Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה...הא....האבט....האבטו..האבטומוביל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל פעם שבני מוציא הודעה לקראת יציאתו של האבטומוביל,אני מלא בציפייה דרוכה.אך כאשר אני מקבל אותו,לצערי,האכזבה רבה.וכמו שאומרים,כגודל הציפייה,כך גודל האכזבה,,,,ואני מדבר בשם עצמי בלבד.איכות הנייר,כמות החומר והמידע,מועט ביותר.לדעתי,ואני מבין שיש שיאמרו,מגבלות תקציב כו',יש להוציא ירחון רציני יותר,מקיף יותר,ומקצועי יותר,כי לדעתי לזה שואפים החברים.ערב טוב :mm_smile:

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

פורסם
כל פעם שבני מוציא הודעה לקראת יציאתו של האבטומוביל,אני מלא בציפייה דרוכה.אך כאשר אני מקבל אותו,לצערי,האכזבה רבה.וכמו שאומרים,כגודל הציפייה,כך גודל האכזבה,,,,ואני מדבר בשם עצמי בלבד.איכות הנייר,כמות החומר והמידע,מועט ביותר.לדעתי,ואני מבין שיש שיאמרו,מגבלות תקציב כו',יש להוציא ירחון רציני יותר,מקיף יותר,ומקצועי יותר,כי לדעתי לזה שואפים החברים.ערב טוב :mm_smile:

אמת ,

יש מקום לתוספת תכנים ,

תרים את הכפפה , הצטרף לצוות ואולי תביא לשיפור .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

בני ידידי אתה אשף!

כל הכבוד על ההתמדה!

:beerchug:

נ.ב. בני שם את ההודעה בשעה 17.27,

ובשעה 19.30 עד 21.15 היה בפגישה בענין המועדון בחיפה.

שוב, כל הכבוד על ההשקעה בענין המועדון.

שלמה דן גדרון

פורסם

היי אורינוקו

ראשית, כל הערה חשובה לנו ומתקבלת ברצינות.

אני גם שמח שלא הערת על איכות החומר (תהיה כמותו אשר תהיה...).

נגעת בנקודות שכולן נגזרת של התקציב...

אנחנו מוציאים חוברת של 32 עמודים, חלקם בצבע, כשלוש-ארבע פעמים בשנה. מתוך ה 32 עמודים יש לנו רק כ 25 "עמודי מערכת" (יש להוריד שער קדמי ואחורי, עמוד 2 "הטכני", דבר היו"ר ופרסומות). זה מה יש. (אגב, בשנה-שנתיים אחרונות הגדלנו את החוברת).

איכות הנייר לדעתי היא מספקת ובטח יותר טובה מירחוני האספנות שאני מקבל. כל תוספת פירושה משקל נוסף והוצאות משלוח גבוהות יותר.

בקיצור, תן לי צ'ק ואזיז את העולם... תן לי עוד פרסומות ואהיה עשיר יותר (ותאמינו שלא עומדים בתור לפרסם באבטומוביל)

והצ'ק לא קטן, בטח ביחס לתקציב מועדון שמשתדל, מחויייב וגם מצליח לשמור על איזון תקציבי תוך דמי חבר נמוכים יחסית.

מה שכן משכה את תשומת ליבי היא המילה "מקצועי יותר" כי היא בכל זאת אולי נוגעת באיכות.

לאחר שתקבל לידך את החוברת הקרובה, בוא נפתח את הנושא לדיון ואמור לי איך אתה רואה או רוצה ש 25 עמודי המערכת יהיו מיקצועיים יותר. וכפי שנאמר, ובכל הרצינות, אתה מוזמן להצטרף לצוות החברים שמפיקים את החוברת, אפילו ברעיונות ספציפיים ובעצה וכן (וזה חשוב) לנצל קשרים ולהביא לנו מודעות.

ותודה לגידרון על המחמאה...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בוקר טוב

כל הכבוד לעושים במלאכה על מנת להוציא כל רבעון חוברת שלא מביישת את המועדון,אפשר וכל חבר יכתוב על הרכב שלו האם שיפץ ואו ייבא רכש כאן בישראל תהליך שיפוץ בזמנו היו כתבות כאלו של חברים במהלך קיומו של המועדון אפשר וזה יוסיף ויעניין חברים שברשותם רכב מדגם זהה שיוזכר כאן.אםשר ובעלי מקצוע או מי שיודע לצבוע רכב ואו פחחות מכונאות יתן כאן טיפים

לפתרון בעיות ועיצות טובות.

עופר בן צבי

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היי לכולם!

קצב הארועים האחרונים,(הרשי,ארוע הקיץ,תצוגות,ימי הולדת)לא השאירו זמן לתגובות,תודות וכו לאבטומוביל המעניין שמספרו 77.

זהו המקום להודות לעוסקים במלאכה בהתנדבות ראויה להערכה,לבני הספל העורך,לגידי אשכנזי,לקובי מילוא,לרון פז,לכותבים הנוספים בגליון האחרון,אלדד נבו,עדי גולדברג,עידית בן הרוש,בני גרומר,יוחאי שנער.

חברים יקרים! ...להפשיל שרוולים ולשלוח מאמרים לאובטומוביל הבא.

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

הגליון האחרון בטעם אנגלי[אמג'י,דאימלר יגואר..]לרבות הליילנד שקיבלנו קצת היסטוריה מתוצרת הארץ.

יש פה השקעה מתמשכת ומגיע שאפו לעוסקים בעניין ולרב החובל בנג'מין.תודה.

פורסם

יש לשקול מעבר (אפילו חלקי) לפורמט אינטרנטי, או דרך אתר המועדון או ע״י רשימת דיוור.

דבר זה יחסוך עלויות ואולי יעשיר את מכלול הנושאים בירחון.

כמובן שאני מודע שישנם מסמר לא מבוטל של קוראי האבטומוביל שלא ירגישו נח עם הפורמט המכוון, להם אפשר להדפיס ולשלוח.

אם עלויות הינן גורם משמעותי בהיתפתחות המגזין, הינה דרך פשוטה לפתרון חלקי.

אלעד 

פורסם

תודה על התגובות וההצעות. אני עדיין ממתין לתגובתו של אורינוקו ולפתוח דיון על התכנים.

בנוגע להדפסה, למיטב ידיעתי העלות שבין הדפסת 100 חוברות או 500, היא זניחה יחסית. בזמנו היה דיון על כך בין החברים ומסתבר שרובם מעוניינים בחוברת ממש כמו מגזיני הרכב המובילים.

הפתרון הוא בחסויות ובפרסומות ואני קורא כאן לחברים לאתר אותן. אני מקווה שבאתר המחודש של המועדון (במהרה בימנו, אמן), תהיה השלמה אינטרנטית ואולי גם נעלה קבצי PDF של חוברות קודמות (כדי שלא לאבד את היתרון היחסי שיש לחברים הממנים את החוברת).

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

במסגרת האפשרויות הדי מוגבלות מכל הבחינות, האבטומוביל במתכונתו הנוכחית הוא (כמעט) הטוב ביותר שניתן לעשות.

לפי מיטב ידיעתי, לא ניצפתה התנפלות המונית על תיבת הדוא"ל של בני, ובדרך כלל מספר כותבים די מצומצם נושא בנטל.

ובהזדמנות זו נודה לקובי מילוא, שבנוסף להעשרת האבטומוביל בתכנים מעניינים, לקח על עצמו את נושא ההגהה (מקווה שלא טעיתי..) ועל כך מגיעה לו מחמאה גדולה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
במסגרת האפשרויות הדי מוגבלות מכל הבחינות, האבטומוביל במתכונתו הנוכחית הוא (כמעט) הטוב ביותר שניתן לעשות.

לפי מיטב ידיעתי, לא ניצפתה התנפלות המונית על תיבת הדוא"ל של בני, ובדרך כלל מספר כותבים די מצומצם נושא בנטל.

ובהזדמנות זו נודה לקובי מילוא, שבנוסף להעשרת האבטומוביל בתכנים מעניינים, לקח על עצמו את נושא ההגהה (מקווה שלא טעיתי..) ועל כך מגיעה לו מחמאה גדולה.

ןלא נשכח את החבר היקר גידי אשכנזי שבטוב טעם ובמקצועיות משקיע בגרפיקה ובעיצוב החוברת.

פורסם

אהלן,

יש בידיי כמה גיליונות שנתנו לי במתנה ואני ממש נהנה לקרוא במגזין. האם יש כאן מישהו שמעוניין לתת או למכור במחיר

סמלי גיליונות קודמים?

אשמח מאוד, תודה! :-)

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם
אהלן,

יש בידיי כמה גיליונות שנתנו לי במתנה ואני ממש נהנה לקרוא במגזין. האם יש כאן מישהו שמעוניין לתת או למכור במחיר

סמלי גיליונות קודמים?

אשמח מאוד, תודה! :-)

כנראה במשרד המועדון .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...