיבורים גדולים וכולם היו מוכנים לקנות אלפא שלא נדבר על זה שגם עם היא מצוידת בגיר סלספיד, יש שאוהבים ויש ששונאים זה שלאחד הכול טוב ויפה לא אומר שלשני יתחבר לזה. לא יודע מאיפה אתם מביאים את הנתונים המגוחכים לגבי המחירון של הבימר לא שהשוק יד שנייה של אלפא בשמיים, ולגבי התמחור שלה במחירון זה עוד יותר בדיחה אני אישית אוהב את הבימר אבל לא בגרסה שאתה מעוניין היא פשוט לא מהסוג שאני אוהב חוץ מפוזה ומותג בלבד ותו לא זה ממש להיות עם ולהרגיש בלי, לבחירתך אם זה עושה לך הקטע של המיתוג הבימר תענה לך על רוב הסעיפים.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

לא צריך להיות גאון גדול כדי לראות שבשוק יד שנייה בימר נמכרת הרבה מתחת למחירון ( חס וחלילה לא כי היא לא טובה ) כי זה השוק שלה ככה הל נסחרות מה גם שעלות הטיפולים של גבוה יותר משל אלפא ( לא ששניהן הכי זולות אבל עדיין ). מניסיון אישי שלי אלפא טוב ושמורה נמכרת די מהר ובמחירים מצויינים לא מחירון אבל לא רחוק מזה, מה גם שהיבואן מתחייב לטרייד עתידי במחירון ע״י מסמך חתום ששלי זה עשה הרגשה עוד יותר טובה ...

צר לי מול הב.מ.וו הספציפית הזאת הייתי לוקח אלפא בלי לחשוב פעמיים, 335 זה כבר משהו אחר :-P  

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

לא חושב שיש מה להשוות בין הגיר של הקורולה לסלספיד של פיאט\אלפא - הקורולה מתאפיינת בגיר שהתפעול שלו הוא הרבה יותר גס.

בהאצה - מתרגלים לזה ולומדים איך לשלוט ברגל או פשוט לעבור לידני ואז זה באמת תענוג.

אבל בבלימה זה פשוט זוועה! אי אפשר לשלוט בהורדת ההילוכים וברגע שנכנסים לפקק - זה באמת לא נוח.

לפי מה שאני יודע בפיאטים מדובר בתגובה הרבה יותר חלקה, למען האמת - כל בעלי הפיאטים ששאלתי אותם לגבי הגיר - כולם מבסוטים עד השמיים.

קורולה - קללות...

בקיצור - אין כאן מה להשוות בין השתיים - פשוט תיקח את הרכב לנסיעת נסיון ותיקח בחשבון שאתה אחראי לתת למנוע חיווי מתי להחליף הילוך ע"י הורדת הרגל מדוושת הגז - אם אתה רוצה לעבוד על המוח - תזיז את רגל ימין כאילו שיש לך קלאץ' - אתה תראה איך מהר מאוד זה מתחיל להרגיש לך טבעי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...