Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ נוסף לאחר 2 נסיעות מבחן: Alfa159 2.2\Bmw 318i

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לא כל כך הבנתי למה יש מין עדר כזה באשכול, שטוען שהבמוו מגיעה עירומה בעוד באלפא מאובזרת בכל טוב, אומנם העיצב של הבמוו סולידי יותר גם בפנים גם בחוץ, אבל מלבד מנופים להעברת הילוכים קשה לי למצוא אבזור שאין בבמוו ויש באלפא, ההבדל היחיד זה בעיצוב מרגש קצת יותר (פנימי לדעתי, כי חיצונית הבמוו יפייפיה) ומנוע חזק יותר, אבל שוב, המנוע פחות קריטי עבורי, ומבחינת אבזור הבמוו שקבילתי עליה הצעה מגיע עם ריפודי עור, הגה ספורט עם כפתורי שליטה, הנעה בכפתור, סאנרוף, ג'אנטים, האלפא מגיעה גם בלי סאנרוף דרך אגב,

והבמוו עם שנת אחריות נוספת שברכבים כאלה זה יכול להיות מתומחר ב10 אלף בלי בעיה.

אחרי כל אלו הבמוו על הכביש עולה לי פחות, היום או מחר אני כבר מוכר את הרכב שלי ואני מוצא את עצמי עדיין מתלבט, כנראה שאלך על הבמוו אחרי הכל, שמעתי מכמה אנשים שהגיר של אלפא לא כזה קל להסתגלות, ובאיילון בשעה 5 הוא יכול להוציא לך את הנשמה בעודך בחיים. במחיר כזה אני חייב להכניס את עניין הפרקטיות למשוואה אחרת אני ארגיש אימפולסיבי ולא אהיה שלם עם הקנייה שלי לא משנה כמה יפה תא הנוסעים שלה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה דברים:

א. אין סיבה שהאלפא על הכביש תעלה יותר- גש לסוכנות בת"א וקבל מחיר לסגירה.

ב. הריפודים בבימר אינם עשויים מעור אמיתי עד כמה שאני יודע- בדוק זאת.

ג. הסלספיד אכן דורש הסתגלות אך של כמה שעות ולא של כמה ימים.

ד. הגיר יוציא לך את הנשמה בפקקים רק אם אתה ממש חסר יכולות מוטוריות בסיסיות או מרגול.

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לפני שאתה סוגר, קח בחשבון שהן ה159 והן הסדרה 3 הגיעו לסוף חייהן והמחליפוץ נמצאות ממש מעבר לסיבוב (עניין של חודשים ספורים).

אני אוהב שהרבה אנשים אומרים לקחת את האלפא, אבל כשהם היו צריכים להשכיב כמה מאות אלפי שקלים הם העדיפו רכבים אחרים...

עם כל הכבוד לאלפא (ולא אכחיש שנורא נהנתי מהמיטו שהייתה לי ל~שבועיים) - אישית הייתי קונה את הבימר. למרות שהיא קצת יותר חלשה.

ולו גם מהסיבה שבעוד 3 שנים המחירון שלה יהיה יותר מחצי מכמה ששילמתי עליה, ואני אצליח בסוף גם למכור אותה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לפני שאתה סוגר, קח בחשבון שהן ה159 והן הסדרה 3 הגיעו לסוף חייהן והמחליפוץ נמצאות ממש מעבר לסיבוב (עניין של חודשים ספורים).

אני אוהב שהרבה אנשים אומרים לקחת את האלפא, אבל כשהם היו צריכים להשכיב כמה מאות אלפי שקלים הם העדיפו רכבים אחרים...

עם כל הכבוד לאלפא (ולא אכחיש שנורא נהנתי מהמיטו שהייתה לי ל~שבועיים) - אישית הייתי קונה את הבימר. למרות שהיא קצת יותר חלשה.

ולו גם מהסיבה שבעוד 3 שנים המחירון שלה יהיה יותר מחצי מכמה ששילמתי עליה, ואני אצליח בסוף גם למכור אותה.

מסכים איתך, ככל הנראה אם הייתי נכנס לאשכול זהה לפני חודשיים הייתי ממליץ על האלפא, אבל כשהכסף יוצא מכיסך ואתה חושב גם דרך הראש ולא רק דרך הרגש התמונה נראית אחרת.

ועידן, קיבלתי מחיר לסגירה ואף השארתי מקדמה לרכב (שאותה אני צריך לקחת חזרה ד"א) אבל גם בבמוו קיבלתי הנחה +תוספות שרציתי ללא תשלום נוסף (דיפון שחור מבריק לדוג' במקום הכסוף המכוער הזה)

והדאגה שלי לגבי הגיר היא יותר לחברה שתצטרך לנסוע הרבה על הרכב ולא רק לי, ומשום מה כשהיא נהגה על הבמוו בנסיעת מבחן היא אמרה (וצדקה,הרגשתי) שקל לה הרבה יותר לנהוג, כאילו שהרכב עוזר לה, אז זה גם שיקול מבחינתי.

ֿתודה רבה לך על העזרה והייעוץ בכל מקרה, אולי בעוד כמה שנים כשיהיה לי מספיק כסף ל-2 רכבים אחד לכיף ואחד לפרקטיקה אתקשר אליך, המון תודה לכולם.

אה ודרך אגב עידן הריפודים הם אכן לא עור אמיתי, נקראים סנסטק שזה סוג של דמוי עור ברמה מאוד מאוד גבוהה, אני לא האמנתי כשאמרו לי שזה לא עור זה נראה ממש אחד לאחד עם התפרים והכל, בנוסף לזה שהוא הרבה יותר עמיד ופחות מתלכלך מעור אמיתי, וכמובן זול יותר כך שזה להנות מכל העולמות.

פורסם

אין פה ענין לאהבה, מספיק אנשים לוקחים את האלפא ואלו שלא, לא תמיד יבחרו ב.מ.וו שמציעה הרבה פחות, אובייקטיבית, למעט אולי מיתוג והבטחה קלושה ( שלדעתי אין בה ממש ) לקבל חזרה יותר כסף במכירה. ה"מגרעת" היחידה של האלפא היא אכן הגיר שלא כל אחד יכול או רוצה לטרוח ולהתרגל אליו וזה בהחלט שיקול משמעותי.

פורסם

למה אתם ממשיכים להגיד שהבמוו נותנת פחות, היא לא, למעט כמה כ"ס אבל מכפרת על זה בסאנרוף לדוג' שאין באלפא. מלבד זה הרכבים מגיעים עם אבזור דיי זהה.

פורסם

עצוב לשמוע שהיית קונה רכב שאתה פחות אוהב, פחות מתחבר ופחות רוצה בשביל שעוד 3 שנים תוכל למכור אותו.

אני הייתי הולך עם הלב וקונה אתה מה שאני אוהב ורוצה כדי להתרגש כל יום במשך ה3 שנים הללו.

מה גם שאני לא חושב שאם אתה שומר על הרכב שלך תהיה לך בעיה למכור אותו. אפשר במשך 3 שנים לשמור את הרכב במצב כמו חדש (אני הצלחתי, אז גם אתה יכול).

גם אם תפסיד כמה אלפים במכירה, עדיין הייתי מעדיף להקריב אותם כדי לקנות את מה שאני רוצה :)

(תחשוב כמה הפסד נוסף זה יוצא לשנה ותגיד אם לא היית מעדיף להפסיד אותו ולהיות עם מה שאתה אוהב)

פורסם

חבר טוב התלבט בין שתי האופציות של פותח השרשור, ואצלו עניין הגיר ואהבה למותג הכריעו בסופו של דבר לטובת הב.מ.וו.

נכון שלחובב הגה האלפא נראית קורצת יותר, אבל לפותח השרשור שיקולים פרקטיים (גיר, לא חייב מפלצת תאוצה) שאני מסכים איתם לחלוטין.

אני הייתי הולך על הב.מ.וו. נראית (לטעמי) מרשימה יותר, המחיר והאבזור טובים, ולפי הכרותי עם שוק המשומשות היא אכן תשמור על ערכה בצורה טובה יותר.

שיהיה המון בהצלחה.

• תוכן חדש...